Jump to content

Nesto nije u redu...


Recommended Posts

E ovo sam morao da napišem. Možda dobijem warn ili suspenziju (ne verujem da će biti za ban :-) . U svakom slučaju, ovo je moje mišljenje o ovom forumu (mislim na WC3 deo)

A šta je tu najveći problem? Najbolje pogledajte listu topica, odnosno ikone koje ozačavaju status istih. Da, primetićete da je svaki drugi zaključan, nije nikakva greška. I čini mi se da je Highl1 sve i zaključao. Ne znam kako vama to izgleda, ali meni ne deluje normalno da 50% topica stoji pod lockom. Da probam na početku da se ogradim od mogućih nesporazuma- dakle ne želim da bacam direktan hejt na Highl1- ja, niti na bilo koga drugog, samo želim da iznesem neke činjenice za koje sam ubeđen da sam u pravu. Osim prve, za prvu baš nisam siguran da sam u pravu, a za ostale sam 99% siguran. Here goes:

1. Mislim da su no cd patch-evi i fix-evi sasvim legalna stvar, pod uslovom da neko poseduje originalni CD/DVD softvera, pa mu trebaju radi zaštite tog diska od habanja usled stalnog ubacivanja u drajv. SAMO na ovom forumu je zabranjeno i kažnjivo i pomenuti no cd.. Kao što rekoh, možda grešim ovde, pa me ispravite. A sada glavno:

2. Na svakom normalnom forumu posvećenom nekoj igri, savim je normalno diskutovati i o balansu ili imbalansu u njoj, ako treba i po sto puta, jer to je, između ostalog, i jedan od načina da se odrede koraci koji će pomoći da se igra dodatno izbalansira. Ako je tebi, Highl1, u Warcraftu trenutno sve kako treba i potaman, žalim slučaj, jer u velikoj si manjini. Nebitno je šta o tome misli neki tamo millancche, i šta ti ja znam, ali ako igrač poput Vladice tvrdi da nešto nije u redu, zaslužuje da to i iznese, i da čuje mišljenje drugih o tome. Zaslužuje čak i da se malo „nadljudskije“ potrudimo da to pročitamo :-) A još ako vrhunski svetski igrači imaju pritužbi na račun balansa u igri, u apsurnoj situaciji u kojoj vrhunski orc player tvrdi da je orc vs ud imbalance na štetu ud-a, ZAŠTO JE SAMO NA TVOM FORUMU zabranjeno o tome diskutovati? I ne samo zabranjeno, već i kažnjivo?

3. Realno, stvorio si manje-više fašističku atmosferu na forumu, gde je jedino dozvoljeno najavljivati turnire i komentarisati replaye. Svaki opušteniji topic, koji nije rep/turnir, biva zaključan. Ne znam tačno šta takvom „šerifovanjem“ želiš da postigneš, ali jedino što realno postižeš je ubijanje potencijalno zanimljivih topica. I ništa više. A znaš kako je kad stežeš obruč-na sve više i više mesta slabi i puca. I tako će ti biti sve gore, jer će njih sve više tebi u inat postovati gluposti, dok ti eventualno možda stvari ne izmaknu kontroli. Ja barem pokušavam da u svojoj pobuni zadržim dozu suptilnosti, ali ne možeš to očekivati od svakog iznerviranog forumaša kome zaključavaš po ko zna koji topic.

4. Istina je, ipak, i da si u većini slučajeva sa zaključavanjem topica bio u situaciji da moraš nešto da preduzmeš-konkretno mislim na situacije kada opuštena prepiska pređe u hejt, vređanje, prozivanje, i imba/wheen-ovanje (na topicu na kom mu nije mesto). Uzmimo moj topic čisto kao primer. Znači, želeo sam da ljudi u okviru njega podele medjusobno neke zanimljivosti vezane za W3, očekivao sam priču tipa „ubio sam heroja tako i tako za nepun sekund“, „Demon mi je/mu je izbegao 5 napada zaredom“, „sagorelo mi je šest taurena u flame-u“ (moja tužna priča No1), „naleteli mi batrideri na cepelin nad vodom sa 2 lvl 4 heroja, 4 bube i dve statue“ (moja tužna priča No2), i jasno sam naglasio da ne se ne proseravaju sa imba/wheenom, prozivanjem i sl. Ipak, izvesni retard (ne sećam se koji) je odmah postovao nešto tipa „Meni je Elf najsmešniji jer je imba“. Kanije je bilo i nekog prozivanja i wheenovanja, iako je naglašeno da topic nije za to. Ali zašto, ZAŠTO ti u takvoj situaciji zaključavaš topic? Pada li ti možda na pamet da bi neko još hteo da konstruktivno doprinese tom topicu? I ostalim koji su na glup način (čitaj: zbog debila!) bili zaključani?

5.Šta ja hoću? Lako je. Ako neko proziva, hejtuje, ili se žali na balans na topicu koji za to nije predviđen,obriši sporan post, warnuj korisnika, pa ako se ponovi, suspenduj. Ustvari, suspenduj odmah, svejedno. SAMO nemoj ubijati topic, jer on nije ništa kriv! Ako treba ja da budem supendovan zbog ovoga ovde, OK, neka bude tako, neka budem prvi, pod uslovom da tako prođe SVAKO ko offtopicuje sa wheenom, proziva i hejtuje.

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

idemo redom

1.no-cd kao i svi oblici koji nisu direktno podrzani od strane proizvodjacha igre, nisu dozvoljeni na forumu, kao ni na ostalim, pogledaj software forum gde je dugo vreme bio sticky,a sve ostalo se brishe naravno. Ovo vazi za vecinu domacih vecih foruma (benchmark,b92, itd) jer crackovi, explicitni materijali i sl mogu da dovedu do gashenja foruma,a mi to ne zelimo.

2. dal je igra balansirana ili nije, to ne znamo ni ti ni ja ni ostatak populacije, jer svako navodi vodu na svoju vodenicu. O balansu igre mogu da govore top igrachi, a ne mi ostali, ili "nashi goshui" koji su daleko od tog nivoa. Takvi topici pre svega ne vode nichemu, jer ce posle 5/6 postova da se jave freeman i yuri koji ce da kazu da je elf imba, a sa njima ce da se javi vladica koji plache kako je human slab. Uz sve ovo dodaj zeroxa koji ce tu da doda svoj komentar kako je i ud slab od orca, i naravno goga koji ce da objavi svoje javno mishljenje, dobices posle 2 strane flejm topic gde ce svako da pochne svoj post sa quote-om onog ko mu smeta i da kaze "e budalo, nemash ti pojma, ja bla/bla/bla. Dalje nemam ja nishta protiv nashih noobova,ali posle 1 strane javice se neki domaci lvl15 igrach sa 40% koji ce da pljune neku izvalu,pa ce ovi malo bolji da ga napushe.

Epilog topica - 15 strana, kvalitetnih postova 0-5 sa procentom greske od 0-5 postova, flejm postova = 60% topica, imba postova (freeman,yuri and co) = 70%. Pametnom choveku je dovoljno da ne ulazi u takav topic, a pametnom moderatoru/adminu da ga odma zakljucha i spasi sebe a i druge warnova tj banova.

3. Opushteniji topici prelaze u offtopic, i vredjanje. Ovde ima milion zerox-goga postova, kao i freeman "red firm jebemo keve", ili freeman-yuri-vladica "elf imba" postova, koji ne znache nishta. Kad tu josh dodamo par sharkyjev gde izjavljuje da je narkoman :) ili vladicinih koji podrzava narodnjake, imamo sve OSIM warcrafta. Dalje za opushtenu atmosferu postoji poseban deo foruma,a gle chuda, to nije warcraft deo. Case closed

4. Ja kad hocu neshto da zakljucham, prvo pogledam dal je u tvom topicu vredno neshto da se spase. Sad cu mozda da te uvredim, ali si u tom topicu naveo gomilu pitanja na koji svaki igrach zna odgovor (prethodne verzije roc-a i sl). Dalje, mnogi su od toga opet napravili "whine for all" topic, i ukupno smo imali 4 posta korisna, a naravno kao i pod 2. neko je uleteo i rekao da je milicija beskorisna, shto je naravno notorna glupost

5. Topica dobrih skoro nije bilo, a nece ih ni biti, ovo nije SK forum da se skupljaji fanovi chucka norrisa, ili kvazi yo-france i yo-deutchland mafijashi. Kome se ne svidja pravac na drugi forum.

A shto se tiche normalnih topica, ima ih koliko hoces. Evo ovaj wc3l je skroz normalan. Dalje ne videh nikog da je prokomentarisao WPL ligu, ClanBase EuroCup i OpenCup, chlanke na MYM-u, Top 10 vodove iz 2005-e, nove igrache u fnaticu i sl, znachi tema ima koliko hoces, samo niko o tome ne pishe. Ako sad kazes da nikoga ne zanimaju strane teme, ok, nije frka, ima i domacih. Ghost je trenutno 17-i na ladderu, vladica se vratio aktivnom igranju, yucup se igra, 4gl sutra igra polufinale clanbase-a, a u WPL-u smo trenutno prvi u grupi, uskoro ce ENC i ECG, itd itd.. poenta je da je ljudima najlakshe da lupe glup post od 2 rechenice na forum, i tako iskale svoju trenutnu frustraciju. Odlican primer je ghostov topic gde je umesto da neko prokomentarishe repove, dobili smo 100 komentara "gj care, jebi im kevu", i josh jedno 20 sa diskusijom dal je ghost prepotentan ili nije.

Znachi dobrih tema ima,ali dobrih postera na zalost, na ovom forumu nema. I opet da ponovim,ako ti se ne svidja, na internetu ima milion foruma, pa znash shta ti je chiniti

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Kao prvo, bilo kakav ozbiljniji wc3 forum se ne bavi beskrajnom pricom o imbalansu zato sto to moze da se diskutuje na bnet forumu, a i nema nikakvu poentu, sobzirom da niko od blizzarda ne gleda bilo koji od tih foruma, ne verujem da gledaju i sopstveni, i to nije potencialno zanimljiv topik, nego potencialan topik za lupetanje gluposti. Dalje, uvek ce doci neki pera / mika i krenuti da vajnuje na takav topik, a iskreno ja mislim da je prica o imbalansu totalno imbecilna, posto MI kao igraci ne mozemo da uticemo na promene po tom pitanju i umesto takvih topika, bi trebali da nicu topici na temu "sta da radim protiv toga i toga, protiv te i te rase", naravno bez spominjanja imbalansa. Po meni je igrica balansirana, samo sto su mozgovi vecine igraca ograniceni na gledanje replayeva i pokusaja radjenja taktika njihovih "idola", a ta prica u vecini slucajeva pada u vodu, zato sto se razmishljanje i kapaciteti kreatora taktika i igraca abnormalno razlikuje u vetjini slucajeva.

My 2 cents.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

Ne žalim se ja uopšte mnogo na Highl1-ja, štaviše kad vidim neke postove, samo mi bude žao i glupo.... pa zar ne možemo samo da se getalongujemo, čemu stalno prepucavanje, offtopic, vređanje... Ajde da neko kaže svoje mišljenje, i da zbog toga ne bude okarakterisan kao retard. MOJ topic je nebitan, čak nisam ni napomenuo da je to bio neki od konstruktivnih topica,jednostavno mi bilo dosadno, setio se nekih zanimljivosti, pomislio... ma rekoh nebitno!

Šteta je što topici budu zaključani iako imaju neku zanimljivu tematiku, i to zbog par likova koji se prepucavaju. Opet smatram da bi bolje bilo kazniti flejmere, a sačuvati topic, šteta je...

Neko stavi ok topic, samo vidiš neku nebulozu, i shvatiš, jebi ga, gotovo je, ode topic. Bezveze

eto to je sve...

Edited by millancche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

pa gledaj, sad sam pogledao koji su topici bili zakljucani i uglavnom su bili "balans ovo, imba ono", to su samo nacini da ljudi pokazu svoje komplekse, vladica vajnuje kako je human previshe slab, a human je osvojio wcg, drugi pricaju kako je ud slab vs orka, i vidim fov skace svim orkovima po glavi, a to je verovatno zato sto su njihove taktike prilagodjene njihovom stilu igranja/razmishljanju/kapacitetima u ovoj igrici, i nema poente praviti postove i topike o imbalansu.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

sto cenim ovakve topice...kao prvo highl1 ja nikad nisam spamovao i slao glupe postove na SK forumu(jedinom forumu na kome postujem sem ovoga)a ovde ako postujem nesto glupo sa vremena na vreme to je jer ovo ne dozivljavam kao ozbiljan forum,vec mesto gde se zezas online sa svima koje znas IRL i prodiskutujes o nekim stvarima koje zaboravis na turu.drugo admini smatraju spamom kad ja napisem neciju izvalu koju e rekao/napisao na lan turu ili bnetu,pa to je zajebancija ffs...zar nije sve ovo for fun uostalom?kad napravim topic o necemu meni zanimljivom i zelim da vidim kako ce drugi reagovati,eto ti ga Freeman sa komentom"jos 1 glup topic by zerox,ja sam prestao da igram war me vise ne zanima".sto se tice price o imbi ,imbalansa ima u igri i Ghoste to sto pricas o repovima je glupost.ja sam vs orca probao sve! ali znaci SVE,rep nisam pogledao od kad sam dobio net (mozda 20ak i to wcg finale etc)-ovo govorim jer si meni ovo rekao da samo gledam repove i kopiram,etc.sto se tice topica ne vidim zasto bi neko otvarao nove kad ce biti nazvan 1)glupim topicom 2)noobom jer trazi pomoc koju moze videti u repovima 3)i topicom koji je bio vec 100 puta.

My 2 cents

Link to comment
Share on other sites

idemo redom

1.no-cd kao i svi oblici koji nisu direktno podrzani od strane proizvodjacha igre, nisu dozvoljeni na forumu, kao ni na ostalim, pogledaj software forum gde je dugo vreme bio sticky,a sve ostalo se brishe naravno. Ovo vazi za vecinu domacih vecih foruma (benchmark,b92, itd) jer crackovi, explicitni materijali i sl mogu da dovedu do gashenja foruma,a mi to ne zelimo.

2. dal je igra balansirana ili nije, to ne znamo ni ti ni ja ni ostatak populacije, jer svako navodi vodu na svoju vodenicu. O balansu igre mogu da govore top igrachi, a ne mi ostali, ili "nashi goshui" koji su daleko od tog nivoa. Takvi topici pre svega ne vode nichemu, jer ce posle 5/6 postova da se jave freeman i yuri koji ce da kazu da je elf imba, a sa njima ce da se javi vladica koji plache kako je human slab. Uz sve ovo dodaj zeroxa koji ce tu da doda svoj komentar kako je i ud slab od orca, i naravno goga koji ce da objavi svoje javno mishljenje, dobices posle 2 strane flejm topic gde ce svako da pochne svoj post sa quote-om onog ko mu smeta i da kaze "e budalo, nemash ti pojma, ja bla/bla/bla. Dalje nemam ja nishta protiv nashih noobova,ali posle 1 strane javice se neki domaci lvl15 igrach sa 40% koji ce da pljune neku izvalu,pa ce ovi malo bolji da ga napushe.

Epilog topica - 15 strana, kvalitetnih postova 0-5 sa procentom greske od 0-5 postova, flejm postova = 60% topica, imba postova (freeman,yuri and co) = 70%. Pametnom choveku je dovoljno da ne ulazi u takav topic, a pametnom moderatoru/adminu da ga odma zakljucha i spasi sebe a i druge warnova tj banova.

3. Opushteniji topici prelaze u offtopic, i vredjanje. Ovde ima milion zerox-goga postova, kao i freeman "red firm jebemo keve", ili freeman-yuri-vladica "elf imba" postova, koji ne znache nishta. Kad tu josh dodamo par sharkyjev gde izjavljuje da je narkoman :) ili vladicinih koji podrzava narodnjake, imamo sve OSIM warcrafta. Dalje za opushtenu atmosferu postoji poseban deo foruma,a gle chuda, to nije warcraft deo. Case closed

4. Ja kad hocu neshto da zakljucham, prvo pogledam dal je u tvom topicu vredno neshto da se spase. Sad cu mozda da te uvredim, ali si u tom topicu naveo gomilu pitanja na koji svaki igrach zna odgovor (prethodne verzije roc-a i sl). Dalje, mnogi su od toga opet napravili "whine for all" topic, i ukupno smo imali 4 posta korisna, a naravno kao i pod 2. neko je uleteo i rekao da je milicija beskorisna, shto je naravno notorna glupost

5. Topica dobrih skoro nije bilo, a nece ih ni biti, ovo nije SK forum da se skupljaji fanovi chucka norrisa, ili kvazi yo-france i yo-deutchland mafijashi. Kome se ne svidja pravac na drugi forum.

A shto se tiche normalnih topica, ima ih koliko hoces. Evo ovaj wc3l je skroz normalan. Dalje ne videh nikog da je prokomentarisao WPL ligu, ClanBase EuroCup i OpenCup, chlanke na MYM-u, Top 10 vodove iz 2005-e, nove igrache u fnaticu i sl, znachi tema ima koliko hoces, samo niko o tome ne pishe. Ako sad kazes da nikoga ne zanimaju strane teme, ok, nije frka, ima i domacih. Ghost je trenutno 17-i na ladderu, vladica se vratio aktivnom igranju, yucup se igra, 4gl sutra igra polufinale clanbase-a, a u WPL-u smo trenutno prvi u grupi, uskoro ce ENC i ECG, itd itd.. poenta je da je ljudima najlakshe da lupe glup post od 2 rechenice na forum, i tako iskale svoju trenutnu frustraciju. Odlican primer je ghostov topic gde je umesto da neko prokomentarishe repove, dobili smo 100 komentara "gj care, jebi im kevu", i josh jedno 20 sa diskusijom dal je ghost prepotentan ili nije.

Znachi dobrih tema ima,ali dobrih postera na zalost, na ovom forumu nema. I opet da ponovim,ako ti se ne svidja, na internetu ima milion foruma, pa znash shta ti je chiniti

ISTINA...

Kao prvo, bilo kakav ozbiljniji wc3 forum se ne bavi beskrajnom pricom o imbalansu zato sto to moze da se diskutuje na bnet forumu, a i nema nikakvu poentu, sobzirom da niko od blizzarda ne gleda bilo koji od tih foruma, ne verujem da gledaju i sopstveni, i to nije potencialno zanimljiv topik, nego potencialan topik za lupetanje gluposti. Dalje, uvek ce doci neki pera / mika i krenuti da vajnuje na takav topik, a iskreno ja mislim da je prica o imbalansu totalno imbecilna, posto MI kao igraci ne mozemo da uticemo na promene po tom pitanju i umesto takvih topika, bi trebali da nicu topici na temu "sta da radim protiv toga i toga, protiv te i te rase", naravno bez spominjanja imbalansa. Po meni je igrica balansirana, samo sto su mozgovi vecine igraca ograniceni na gledanje replayeva i pokusaja radjenja taktika njihovih "idola", a ta prica u vecini slucajeva pada u vodu, zato sto se razmishljanje i kapaciteti kreatora taktika i igraca abnormalno razlikuje u vetjini slucajeva.

My 2 cents.

A I OVO JE ISTINA!!!

Link to comment
Share on other sites

sto cenim ovakve topice...kao prvo highl1 ja nikad nisam spamovao i slao glupe postove na SK forumu(jedinom forumu na kome postujem sem ovoga)a ovde ako postujem nesto glupo sa vremena na vreme to je jer ovo ne dozivljavam kao ozbiljan forum,vec mesto gde se zezas online sa svima koje znas IRL i prodiskutujes o nekim stvarima koje zaboravis na turu.drugo admini smatraju spamom kad ja napisem neciju izvalu koju e rekao/napisao na lan turu ili bnetu,pa to je zajebancija ffs...zar nije sve ovo for fun uostalom?kad napravim topic o necemu meni zanimljivom i zelim da vidim kako ce drugi reagovati,eto ti ga Freeman sa komentom"jos 1 glup topic by zerox,ja sam prestao da igram war me vise ne zanima".sto se tice price o imbi ,imbalansa ima u igri i Ghoste to sto pricas o repovima je glupost.ja sam vs orca probao sve! ali znaci SVE,rep nisam pogledao od kad sam dobio net (mozda 20ak i to wcg finale etc)-ovo govorim jer si meni ovo rekao da samo gledam repove i kopiram,etc.sto se tice topica ne vidim zasto bi neko otvarao nove kad ce biti nazvan 1)glupim topicom 2)noobom jer trazi pomoc koju moze videti u repovima 3)i topicom koji je bio vec 100 puta.

My 2 cents

ako ti tako dozivljavash forum, tvoj problem,ali nemoj druge smarati

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Pa i ja sam slao neke topice, koje su mi se u to vreme cinili sasvim ok, i bivali su locked, ali tek sad posle vise vremena i iskustva shvatam kakvi su to bili topici...Ono sto sam hteo da kazem je to, da Highly zna da radi svoj posao i mislim da je pravi za to... Treba brisati postove tipa balance,imba,tactis itd...

@milanche : Brate , shvatam sta si hteo da kazes, ali mislim da nijedan post nije bio locked zbog komentara drugih...

Toliko o tome...

Link to comment
Share on other sites

W/e pricajte vi sta god hocete ali tih 50% postova je bilo moje postovanje radi zajebancije jer na ovom glupavom forumu nema nista zanimljivo vec jedino kao sto je zerox rekao da prozivamo jedni druge i da se malo zajebavamo...ali toga ovde nema,a iskreno nema ni tema za nikakav normalan topic...a to brate sto vi pricate ta rasa nije imba ova nije imba to brate vi pricajte tamo nekome a svi dobro znamo koja je rasa najimba mada nije ni bitno nije ovo topic o tome ali ako je vecina svetskih igraca rekla da je tako cak je i blizz izjavio da je trenutno tako onda je jebeno tako...a ne onako kako vi govorite...a to tipa skill,palac,kurac mozete samo sebi u dupe da nabijete jer u ovoj igri to vishe NE POSTOJI...i prekinite vishe da me prozivate i serete na moj yurije i vladicin racun...jer kao sto sam rekao onih 50% za elfa i whine je bilo jednostavno 4 fun mada znate kako kazu u svakoj sali ima 50% istine,mada je to vecina i znala da je bila vishe zajebancija ali eto preraslo je u nesto drugo.Anyway Junk je za Rur bio keva,cak je bio i poseban topic za razne budalastine i zanimljivosti,a ovde toga ni nema... jednom recju ovaj forum i ova igrica je smorila!

logo_phpBB.gif
Link to comment
Share on other sites

evo ovako hmm.. i mene je dosta puta iznervirala odluka Highl1-a

da nesto zakljuca ili obrise ali se uvek setim da je ovo najuredni

forum koji sam video i ruku na srce Highl1 je za to zasluzan

Mozda forum oskudeva sa nekim dobrim temama ali i dobrim

posterima koji bi tu temu prodiskutovali tako da mislim da je

sa pravom zatvorio sve topice koje sam ja video zakljucane i smatram

da nije losa ideja da se otvori odeljak za funy stufs ili slicno

Link to comment
Share on other sites

W/e pricajte vi sta god hocete ali tih 50% postova je bilo moje postovanje radi zajebancije jer na ovom glupavom forumu nema nista zanimljivo vec jedino kao sto je zerox rekao da prozivamo jedni druge i da se malo zajebavamo...ali toga ovde nema,a iskreno nema ni tema za nikakav normalan topic...a to brate sto vi pricate ta rasa nije imba ova nije imba to brate vi pricajte tamo nekome a svi dobro znamo koja je rasa najimba mada nije ni bitno nije ovo topic o tome ali ako je vecina svetskih igraca rekla da je tako cak je i blizz izjavio da je trenutno tako onda je jebeno tako...a ne onako kako vi govorite...a to tipa skill,palac,kurac mozete samo sebi u dupe da nabijete jer u ovoj igri to vishe NE POSTOJI...i prekinite vishe da me prozivate i serete na moj yurije i vladicin racun...jer kao sto sam rekao onih 50% za elfa i whine je bilo jednostavno 4 fun mada znate kako kazu u svakoj sali ima 50% istine,mada je to vecina i znala da je bila vishe zajebancija ali eto preraslo je u nesto drugo.Anyway Junk je za Rur bio keva,cak je bio i poseban topic za razne budalastine i zanimljivosti,a ovde toga ni nema... jednom recju ovaj forum i ova igrica je smorila!

ko o chemu, kurva o poshtenju, morao je da pomene da je elf imba [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

brate, zeroxe, ti ne kapirash da tvoj nivo igre nije na tom nivou da mozesh da dobijesh nekog orka, isto kao sto ja imam 49% dobijenih partija protiv elfa, zato sto trenutno nisam uvezbao taktiku ;)

Mislim da je Zerox hteo da kaze da ne moze da dobije orka koji igra na istom, ili cak niizem nivou od njega, sto je i istina... Evo npr. ja igram najvise sa humanom, nema veze sto sam nub i sto igram nizem nivou od vas vecine ovde, kad igram sa drugom koji igra ud-a i igra na slicnom nivou kao ja kad uzem orka mnogo ga lakse dobijem nego kad uzmem humana, iako sa orkom igram najslabije... :) To je tako. U trenutnoj ver wara je dobro sto rase po jacini idu u krug i nema rase koja bi sa lakocom pobedila 3 ostale (pod uslovom da su igraci istog skilla i da im sve rase leze podjednako)...

Da se vratim na topic, i milancche i highl1 su u pravu, samo je steta sto mnogo topica koji su mogli biti dobri ili zanimljivi nesrecno zavrseni :)...

Meni war svidja kao igrica, kao i sve blizzardove i nemam komplekse na kom nivou je igram, jer nemam vremena da bih se vise skoncentrisao na nju. Vise pratim wc3l i ostala takmicenja nego sto je igram...

Na ovom forumu imam 40ak postova za nesto manje od god dana, od toga mozda 30ak na war delu, sto ne znaci da ne posecujem forum, cesto sam ovde... Na junku sam za svo vreme rada mozda imao 50ak postova :) Zanimljivije mi je da gledam kako se svadjate, nego da svaki cas iznosim neke svoje stavove zbog kojih bi me posle flameovali jer sam nub,sto ne mora da znaci da ne pozajem war :). Ima puno takvih ovde na forumu...

Bitno je da kod mene u Po igram najbolje u gradu :D, jer niko sem mene i jos 2,3 ni nezna sta je war, sve propali counterasi... :D

Edited by StormRider
Link to comment
Share on other sites

brate, zeroxe, ti ne kapirash da tvoj nivo igre nije na tom nivou da mozesh da dobijesh nekog orka, isto kao sto ja imam 49% dobijenih partija protiv elfa, zato sto trenutno nisam uvezbao taktiku ;)

uvezbao taktiku?znaci sam kazes da nisi uvezbao shablon koji bi trebalo da postoji samo dok ne kliknes t2 da se gradi posle ne postoje 2 identicne partije

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...