ZeRoX- Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 znao sam da niko od vas kostura sa foruma nemoze da raspali nekoga! ← pa ti dodji na neki tur i budi jos malo bezobrazan pa ces da vidi da moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 pa ti dodji na neki tur i budi jos malo bezobrazan pa ces da vidi da moze ← nije bezobrazan, nego se zajebava, kao sto ja zajebavam njega na starkraft forumu ;), opusti se zeroxe, dobar je atila Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ok my bad,delovao mi je kao da se qrchi,dunno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Nije mene uhvatila kontrola.Ja sam dosao taj dan u 9 ko reta,a tada jos ni kompovi nisu bili postavljeni... [:(!] Jebem ti Novi Sad i njihovu usranu organizaciju... ← samo kad je vasa beogradska bolje igram finale wcg-a :) a lik pored mene razmontira compove i gura me kao samo malo kabel da izvadim a neki lik mu dobacuje pa sta ako je to od vladicnog compa on onako nadrkano jebiga onda do jaja... :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 zato shto si mozda ti oduzio taj wcg sa tvojom prosek partijom od 1h 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 samo kad je vasa beogradska bolje igram finale wcg-a :) a lik pored mene razmontira compove i gura me kao samo malo kabel da izvadim a neki lik mu dobacuje pa sta ako je to od vladicnog compa on onako nadrkano jebiga onda do jaja... :) ← dont shoot plxplx @ zerox, ma samo je zaboravio smajlije ;P Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 da, zato svakog sa sc foruma zovu chuck norris :D ← Pa kada bi se gledao prosek i jesmo naspram vas pa ti dodji na neki tur i budi jos malo bezobrazan pa ces da vidi da moze ← A ti kobasico cuti samo napisi da li zelis da se pojavim da ti polupam malu pickicu i docicu nebrini se ! a ti ghoste cuti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 A ti kobasico cuti samo napisi da li zelis da se pojavim da ti polupam malu pickicu i docicu nebrini se ! a ti ghoste cuti! Taj mech moram da gledam... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pa kada bi se gledao prosek i jesmo naspram vas A ti kobasico cuti samo napisi da li zelis da se pojavim da ti polupam malu pickicu i docicu nebrini se ! a ti ghoste cuti! ← ma pushite mi svi kurac, uvek mi bacite sajlenc, kada kastujem pacifizm na ljude [:(!] [:(!] [:(!] Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ovaj satan mora da nadje nesto da naguzi pod hitno :) Nakon ovog zanimljivog topica, definitivno jedva cekam da pravim turnir :) Ko se potuce ima od mene sokic od jabuke. P.S Satan nema ribu od 12 godina, devojcica ima 9 godina, i nije mu devojka, laza nije njen tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Mec ce trajati par sekundi moja procena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 a prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Mec ce trajati par sekundi moja procena! ← zato ja predlazem , da prvo nadrogiramo te likove, pa onda da ih pustimo :))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ja jesam nadrogiran tako da meni samo mozete da oduzmete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pa kada bi se gledao prosek i jesmo naspram vas A ti kobasico cuti samo napisi da li zelis da se pojavim da ti polupam malu pickicu i docicu nebrini se ! a ti ghoste cuti! ← koji to prosek leba ti, dule, misha, peja, vanila su snagatori ? :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 spile djuka ja ? a kod vas nesmem ni da komentarisem bice smesno i vama! i nediraj vanilu jebace te on samo da krene samnom u teretanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 Ovaj satan mora da nadje nesto da naguzi pod hitno :) Nakon ovog zanimljivog topica, definitivno jedva cekam da pravim turnir :) Ko se potuce ima od mene sokic od jabuke. P.S Satan nema ribu od 12 godina, devojcica ima 9 godina, i nije mu devojka, laza nije njen tip. E reto...Zbog ovoga cu ti namerno peglam goste u igraoni(znas na sta mislim)... spile djuka ja ? a kod vas nesmem ni da komentarisem bice smesno i vama! i nediraj vanilu jebace te on samo da krene samnom u teretanu! Jea teretana ultra smo jaki... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 spile djuka ja ? a kod vas nesmem ni da komentarisem bice smesno i vama! i nediraj vanilu jebace te on samo da krene samnom u teretanu! ← i to su svi jaki, dok kod nas ima vishe ko od brega odvaljenih 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 brate vanila je mrsav dobro bi mu doslo 30 kila! a ti satane ako mislis da se lozim na teretanu grdno se varas bitnija je kontrola tela! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 teretana je dobra za oblikovanje tela,ne mozes da nabijes snagu nikakvu tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 O chemu vi prichate :)) Attila koji je tvoj cilj pojavljivanja na ovom podforumu? Da pomognesh ljudima ili da pozivash ljude? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 lol za atillu... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 a ti satane ako mislis da se lozim na teretanu grdno se varas bitnija je kontrola tela! Pa ne moras da se lozis na teretanu vec na likove koji tamo dizu...Kontrola erekcije a? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Priznaj hajli sta bi dao da je nasa war3 komuna jaka kao sc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ne mozes da nabijes snagu nikakvu tamo ← LOLLL? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts