Jump to content

MoJo.LadieS[LIn]

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MoJo.LadieS[LIn]

  1. NP Vuche cu on next tournament i avionsku kartu molim!~!~! :)
  2. Hvala svima koji su verovali u nas....a hvala i onima koji su se pitali zashto slot za cs women - pokazale smo vam zashto! Realno jako malo nam je falilo da prodjemo grupu! Izmaltretirali su nas pred najvazniji mec,hteli da nas diskvalifikuju! Ali opet veliko iskustvo! I najvece hvala SUNSHINU koji je verovao u nas!
  3. omg..shta ste to uradili coveku :P
  4. hmhm.....zenama nije mesto u igraonici....nisam skoro nishta loshije chula.btw poshto mi nismo proshle grupu a to se na to direktno odnosi....da li to znachi da nijednom mushkom timu nije mesto u igraonici koji nije proshao grupu? Jel mi onda opaska "ovo nije salon " nikako ne stoji! Btw Vidimo se na sledetjem turu kad ne budemo u grupi sa 2im 3im i nekadashnjim nosiocima grupe..... CU pc. Ajde mushki uradite neshto na international scene ....poshto ste vetj dugo u ovome..... a mi odosmo u salon :P
  5. Mi bismo doshle... Jel ima josh mesta??? Khmm kome treba poslati sastav tima imena chlanica i tl? Inform me pls Pozdravchek!!! Loodilo-one man show vidim ja!!!
  6. Fitjo ne razmetji se bre sa tim serverom znash da si ga nama dao na korishcenje...Uostalom kome si ti trener :PP au voir !
×
×
  • Create New...