aLi[c]E Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Vec pise al kad lepo molis vF dolazi SIGURNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 mi nedolazimo sigurno ;((((( ispitni rok jednom igracu meni shkola ... ( koja shkola ?!?!? :D) Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
midzo Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Turnir u Doti pocinje u 11. (29.1.). Takmicari, dodjite pola sata ranije. Prijave ekipa do 10, kesh do 10:30 1. max 2 itema: eul, necros, linken , hex i mehanizam, refresher po timu 2. zabranjen backdoor u bazi 3. nema bagovanja kripova 4. dozvoljeno ubijanje svojih kripova i kula 5. nema poolinga, osim flaska za health ili manu kao i ring of healtha ili ring of regenarationa koji po regeneraciji moraju biti vraćeni 5.zabranjeno izbacivanje sa mape (tiny ili veng. spirit) 6.dozvoljeno menjanje mesta igracha (za AR) Do polufinala se igra po na 2 dobijene AR (ili po dogovoru) eliminacionim (kup) systemom, a polufinale i finale - teampick (ili po dogovoru) na 2 dobijene. Balkanska 21 011/3620-833 (Forum) ili 064/415-8208 (Mihailo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Turnir u Doti pocinje u 11. (29.1.). Takmicari, dodjite pola sata ranije. Prijave ekipa do 10, kesh do 10:30 1. max 2 itema: eul, necros, linken , hex i mehanizam, refresher po timu 2. zabranjen backdoor u bazi 3. nema bagovanja kripova 4. dozvoljeno ubijanje svojih kripova i kula 5. nema poolinga, osim flaska za health ili manu kao i ring of healtha ili ring of regenarationa koji po regeneraciji moraju biti vraćeni 5.zabranjeno izbacivanje sa mape (tiny ili veng. spirit) 6.dozvoljeno menjanje mesta igracha (za AR) Do polufinala se igra po na 2 dobijene AR (ili po dogovoru) eliminacionim (kup) systemom, a polufinale i finale - teampick (ili po dogovoru) na 2 dobijene. Balkanska 21 011/3620-833 (Forum) ili 064/415-8208 (Mihailo) ← Da li ce biti nosilaca turnira ili svi idu kroz grupno takmichenje? Chisto kao info... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 e samo da kazem da ekipa nDi dolazi :D nikad culi ? :D e i nije mi jasno kako mislite na izbacivanje sa mape tiny a i spiritke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midzo Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Da li ce biti nosilaca turnira ili svi idu kroz grupno takmichenje? Chisto kao info... ← Svi ravnopravno uchestvuju... Ako bude previshe ekipa igrace se kup direktno (jbg igra se 1 dan), ako ne onda wl grupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midzo Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 e samo da kazem da ekipa nDi dolazi :D nikad culi ? :D e i nije mi jasno kako mislite na izbacivanje sa mape tiny a i spiritke ? ← nisam cuo mada nije ni bitno, dodjite, odakle ste? p.s. Tiny shut u but (baci te u rupu -jezerce na mapi) a 'Seherezada' se swapuje sa herojem koji je kupio dager i blinkovao se u to 'jezerce'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ma zezam se ... mi smo iz foruma prijavili se a ima da nas izbaci prva ekipa na koju naletimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midzo Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ma zezam se ... mi smo iz foruma prijavili se a ima da nas izbaci prva ekipa na koju naletimo :D ← A.....cuveni nDi....! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 gg svima , posebno netplusovcima Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 nisam cuo mada nije ni bitno, dodjite, odakle ste? p.s. Tiny shut u but (baci te u rupu -jezerce na mapi) a 'Seherezada' se swapuje sa herojem koji je kupio dager i blinkovao se u to 'jezerce'... ← Moze i morph da te gurne drugom magijom u rupu kad se prbaci u int heroja. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Da Se To Sme Raditi Inferno Bi Bio Nepobedjiv Ali Ne Bi Koristili Tu Rupu U Vodi Nego Nesto Drugo Pa Bi Svih 5 Heroja Bili Zarobljeni Do Kraja Partije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Imali smo i mi foru za prvi turnir na koji smo isli, ali su u zadnjem trenutku rekli da je to zabranjeno... :( Zavrsili na trecem mestu... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts