juicer. Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 distro ne dolazi na forum :D! ← To je bilo retorichko pitanje Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoJo.LadieS[LIn] Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 hmhm.....zenama nije mesto u igraonici....nisam skoro nishta loshije chula.btw poshto mi nismo proshle grupu a to se na to direktno odnosi....da li to znachi da nijednom mushkom timu nije mesto u igraonici koji nije proshao grupu? Jel mi onda opaska "ovo nije salon " nikako ne stoji! Btw Vidimo se na sledetjem turu kad ne budemo u grupi sa 2im 3im i nekadashnjim nosiocima grupe..... CU pc. Ajde mushki uradite neshto na international scene ....poshto ste vetj dugo u ovome..... a mi odosmo u salon :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 I Twisteru ? Sta ces sad ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 hmhm.....zenama nije mesto u igraonici....nisam skoro nishta loshije chula.btw poshto mi nismo proshle grupu a to se na to direktno odnosi....da li to znachi da nijednom mushkom timu nije mesto u igraonici koji nije proshao grupu? Jel mi onda opaska "ovo nije salon " nikako ne stoji! Btw Vidimo se na sledetjem turu kad ne budemo u grupi sa 2im 3im i nekadashnjim nosiocima grupe..... CU pc. Ajde mushki uradite neshto na international scene ....poshto ste vetj dugo u ovome..... a mi odosmo u salon :P ← pc. ? :) Niko vas bre ne proziva, to je samo glupi sviper :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 devojke igraju bolje od pola muskih timova 100% Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 hmhm.....zenama nije mesto u igraonici....nisam skoro nishta loshije chula.btw poshto mi nismo proshle grupu a to se na to direktno odnosi....da li to znachi da nijednom mushkom timu nije mesto u igraonici koji nije proshao grupu? Jel mi onda opaska "ovo nije salon " nikako ne stoji! Btw Vidimo se na sledetjem turu kad ne budemo u grupi sa 2im 3im i nekadashnjim nosiocima grupe..... CU pc. Ajde mushki uradite neshto na international scene ....poshto ste vetj dugo u ovome..... a mi odosmo u salon :P ← da da zbog brade Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 da da zbog brade ← Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts