WZ-JumpeR Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 shta sad ovo znaci? ako nemas pametnijeg posla ne pisi svasta majmune jedan... znam ja takve kao ti sakriju se iza masne tastature, puni bubuljica, junferi pa su misle da su dzekkovi na netu.... u kako si me dirn'o u zivac puc'oo bi u te majmune jedan da znam ko siii!!! ← Brate mnogo si nervozan.... Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Planirali li neko quit i da proda account maybe? Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Nopes, kad budem bio kuci copy->paste cu zadnji e-mail o nabavci wow-a. Kontigent ce stici 1. februara a sledeci ko-zna-kad. Jednostavno je nema u prodaji ← jebena Srbija [:(!] Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted January 21, 2006 Author Report Share Posted January 21, 2006 ...i Crna Gora! [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Nasao sam neku manju kolicinu WOW-a u jednoj zabacenoj prdavnici ovde kod mene u gradu ali je prodaju po 55 evrica..... jbg 5 evra vise ali se isplati ne cekati mesec dana... Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 A gde je ta radnja tachno, kako se zove adresa, phone i to.....ako znas...? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) pa znash kako skoro je razgrabljano koliko vidim... likovima stoji od septembra ZAMISLITE!!!!!!!!!!!!!! video sam 4-5 komada na kamarici josh pa ako nekoga zanima moj phone je 063/ 249-395 da kibicujem neki pa da se nadjemo negde da vash predam, ako ostane! (ja uzeo 4 za moju igraonicu :-) ) inace nije 55 evra vec tacnije 4700 din (malo manje hehe) Edited January 23, 2006 by WZ-JumpeR Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ja sam svoj platio 4700 sa PTT. Samo WoW koshta 4300 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 WZ-JumpeR -u hvala!!! pozZZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Mozda je i bolje da se wow ne nalazi u prodaji jedno mesec-dva ionako su serveri u stanju raspada samo nam treba jos ljudi :D Samo bacite pogled na wow-europe.com tehnical forum i sve ce vam biti jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 zna li ko koliko ce biti expanzija kada izadje? koliko ce biti privilegovani (omg kolika rec) oni koji vec imaju wow? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) evo ovako WoW sti Edited January 23, 2006 by Ankanar Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 WZ-JumpeR -u hvala!!! pozZZz ← np friend! Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Poz Ljudi, evo ja bih mozda da prodam wow, koliko moze da se dobije za full paket i lika 42lvl Hunter ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) Pa mozesh da prodash (meni) za 4000din ako imash 30 dana uplaceno. Ako je istekla pretplata 3000din max. Likovi, pogotovo ne-60lvl nisu zanimljivi nikome Edited January 23, 2006 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 (edited) E ovako ljudi imam jos jedno pitanje, posto ubrzo dobijam full wow, a igrao sam trial koji je pre 10 -ak dana istekao (na https://www.wow-europe.com/account/ mi pise nesto ovako ....your World of Warcraft Trial ends in -5 day(s). If you wish to continue playing with this account after the trial period ends and to enjoy all features of World of...) e posto pise -5 days npr. da li ce mi od onih 30 dana kojih dobijam free odbiti ovih 5 dana i ostati samo 25 (ili sta ako mi odbiju vishe omg?) ne otvara mi sve novi acc posto ovde imam vec 20 lvl paladina i lvl 10 huntera... sta vi mislite o tome? i ako treba nekom guest pass 10 dana trial neka mi se javi na private... pozZ Edited January 24, 2006 by bilinac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts