Jump to content

ingame cash

charuga

Recommended Posts

Znas kako :) vidi

Ti kad udjes u instancu sa grupom pozeljno je da ostanes do kraja, da ne pominjemo xxxx situacija u kome jedan more da ode, drugi bude diskonektovan ili umirete po 100 puta eto bzvz [still fun?], ovako mogu da se zavalim drmam sa drustvom mobove i uzivam, kad mi dosadi log out i cao cao nikom nista. A taj blej je mnogo zanimljiviji ovako in RL negde u kaficu uz dobru mjuzu nego sto moze biti skakajuci po IF-u/Og-u :P

ne svima [plez][:D]

Brate na kome god da si serveru uvek tu ima neko ko je qpio / izrolao neki novi item kome treba enchant a isto tako ima i ljudi koju su nekad bili low lvl pa izlevelovali pa im trebaju enchantovi . . .

Jebote zashto ne razmishljash to je TAKO jednostavno, kao irl...ti uvek morash da pijesh vodu i jedesh hleb zar ne o.O

Isto tako meni ce uvek trebati recimo...potioni !

Arbeit macht Frei.

jbg prvo uvek ima neko nov u guildu ili neko od nasih ljudi kojima treba pomoci i normalno je da ne mozes da im naplatis enchant.....takodje i za tailoring.....

sto se tice sp[ekulacija na AH ----nisam za to a farming mrzim!!!!

instance okk i radim ali nemoguce je skupiti 100golda na taj nacin!!!!!

zato jeb da nebih morao da se zajmim ili fgarmujem lakse je kupiti gold i zameniti ga za dobrog mounta.....bar sto se mene tice.....

ja mrzim da prodajem ljudima bilo sta jerbo volim istima da pomognem!

i mrzim trgovce, nakupce i preprodavce,

Jbg posteni ortodox priest

Uopshte ne vidim problem da neko kupi gold - njegove su pare, njegovo je vreme koje troshi uz igru.

Taj sajt ne podrzava WoW EU. :/

jbg sorry nisam znao, ja sam radio sa necim drugim

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg