Kortez Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ako neko zna gde ima WOW da se kupi nek mi javi na Mob. Hvala unapred 064 1221 901 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 extreme dobija krajem februara Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 meni su u computer landu rekli da stize krajem februara cena oko 50 eura!!!poduvali smo ga Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobchina Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 evo ja cu moj da ti prodam dva lika na lvl 60 warr i lock +900g i nesto malo vise. 200 jevreja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 evo ja cu moj da ti prodam dva lika na lvl 60 warr i lock +900g i nesto malo vise. 200 jevreja. ← hehe:)jeFtino:) lol Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Evo ovaj broj Dragona iz novog sada pre je imao pa vi proverite jel ima sada 021-451613 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobchina Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 hehe:)jeFtino:) lol ← da i + gomila mojih zivaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Mislim da se josh uvek moze naci wow ali malo skuplji od 4290 koli ce biti u extreme-u i comp land-u krajem februara, a postoji mogucnost i nabavljati iz Nemacke (mana je instalacija samo na Nemackom) ali bitaj je acc ne cd-ovi koje dobijesh :-) Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Mislim da se josh uvek moze naci wow ali malo skuplji od 4290 koli ce biti u extreme-u i comp land-u krajem februara, a postoji mogucnost i nabavljati iz Nemacke (mana je instalacija samo na Nemackom) ali bitaj je acc ne cd-ovi koje dobijesh :-) ← Pa najmanji je problem da od nekoga pozajmis instalacione diskove :) Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo5 Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Mislim da se josh uvek moze naci wow ali malo skuplji od 4290 koli ce biti u extreme-u i comp land-u krajem februara, a postoji mogucnost i nabavljati iz Nemacke (mana je instalacija samo na Nemackom) ali bitaj je acc ne cd-ovi koje dobijesh :-) ← A gde mislis da ima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Cisto ako nekog zanima WoW u Plato dolazi tek sredinom marta, pre toga nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 idite na computer land i nadjite cenovnik za igre.........tamo ima adresa i pitajte ih kad stizhe ili idite na wow kod nas i zovite onaj broj sa bannera. zashto nema hvala ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 wow kod nas ← prevod neupokojeni.... Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ok je roflmao ali brate mene zbog toga azdaja [sigurno i drugi moderatori] ne gotive.... pazi da ne odesh na odmor 3 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 degrasso moras da naucis da kad nesto ti ne odgovara pitas zasto a ne da mi kukas ovuda. idi na svoj profil pa search na sve svoje postove i uoci nesto. Sta si napisao da je valjano i vredno paznje ? Dalje ova tema moze da nastavi zivi ova prepiska ce da bude obrisana za par sati kada i ako grasso nauci da koristi PM. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) degrasso moras da naucis da kad nesto ti ne odgovara pitas zasto a ne da mi kukas ovuda ok koristim pm .... nauchio sam Edited February 9, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Sutra stize WoW kod coveka iz Smedereva. Evo vam ovde link za sajt gde cete naci baner gde se okrece reklama za WoW i brojeve telefona. WoW kupovina PS. pozovite odmah kolicina je ogranicena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChetniK_SCG Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Mozes i kopiju da nabavis pa da narucis mailom authentication key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlepa Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Mozes i kopiju da nabavis pa da narucis mailom authentication key ← kako to ? Quote Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Cccc. coveku koji se nasmejao za "neupokoljeni" Evo ti odgovor od sajta sto si mu se zamerio.... Hi, Thank you for your recent interest in joining the European Blizzard Fan Site Program. We're very proud that our products have inspired you to create a website for our games and wish to thank you for the time and devotion you have invested in it. Sincerely, The Community Team Blizzard Entertainment Europe Ae palite zbog takvih kao sto ste vi necu ni forum da dignem na sajt, imam bolju vajdu od njega nego da slusam debile kao sto si ti i koji ne konta rec "lingvisti" i prevod su radila 3 coveka. A ti ako si pametan uzmi pa prevodi sve to na srpski. Firma koja sponzorise sajt mi je omogucila hosting, dobio wow kao poklon, plus jos neke sitnice, ja im se za to zahvaljujem i ex WSG guildu koji mi je pomogo na sajtu. Srdacan pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 isto tako imas mozgove kao sti si ti koji ne kapiraju da wow ne igraju profesori knjizevnosti vec klinci i ljudi koji su generalno u nekom novom slengu kojima neupokojeni veoma veoma smesno zvuci btw neupokojeni je isto tako losh prevod kao sto je i nemrtvi zato sto je un-dead vraceni iz mrtvih a ne ne-mrtvi ... isto kao sto je roll urolati a unroll odrolati :D tako bi prevod bio odmrtvljeni ... tako da serem ti se ja u te lingviste a da ne pominjem generalno pokusaj prevodjenja tako necega koji je po meni u startu glup mada opet ja nisam nimalo "nacinalno osvescen" tako da bih ja sve na engleskom furao globalizam i tako to ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Od samog starta bilo je dogovoreno da se ne koriste izrazi na sajtu undedovi hjumani stormvind ajronforg holi lajt ili ne znam ni ja sam kako u engleskom zargonu... Srpski sajt srpski prevod... ako ce da cita na engleskom nek poseti wow-europe.com, da sam teo da furam engleski onda ne bi dizao sajt i koristio bi europe-pvpgn.net za to... Inace moje novo delo na "Engleskom" http://www.enigma-guild.org :P wow-serbia.com je World of Worcraft Serbian community so svi prevodi idu na sprski jezik sem vesti koje se pustaju (Dugacke) jer me mrzi da prevodim :D Mislim da sam bio jasan. I Da ja vec u guild, u kojem sam imam Srbina koji ne zna engleski i kojem je bilo lepo da cita wow-serbia.com o klasama pa je gledao sta ce da bira i njemu je sajt pomogao. Sluzi isto ljudima koji neznaju engleski jezik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlepa Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 (edited) @Silencer ti si taj lik sa banera koji prodaje wow ? Pozdrav Edited February 11, 2006 by Wlepa Quote Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 (edited) Ne nisam :) to je moj kolega :D I moj komsija iz zgrade :) long story necu o tome :) kako sta je odakle vazno je da ima i da se prodaje :D Edited February 11, 2006 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 ponovicu prevod undead sa engleskog na srpski je odmrtvljeni !!!! tako da pozdravi te "lingviste" i vrati se u peti razred sto kaze cali mora da si propustio neke casove engleskog posto je u mojoj knjizi neupokojeni = nemrtvi = zivi .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts