spo(ghost) Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) uvezbao taktiku?znaci sam kazes da nisi uvezbao shablon koji bi trebalo da postoji samo dok ne kliknes t2 da se gradi posle ne postoje 2 identicne partije ← ne postoje, zato sto ja ne stampam grifone, kao sto ti stampash destrojere protiv bilo cega, nego moram da pratim protivnikovu igru ;), a sobzirom da vetjina ljudi [edit] KOJA MENI UPADA [/edit],igra drugacije, onda shabloni padaju u vodu. Edited January 26, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) @oftopik : aj em bek! @ghost: uspavas li se jos jednom i ispalis onako u platou, secemo kosu. gg no re zeroxe, ghost je u pravu totalno. Edited January 26, 2006 by Snou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 @oftopik : aj em bek! @ghost: uspavas li se jos jednom i ispalis onako u platou, secemo kosu. gg no re zeroxe, ghost je u pravu totalno. ← well you speak, young fellow of mine a sto se tice kose, taman mi treba neki free frizer :))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ko je rekao da ja stampam destoryere protiv bilo cega?ovo je pretpostavka tako da ne mozes da budes u pravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Ovako. Haljija treba spalit na lomaci :) Smrt fasizmu sloboda nubovima... Elem upravu je Hajli.100%.To je tako bilo,sada je i ostace...(sto se tice svete trojice)... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) Ovako. Haljija treba spalit na lomaci :) Smrt fasizmu sloboda nubovima... Elem upravu je Hajli.100%.To je tako bilo,sada je i ostace...(sto se tice svete trojice)... ← Nemoj me stavljati u istu kapu sa njima, jednostavno mi ne prija. Edited January 26, 2006 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 od istine se ne moze pobeci :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ma pobanuj govan i gotova stvar ja sam za da se razoru da moderator status :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 tako je hajli! pobanuj govan ma ko god on bio :) znaci vladice kad citam tvoje postove prosto se odusevim cinjenicom da relativno normalan decko koji relativno normalno prica u stvarnosti moze da pravi toliku kolicinu gramatickih gresaka, ajde priznaj da si svojim pismenim zadacima iz srpskog poslao profesoricu u ludnicu :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 offtopic:Izvanjavam se,ali moram da pitam ko pravi ove signe shto imaju zerox,satan,green...mnogo mi se svidjaju :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 usebars.com Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 tako je hajli! pobanuj govan ma ko god on bio :) znaci vladice kad citam tvoje postove prosto se odusevim cinjenicom da relativno normalan decko koji relativno normalno prica u stvarnosti moze da pravi toliku kolicinu gramatickih gresaka, ajde priznaj da si svojim pismenim zadacima iz srpskog poslao profesoricu u ludnicu :) ← nisam ni isao :) na pismene :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 pretpostavljam da si i propustio par chasova u prvom razredu kad ste ucili slova? :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 od istine se ne moze pobeci :) Ovaj covek je svaki dan sve bolji i bolji... pretpostavljam da si i propustio par chasova u prvom razredu kad ste ucili slova? :) PWNAGE Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcW.Dranzer Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 eee a sto se tice toga sto se vladica zali da je human slab (a on ima score 20-1) necu da dajem komentar Quote xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 eee a sto se tice toga sto se vladica zali da je human slab (a on ima score 20-1) necu da dajem komentar ← to nije solo sve e ti sto se mazes karminima znam da me volis :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 e ti sto se mazes karminima znam da me volis :P Zato sam ti se ja vise svidjao sa kosicom... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Zato sam ti se ja vise svidjao sa kosicom... ← pa kad je neko lep ko bombonica ko ti :) nije bitno kakvu kosu ima :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 pa kad je neko lep ko bombonica ko ti :) nije bitno kakvu kosu ima :) Uhahoh,nisam ti ja ko ti tvoju novosadski prijatelji... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts