Mikky Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Dakle ko hoce da se pegla neka me kontaktira, sto vise ljudi to bolje msn: mikkybg1@hotmail.com icq: 44582291 Igracemo preko hamachija, ko jos nije upoznat sa tim nacinom igranja preko neta neka napise pa cemo mu objasniti. Kratko i jasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Rado, ali trenutno nemam net na gajbi. Kad mi to srede onda moze... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXA BMW Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ja ne znam kakav je to nacin igranja, objasni mi! ja imam sporu vezu, ne znam kako bi to funkcionisalo! i jel zna neko mozda kako se naredjuje jedinicama GLA demolition general da se samouniste, tj da explodiraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 jel zna neko mozda kako se naredjuje jedinicama GLA demolition general da se samouniste, tj da explodiraju? Otkrijesh u strateshkom centru (ili kako se vetj zove kod GLA) tu opciju i onda imash tu opciju kad selektujesh bilo koju jedinicu (slichitza eksplozije). Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Lepo skini sa neta hamachi i sve ce ti biti jasno .... inace ako imas dial up nemoj puno da se nadas, mozes da probas ali ne ocekuj nista puno ... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXA BMW Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Otkrijesh u strateshkom centru (ili kako se vetj zove kod GLA) tu opciju i onda imash tu opciju kad selektujesh bilo koju jedinicu (slichitza eksplozije). ← kad mislis na strateski centar govoris o zgradi koja se zove palace??? e pa tu moze da se apgrejduje armor za gradjevine, kalashnjikovi za angry mobove i nista vise!!!! u black marketu te opcije isto nema!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ljudi, nisam siguran, ali mislim da je ta opcija po difoltu kod demolitiona. i da je nema nigde drugde. kada selektujesh jedinicu u njenom ekranu (u prozoru gde birash koju tje zgradu bager da gradi, recimo) treba da stoji neka ikona na koju kada kliknesh baja uradi ka-boom. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXA BMW Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ljudi, nisam siguran, ali mislim da je ta opcija po difoltu kod demolitiona. i da je nema nigde drugde. kada selektujesh jedinicu u njenom ekranu (u prozoru gde birash koju tje zgradu bager da gradi, recimo) treba da stoji neka ikona na koju kada kliknesh baja uradi ka-boom. ← pa imaju opciju --place booby trap---, a taj bubi trap ja nikad nisam uspeo negde da plejsujem!!!! treba da ima ikona ili neki hotkey,!!!! samo kad bi znao koji je hotkey!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Samo kod demolition-a imas u palace-u upgrade za unistavanje jedinica ... hotkey bese d koliko se secam, davno je to bilo ... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 (edited) Pa eto reche vam Elder. Dyape nije po defaultu, morash da ga istrazish. Postoji u palati opcija, ali samo kod demolition-a... Slichitza eksplozije Maxa... Ako je nemash neshto ti nije uredu sa igritzom, ali kapiram da samo nisi video... Kad to istrazish takodje sami kad poginu eksplodiraju... I josh neshto, kod Jermain-a kad putza snajperom imash slatku malu eksplozijicu... Edited February 17, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 nemesis je stara lija kada su generali u pitanju shalim se, igrali smo u platou. mada bismo mogli jos jedared, a?! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Hehe, moze matori :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 evo javljam se za pikanje preko neta... pa ako hocete... baltam0s@hotmail.com Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
echelon Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 evo javljam se za pikanje preko neta... pa ako hocete... baltam0s@hotmail.com ← takodje samo koja se verzija igra i ja imam samo 256k da li je dovoljno ali mi je preko 200ms ping uvek. mi smo igrali u lanu kod mene kuci kocilo se tako da neznam kako ce to da izgleda preko neta. ali sam za djavolak@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Jel ima i dalje zainteresovanih? :optimista: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0x!c Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Momci evo vam hamachi mreza za Generals Zero Hour: Ime Mreze: Generals Zero Hour, pc Mrezna sifra: Generals KO oce da igra generale neka pristupi ovoj mrezi, da malo opikamo generale preko neta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 jel ima neko link za full download verziju ? ae ko ima na pm nek mi posalje ...ty Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabados Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Jel igrate jos ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikengur Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ja sam zainteresovan..... Ali nece da mi radi preko hamachi-ja.... Zna li neko zasto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts