Doolio Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Svako jutro se budim u pola osam da bih gledao reprizu jer popodne ne mogu zato shto mi pocinju shpanske serije A shto se tice dizajna potpuno si u pravu japanci ga uvek urade extra !!! ← mislim konkretno na dizajn i crtez za jugio, neke mange me ultra smaraju...super mi je nindza skrol fazon isto...e da, malo OT ali jel zna neko koji je crtani u spotu od metalike, znaci zaboravio sam i koja je pesma i sve, ali ide neka frp manga kolko sam skontao:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 pa u cemu je onda draz?:) Odma' posle krece slagalica? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) RE:ja igro mtg, ali mi je simpaticno ovo izvori magije, barem sto sam video po casopisima, a i kontam da su jeftinije PA otprilike 250 kinte je buster a osnovni spil 700 (mada nisam siguran ja kad sa ga kupio bio je na nekom popustu) Edited January 19, 2006 by aLi[c]E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts