Kovach_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Uzmi prochitaj..interpretacije su sranje...(barem ne pale u mojoj shkoli ;)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 @topic Ne mogu da verujem da uopste razmisljas da stvarno citas knjigu,a i ovi ostali,sta ga lozite,ko da ste mu roditelji Prijatelju,ima magicna knjiga koja se zove interpretacije,tu lepo procitas 20 str-a i mirna Bosna,procitas i opis svakog lika,ma znaces ko i ovi sto su procitali. Inace,moj nacin je bio da dobijem keca,kec na knjizi,pet na sastavu,i 3 za kraj. znaci da sam napisao knjigu uvek bi imao 3,tako to bese ← bravo ko da bi to bio jedini strani pojam koji transkribujemo potpuno pogrešno.. ← dobro al ovo ipak nije neka shlbl stvar :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 motiv haljine ... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts