Guest Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 solflaj, ne zaboravi da si već jednom bio banovan i da ti je dozvoljeno da se opet registruješ pod uslovom da potpuno promeniš manire. što se ostalih tiče, možda vam se ne sviđa šta vam je moderator rekao, ali on je moderator i obavlja svoj posao na način na koji on (a i admini) misli da treba. ne vidim što je toliko teško poslušati ga, ali ako BAŠ morate da postujete gluposti i svađate se, ovo nije jedini WOW forum na internetu, ništa drugo ne mogu da vam kažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 hehe,jeli,gde si ovo skinuo ← kad bih ti rekla, morala bih da te ubijem Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) exile je samo member tako da moze da ga sisa :P ne obracajte paznju na njega ← 'assumption is the mother of all fuckups' btw sulflaj, ovo je deo za wow, ali poshtuj druge ljude. ja sam u proteklih 6 meseci prestao da chitam topike na wow delu koje nisu otvorili exile, kemp i kole, jer su generalno u maniru 'JA SAM TEH OWNZOR MOJ PALA CHINI ZILION DMG!!!11 - BRATE KOJI SI NUBLAR" itd. to je kao kad bi te neko na ulici zaustavio da te pita koliko je sati, a ti mu odgovorish sa 'e brate imam Seiko koji meri vreme u 12 najvecih gradova, baterija mi je urbanijum kadmijumska +5 na staminu, i mogu da shtopujem muvi na 50m' posle par godina na forumima cesh skapirati na shta sam mislio.. Edited January 20, 2006 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) solflaj, ne zaboravi da si već jednom bio banovan i da ti je dozvoljeno da se opet registruje Edited January 20, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ^ fakat :) milosh moderishe forum, a ovamo pljuje po wowu ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 solflaj, ne zaboravi da si već jednom bio banovan i da ti je dozvoljeno da se opet registruješ pod uslovom da potpuno promeniš manire. ← krajnje kulturno sam odgovorio kad bih ti rekla, morala bih da te ubijem ← sto jes jes Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 kako sam prochitao prvi post setih se Staljina, Hitlera i Sadama Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 hahah mohan se pogodio jer sam ga sinotj najgore izignoriso (opravdano ali to nije bitno) kad je doshao na svoj bi-monthly-5-minute-haomarush-visit ;oP exile je krenuo sa ok idejom, samo napred...ja sam molio, pa se shalio, pa upozoravao...na kraju sam digao ruke do te mere da ili ubijem ceo topik kad me smori ili brishem postove bez ikakvog kontakta sa transgressorom...nemam nerava za neljudsko ponashalje vishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ti si bio online ? nisam ni znao :P nab Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Procitao sam sta rece Ivan,pa cu birati reci,al poenta ostaje ista. OK,sta ti neces da vidis,za to me boli uvo,sekcija je za wow,i tu su topici za wow ja sam postavio 1 glup topic,zato sto znam da ce da se svadjaju,i sto da ne,bilo bi monotono da se malo ne pic... ← Ti se macane osecas prozvanim ? tebe niko nije spominjao da si postavaljao glupe topice... No dobro, nebitno. pfff ti si tek prso kad samo koletove topike gledas ^^ a btw exile je otvorio neki topic vezan za wow ? O.o dont recall ... kemp respect mada je ipak nubzor \o/ Pa ja te hvalim a ti tako meni vracas ? :( Zasto bi ja stavljao topice ako nemam sta pametno da napisem u njima ? @Kole Izgleda da cu i ja tako da zavrshim ko ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) MOHI FTW Imenujem MOHIja ya leadera partije WOW addicta, on se bori za nase interese, vidi se da je nash. Edited January 22, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 pa ono egzijeva ideja nije losha..al egzi care mojne da brishesh SVAKI topik gde se mrei pisha..ostavi jedan,dva da se ljudi izduvaju kad im ne radi net ili ne radi server :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 pa ono egzijeva ideja nije losha..al egzi care mojne da brishesh SVAKI topik gde se mrei pisha..ostavi jedan,dva da se ljudi izduvaju kad im ne radi net ili ne radi server :D ← ne sve se bri Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Mislim da kovacheva ideja mozhda nije losha. Napraviti neki sticky tipa "Blizzard sucks" ;) i onda tu svi kad se iznerviraju bace komentar. I posle vidimo koliko zapravo dana u godini niste mogli da se igrate i posaljemo blizzu peticiju iznerviranih forumasha da vam to nadoknade na ovaj ili onaj nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 Teh Greate Eye Has Spoken! It shall be done. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Eto ... i vuk sit i ovce na broju :) Samo nemojte tamo da se previse opustite, jos uvek vazhe sva pravila ovog foruma, i modusi mogu da brishu post koji je suvise uvredljiv prema bilo kojoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 I posle vidimo koliko zapravo dana u godini niste mogli da se igrate i posaljemo blizzu peticiju iznerviranih forumasha da vam to nadoknade na ovaj ili onaj nacin. ← onda nam oni isplate po 10 soma svakom, Blizz bankrotira a onda ja treba da gradim RL ispočetka :D Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 jebi ga, ne mozhes dobiti sve :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 jebi ga, ne mozhes dobiti sve :> ← ja jo Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts