Vladica Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 e koliko kesa dobija ekipa koja uzme wc3l?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2006 Author Report Share Posted February 3, 2006 10k eura je minimalni prize money za ovu sezonu koji se deli na 4 ekipe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 haha deki uzeo 24 miliona ... : ) , to jedino sa puskom. Po tvojoj logici bi se igracu mnogo vise isplacivalo da svakih 6 meseci menja tim , nego da ima stalni ugovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ma moon potpise na godinu dana dobije 200 000 i bole ga :) kako igra :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 (edited) kojih bre 24 miliona? haha transfer je bio 7 miliona! nemoj samo vi da znate sve podatke,a deki sta je video od tog novca je druga prica. podatak da menadzeri ne uzimaju "samo" 15% Edited February 3, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 hahaha da bilo koji igrach igrica moze da uzme vise para od nekog sportiste svi bi igrali igrice...simple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 pa lepih 24 miliona i nije deki dobio nego je tranfer toliko vredan http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2...S01072204.shtml sry za oftopic necu vise o ovome na wc3 forumu ← weasel sry :) ali kontam da misa zna bolje ipak je trenirao tamo i kontam da ono zna bolje :( Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 sta lupas vladice ja sam pro gamer,sta ja znam o sportu. Dekijev transfer u lazio je duga duga prica bila, a kad bih znao jos dekija licno e to bi bilo dobro pa da mi on sam kaze koliko je transfer iznosio ali posto dekija ne znam nista onda :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 (edited) weasel sry :) ← sry i tebi i ja sam trenirao tamo ali to sad nema nikakve veze Edited February 3, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 sry i tebi i ja sam trenirao tamo ali to sad nema nikakve veze ← hmm ja sam ja sam ja mogu da popijem flasu viskija opusteno :)))) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 (edited) sta to mene boli qu.... ? ovo for real zadnji oftopic Edited February 3, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ban po 3 dana svima realno Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ljubite ga bre!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ljubite ga bre!! ← rofl Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ljubite ga bre!! ← mene ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 @all:na kojim ste vi ljudi drogama,ocu i ja malo :) @topic:Meni kodza cudi shto se do sad niko nije setio da izbaci kesholovinu za moona,tako da ono mym ispao najpametniji i potpisao ugovor sa moonom,i sada su i vishe nego extra jaki imo. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Da nije bitno ti to nebi ni spomenuo a ne ovako da se na foru izjasnjavas... stagod upravu si weasel nista ne znam ja :( @topic: nema tu kesha mozda 5% war3 scene moze ok da zivi od war-a niko vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Da nije bitno ti to nebi ni spomenuo a ne ovako da se na foru izjasnjavas... stagod upravu si weasel nista ne znam ja :( @topic: nema tu kesha mozda 5% war3 scene moze ok da zivi od war-a niko vise... ← ako i toliko posto moze :( a u fudbalu 5% posto zivis extra dobro a 10-20% moze da zivi ok ostali isto lose :) bar ja kontam Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 kontash mnogo loshe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 kod nas retko ko moze dobro da zivi od fudbala, preko je mnogo drugacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Bitno je da vladica zhivi za svoje fanove :)) jel tako?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Ufff, neverovatno . Ogromno pojachanje koje dovodi MYM bar u ravan sa WE i 4K. Bice ovo zanimljiva wc3l sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Bitno je da vladica zhivi za svoje fanove :)) jel tako?! ← sta ce meni pare :) meni je vasa ljubav dovoljna Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Ufff, neverovatno . Ogromno pojachanje koje dovodi MYM bar u ravan sa WE i 4K. Bice ovo zanimljiva wc3l sezona. ← tim potezom sad su 3,4 ekipe u igri za razliku od prosle ,sada se ocekuje potez sk-a uglavnom uzbudljiva sezona! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Koji crni SK,oni shta su mogli da kupe,vec su kupili! p.s. mogu jedino da nateraju heman-a,surrvivora & co. da igraju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts