cikaDrasko Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 S obzirom da je HS odustao od turnira organizator je prinudjen da izvrsi odredjene korekcije u grupama, shodno nasim procenama o ujednacenom kvalitetu ekipa . Sa liste cekanja ulazi ekipa Mojo.Ladies koja je prva rezervisala mesto. U grupi B umesto Ratar force-a igrace Mojo.Ladies Ratar force se "seli" u grupu C a ekipa Simple-X je postavljena za nosioca grupe. POzdrav cikaDrasko !!! Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) fine with me ;)) Edited January 10, 2006 by mankind Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Opa :) SviDZa mi se, vidimo se na turniru :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pak.dani|c17 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 S obzirom da je HS odustao od turnira organizator je prinudjen da izvrsi odredjene korekcije u grupama, shodno nasim procenama o ujednacenom kvalitetu ekipa . Sa liste cekanja ulazi ekipa Mojo.Ladies koja je prva rezervisala mesto. U grupi B umesto Ratar force-a igrace Mojo.Ladies Ratar force se "seli" u grupu C a ekipa Simple-X je postavljena za nosioca grupe. POzdrav cikaDrasko !!! ← Posteno i bio je red da se ta grupa rastereti malo mada je mogao i EPB da zauzme mesto nosioca u gupi C ali ipak to je stvar organizacije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 necu,ne moze [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 moze epb :D u c grupu :D Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Vladice mislim da si zalutao , nije ti ovo war craft forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 -sale ! Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ali su onda opet neujednachene grupe jer bi onda bila 3 jaka tima u jednoj grupi.. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Posteno i bio je red da se ta grupa rastereti malo mada je mogao i EPB da zauzme mesto nosioca u gupi C ali ipak to je stvar organizacije :D ← sta je dani bojite se EPB-a ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Oooo de si Sale pico mala shta ima bre? GDe su juicer i mfa jesu zivi josh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) Ma usrao se HS kad je video da je sa nama u grupi heheheh^^ Jel moze neko da napishe ko igra za ratar force? Edited January 12, 2006 by loco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Ma usrao se HS kad je video da je sa nama u grupi heheheh^^ Jel moze neko da napishe ko igra za ratar force? ← igraju dodge,stepa,dzoker,pajser,optimus...valjda... ma iskuliraj teshane... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts