Formica Posted January 26, 2006 Author Report Share Posted January 26, 2006 (edited) ... po meni bi Sakota trebao da bude selektor... ne zbog toga shto je najbolji vec zato shto je bio Zeljkov pomocnik i najbolje zna shta je to shto nije islo dobro. mada, sa druge strane mi par Slavnic - Djurovic izgleda jako dobro. Edited January 26, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 shakota jeste najbolji od preostalih kandidata Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ja bih dao Moki chisto da prestane da trubi vishe .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 pa onda necemo ni do drugog kruga da stignemo Slavnic je najvece zlo, njega ne bih ni za vodonoshu stavio. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 pa onda necemo ni do drugog kruga da stignemo Slavnic je najvece zlo, njega ne bih ni za vodonoshu stavio. ← Agree...moka je luzer Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ma naravno al cemo se bar jednom za svagda onda lishiti kenjanja po novinama i televiziji i u dobrom i u loshem periodu :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) ma naravno al cemo se bar jednom za svagda onda lishiti kenjanja po novinama i televiziji i u dobrom i u loshem periodu :) ← igzektli @ topic Kandidati Shakota i Moka, mozhda i Vujoshevic (nedaj bozhe, nadam se da nece biti toliko drzak posle ovih najnovijih -36) Edited January 26, 2006 by n'Lad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 realno gledano jedini ozbilni kandidat trenutno je shakota, za moku necu ni da komentarishem, to bi vec bila sprdachina, mada kakva nam je reprezentacija sve je moguce. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 uf, bolje da nismo dobili wildcard :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ja sam isto za moku, ali ne da vidimo dokle ce da stigne i da da li ce sve ono sto je pricao ostvariti, vec da malo prosirimo vidike, a ne da se vrte 4-5 trenera u reprezentaciji. evo sada ispada da ce opet kosarkase voditi duda, ali samo kao pomocnik, tj konsultant ili kako se vec to zove, mentor jebem li ga, dok ce sakota biti "prvi" strucnjak. ne znam da li ce to upaliti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 dMan, engleski ti nije bash jacha strana? :) sorry za off, ali ne dajem komentare na ovakve stvari dok nemamo barem selektora i tako, ideju oko igracha :) ← ma ja se zbog' tog pokida... eeeee znash koliko sam se smorio kad sam video da sam pogreshiooO! poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts