Jump to content

Four Dragons

moyo

Recommended Posts

Neki dan sam video ortaka kako ubija nekog velikog zmaja u Hinterlandsu.

Video sam takodje da je dosla horda i da su oni onda odustali od zmaja.....znaci nije sigurno instanca. Zna li mozda neko nesto vise o tom zmaju i ima li jos takvih bossova van instanci?

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

azuregos je u azshari a to u hinteru je emerald dream

postoje 4 spawn pointa na kojima moze da se spawnuje jedan od 4 emerald dream zmajeva a to su hinterlands ashenvale duskwood i feralas a zmajevi su emeris ysondre taerar i lethon

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

emerald-dream.jpg

edit :

Procitao sam negde glasinu da postoji world event da se otvore portali, ali niko ga nije josh pokrenuo.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

@immortalis: ma ti zmajevi imaju svoj spawn koji je valjda 5-6 dana, otkud znam, i svaki ima svoj spawn timer. Mesta gde se koji spawnuje su random (mada koliko se secam prvi spawn na magtheridonu je bacio 2 Lethona, jednog u hinterlands a drugog u duskwood =P).

@mohan: napisao sam gore...

azuregos je u azshari a to u hinteru je emerald dream

postoje 4 spawn pointa na kojima moze da se spawnuje jedan od 4 emerald dream zmajeva a to su hinterlands ashenvale duskwood i feralas a zmajevi su emeris ysondre taerar i lethon

Jel moze neko da mi da imena ovih zmajeva plz ?

droga je zajebana stvar ...

@immortalis: ma ti zmajevi imaju svoj spawn koji je valjda 5-6 dana, otkud znam, i svaki ima svoj spawn timer. Mesta gde se koji spawnuje su random (mada koliko se secam prvi spawn na magtheridonu je bacio 2 Lethona, jednog u hinterlands a drugog u duskwood =P).

O rly, a shta kaze ona mapa koju sam postovao gore, da se tu spawnuju murloci i zabe ? :D

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

pre dva dan smo ubili ysondre i odmah posle taerar-a :)

Yos je easy encounter - lako se drzi na sebi, a jedini problem je sto na odredjenim procentima summonuje druide koji daju sleep. Poenta je da ljudi odvuku od main tanka druide malo dalje i ubiju je - laki su (pritisnite "V" da bi je bolje videli :P)

Taer je malo zajebaniji - elem, isto na odredjenom broju hp se sam banishuje i prizove 4 (ili 5) dragon spirita ... taktika je easy - u tom mometu svaki tank na jednog duha i udri ...

Za ostale emerald dreem zmajeve se nesecam - na leathonu nisam nikad ni bio :p

sex, drugs and bio food!

ta dva su najlaksi ....

emeris na svakih 25% dotuje sve 20% hpa skida svake 2 sekunde 10 sekundi i jos stosta ...

a ne secam se sta onaj cetvrti beshe radi ...

taj sa druidima je smesno lak a ovaj sa 4 zmaja onako ... lagan je i on relativno

sve u svemu poenta je da tenk ima makar 180+ nature rez bafovan da bi rezistovao onaj dah zmajev koji mu podize cooldown na skillovima ...