Pajser Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 GG, bilo je do jaja, Drasko hvala shto si organizovao ovako dobar turnir i vidimo se ponovo. Shto se tiche finala kao da nismo ni igrali, jednostavno smo se previshe istroshili u chetvrt i polufinalu i ovo je bilo ochekivano :) Poz svima :P LEe! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 gg fosili! off: McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik debil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 a ti si sumnjao u mene :PP imas pivo od mene ako ga sam platis :D sad si uzo pare pajseruuuuuuuuuuuu >D Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Drale svaka cast za tur i entuzijazam da se sve odradi maksimalno kao sto je bilo i na kraju! gg svima Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) Prvo bih zahvalio Drasku, Marku aka Sweeperu i onim momcima sto rade u C17 na sjajnoj organizaciji.Nikada bolji tur.Sto se tice nase igre bila je odlicna do finala ali ocigledno da smo se istrosili. GG Fosilima na finalu.Realno sabili su nas nevidjeno mada smo pruzili neki otpor na infernu kao CT... Jos jednom ovo je bio nikada bolji tur, trebalo bi i drugi da se ugledaju na Draska kako se neki tur organizuje.. Gl&HF svim ekipama sa tura Edited January 17, 2006 by PlatoPlus|DODGETHIS Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 pogodi mi ime barem :D ( sweep ) Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 sad sam dosao kuci.... i ovim putem jebem mamu dodzu u pajseru za signu , drale za tur nocomennt sve na najvisem nivou gg mojolejdis gg 4gl gg mnr gg pak gg 4gl :D gg fosilcine :D vidimo se na sledecem :) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 gg platou,gg fosilima i gg svima ^^ Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Lepo iznenadjenje, haha to je zato sto sam im ja pozeleo SRETJU kad su izlazili iz KGB-a hahahahah Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Браво, браво! Честитке свима! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 sta je kosko sta se ti javljas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smekery (Maxa) Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Svaka cast Fosilima koje je usralo ovo finale ali nema veze :) . GG svim ekipama a narocito SMK-u koji su dokazali da im je mesto u top3 ali nismo imali srece . Kao sto kaze dule Vi IMATE BAG NEMOZETE DA DOBIJETE :) . GG SVIMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 e ej evo i mene... bio je mnogo dobar tur,ali makedonci nas sabishe... ali sta je tu je drug put...vidimo se na sledecem turniru...valjda... GG FOSILI... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 svaka cast na organizaciji ! krivo mi je samo sto nismo dobili ove fosile u grupi :( ne bi uzeli tur gg svima, pogotovo platou! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Distro Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 au brate dali je moguce da se ja iznerviram svaki put kada dodjem na ovaj klanrur na kom su redovno neki imbecili koji komentarisu neke meceve i lupaju gluposti a ustvari su bili gajbi. DALJE napusite mi se svi kurca. DALJE zar vam nije dovoljno da 6 meseci nepipnem CS i da dodjem i da uzmem turnir. DRALE svaka cast za tur. e nedo bog da igram 2 puta nedeljno a kamoli 3!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Distro Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 alo hexsen ko god da si donesi 500e i izaberi igraonicu i vreme pa kad skupis muda baci post da se cujemo. a to sto ste uzeli 8 ili 9 partija to je zato sto je moja ekipa igrala neozbiljno jer nema portebe da se naprezu oko likova koji neznaju da igraju pa ono kao nisu nosili slushalice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Distro sta se nerviras , osvojio si tur posle 6 meseci ne igranja kantera , tako da ovi mogu samo da ti zavide ! Opusti se debeli :) E da sta si ono rekao kako ti se zove ta palacinkara opet sam zaboravio , da svratimo ja i lobanja malo , da vidim dali su ti slane palacinke dobre kao ono kod tebe sto su bile , mada jes da si meni pravio specijalne ali ces valjda i ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 e moji glorijanci ... ccc ... cim sam video one matrice znao sam da tu neshto ne valja [:(!] svaka cast za organizaciju drasko,mare i ostala getto ekipa pancevo ... tnx kec za 20piva i naravno svaka cast matorim debelim kulovima fosilima GG ..stvarno vidimo se Quote ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 alo hexsen ko god da si donesi 500e i izaberi igraonicu i vreme pa kad skupis muda baci post da se cujemo. a to sto ste uzeli 8 ili 9 partija to je zato sto je moja ekipa igrala neozbiljno jer nema portebe da se naprezu oko likova koji neznaju da igraju pa ono kao nisu nosili slushalice ← Opala svaka cast brate na osvojenom turu ali nemoj da vredjas jer ako nisi primetio decko je stavio smajli na kraju a ti sto si retard to je zadrzi sa sebe!!!!!!! GG svim ekipama posebno ekipi fosili na osvojenom turu!!!!!! Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 (edited) ja ovo ne bih rekao... edituj post dok distro nije video inace toki onda ima "free" palacinku :D Edited January 18, 2006 by MarkoL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 (edited) zasto to retard ??? to ti nije trebalo ... edituj dok ne vidi...(sto kaze markol) Edited January 18, 2006 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 zasto da edituje distro je napao hexena ko da mu je kevu opsovo ne razumem svega mi Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 zasto to retard ??? to ti nije trebalo ... edituj dok ne vidi...(sto kaze markol) ← Ne zelim Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Cemu svadja :P bilo proslo i to je to... Da l' je stavio smajli ili ne... Zar je bitno... Distro tako kopca stvari... Ti mislis da je on retard... Jedva cekam da on procita postove da vidimo sta ce on da kaze... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) o boze...oko cega se vi raspravljate ^^ Edited January 19, 2006 by mankind Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts