SrboChetnik Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Imam jedan Challenge za sve zainteresovane, igra se dota verzija 5.84c igramo pet na jedan, ja pikujem Meduzu Gorgona a vi kucate -random Igra se po standardnim srbijanskim pravilima: -ide se samo na sredinu (nema kripovanja u levoj niti desnoj lajni, naravno ni u sumi) -nema uzimanja runi to su pravila u kratkim crtama pa izvolite, novosadjani neka svrate do "sajbera" a ostali nek vide sta ce Ima da vas POPRNJIM !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 hm.....decko ne bi da te razocaram, ali ne bi izdrazao ni 2v1 protiv iole boljih igraca........ al svaka cast na hrabrosti da ovo napises....... uvek se pojavi neko takav u par meseci...... ti si ovaj mesec **** .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ma opusteno moze protiv petorice, dokazano :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 uf nisam odavno igrao 5.84c al kapiram da moze .. stim shto ti je lakshe sa 5vs1 nego sa npr 2vs1 al pitanje je chemu to ? mojakitavecaodtvoje ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ? mojakitavecaodtvoje ? ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Moze, moze... U kom gradu!? ← u novom sadu valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 wow, ko zna shta je samo smislio na shta da potrosi tih 3 hiljade :P u svakom sluchaju glupost vecu kao izazov nisi mogao reci :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ima svashta da se procita ovih dana DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Kao sto je hans rekao dokazanoooo je da moze vec je igraooo i dobioo .... znaci ko voli nek izvoli :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrboChetnik Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 uf nisam odavno igrao 5.84c al kapiram da moze .. stim shto ti je lakshe sa 5vs1 nego sa npr 2vs1 al pitanje je chemu to ? mojakitavecaodtvoje ? ← U tome je i fazon lakse je 5vs1 nego 2vs1 ili 1vs1 posto ja dobijam sav exp i sav kes a vas petorica delite i kes i exp posto idete svi na sredinu SVA PETORICA ODJEDNOM a smisao ovog Challenga je zajebancija, igrali smo jednom u lanu 1vs5 ne mozes da zamislis kakav je to LOL, prosli put sam izgubio za malo pa hocu ponovo da probam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 pa to sam i rekao sve .. al i dalje ne vidim poentu toga ? dota je igra koja je napravljenja da se igra 5vs5 .. kome je zanimljivo da igra 5vs1, a da nije u tripu merenja kite ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Prvo turnor 1x1 pa sad i ovo sta je ja sa vama Jos cekamo lika koj ce da okaci topic :'trazim jos 4 pro igraca da igaramo dotu protiv botova' Ljudi dota se igra 5x5 AAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrboChetnik Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Slazem se u potpunosti da je dota pravljena za 5 na 5, zasto ne bismo igrali 5 na 1 ionako igramo samo for fun "ko hoce moze - ko nece ne mora" nikog ja ne teram, ja u novom sadu redovno igram jedan protiv dvojice, sad hocu da pobedim petoricu MNOGO SAM JAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 HAHAHA! ne? [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Video sam pre neki dan na europe pvpgnu da neki covek juri partiju dote 5v1. Da nisi to bio ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrboChetnik Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Video sam pre neki dan na europe pvpgnu da neki covek juri partiju dote 5v1. Da nisi to bio ti? ← Ne nisam bio ja, mada -nikad se ne zna -sve je moguce [osim drvenog sporeta] Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Imam jednu ideju , ustvari nije to jedna vishe ih je , nadji devojku , pochni da trenirash , ako idesh u shkolu uchi vishe , ako ne radi neshto i ovakve ideje ti nece padati na pamet provereno.... Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ili kreni da idesh na psy zurke i prvog lika koga vidish tamo saleti i pitaj "jel imash neshto" i sve si probleme reshio • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 A mozesh i na techno , tech-house ili tako neshto pa da te malo jebu u chmar , chuo sam da je to dobro zezanje od nekih ortaka shto idu na techno... Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ma odi na jednu sutku da te biju malo i to je to jos ako odes negde de ima skinsa jos bolje za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrboChetnik Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 Jebi ga ljudi moracu da vas razocaram slusam Baju malog Knindzu Nego nemojte da bezite od teme nego recite hoce li neko da igra ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited January 29, 2006 by MaudDib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Proudly presents: ''Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, oni bili katolici, a ja pravoslavac.'' Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrboChetnik Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 To Care "Ne volim te Alija zato sto si balija Nosila ti Drina sto mudzahedina -svaki dan! " Ojsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 recommendation from the right guy: visit #pplwhocare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts