Sa1Nt Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 iscimaj papu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 dada strip shah :))) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 iscimaj papu ← Iscimao je popa pa je dobio sah mat.... AL U BULJU AHAHAHHAHA!!!!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 A evo nekih novosti u mojoj sobi. :ppPP Aj sad ce da krenu komentari, bash da vidim... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Dobar ti monitor zeki.Takvi su bili i na wcg-u.Sta bi dao za jedan takav... Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 dobra ti je ova zastava. ← evo ga prvi... ajmo dalje... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 samo za zekija : » Click to show Spoiler - click again to hide... « a evo i kompova/muzike/haosa: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 A evo nekih novosti u mojoj sobi. :ppPP Aj sad ce da krenu komentari, bash da vidim... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← ne stvarno Zeki chemu zastava? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) btw. statore, otkud to /home/Stator/, tj. od kad to username nije lowcase na linuxu ;) ← Pazi tek sam sada video, ostala navika posto se na forumima uvek potpisujem sa prvim velikim slovom :) Ok, bug no. 000001 fixed :) -- thx to Sa1Nt [edit]Prokleto veliko "N" u nicku :) [/edit] Edited January 20, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 e pajo samo jos zastavu da stavim i nece da nam se razlikuju sobe ( mislim po krshu ) :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 samo za zekija : » Click to show Spoiler - click again to hide... « a evo i kompova/muzike/haosa: » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Ha ha ha. Jebi ga, sta ti je nostalgija, a nikako da se vratis ??? :Pppp ne stvarno Zeki chemu zastava? ← Moja zemlja ionako nema zastavu, bar ja ne znam kako izgleda. Koja moja zemlja ? A ovo je jedan modni detalj... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 edesi.org/highl1 nisam samo slikao krevet, jer me je mrzelo da ga raspremam sad :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Pazi tek sam sada video, ostala navika posto se na forumima uvek potpisujem sa prvim velikim slovom :) Ok, bug no. 000001 fixed :) -- thx to Sa1Nt [edit]Prokleto veliko "N" u nicku :) [/edit] ← np np, i thumbs up za veliko N, polovinu ljudi mrzi da ga pishe, a to mi ide na nerve :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 @jajli: direktorska fotelja mashala, poshto i gde? :) i shta ce ti java2 u zhivotu, od toga boli mozak :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 @jajli: direktorska fotelja mashala, poshto i gde? :) i shta ce ti java2 u zhivotu, od toga boli mozak :/ ← 16k je bila, eurosalon a javu radimo na faxu, ne bih sad u offtopic, ali razvijanjem jave3d i podrshkom sun-a u razvijanju midleta, java postaje ozbiljno razvojno okruzenje,pored toga dovoljno govori da je c# projektovan da bi bio shto slichniji javi, shto znachi da se chika billy plashi jave. Imash na netu da vidish, quake2 portovan komplet u javi, da je brzi i to dosta nego osnovni kod, shto znachi da javina virtuelna mashina nije toliko spora, a dosta je brza nego .net fw. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Imam tri kompa u sobi :)... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ebem vas! ovde covek nije siguran uopshte, kako postujem tako neki hejt padne elem jopa ftw:D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 nekad izgledalo ovako, al' sad se poprilichno promenilo, al' nemam fotoaparat da slikam :) ← i ja sam imao jedno vreme taj wallpaper iz starkrafta :) evo kako moja soba izgleda u haosu :p i naravno newtork ^_^ ← a zasto je catwalk na zidu da nije sranje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 a zasto je catwalk na zidu da nije sranje ? ← duhovit čovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 komp kutak (losa fotka sa fona)... mrzi me da slikam ostalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Komp: http://pajser.users.sbb.co.yu/23012006(001).jpg Coshak pored kompa: http://pajser.users.sbb.co.yu/23012006(002).jpg Krevet + plakar: http://pajser.users.sbb.co.yu/23012006(003).jpg Ovo ono: http://pajser.users.sbb.co.yu/23012006.jpg ^^ Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Moj lichni pakao Komp: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Sa strane: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Krevet: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 moja je definitivno najneurednija soba, srecom nemam fotoaparat Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts