unknwn Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) . Edited October 28 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 :)))))) Genijalno ,nego jel ima negde ovo chudo da se kupi i koja mu je cena ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 joj sto je dobrooo a sto ovo na klejbezable? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ja molim boga da ovo izadje vec 6 meseci...znachi mnooogoo je dobra...ali ja sam chuo da ce biti oko 150$ Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 u februaru se pojavljuje u prodaji, bice cirka 300-400 jura :/ ← Kazi "Rambo je najveci car"mozda ti se i posreci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 [prvi]bilo[prvi] kakvi 400 evra ja cito da su oko 50-100 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 [prvi]bilo[prvi] kakvi 400 evra ja cito da su oko 50-100 evra ← pa ono, kvalitetna tastatura je 50+ evra. ovo ce biti minimum 150 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 [prvi]Bilo[/prvi] Ovo je btw portfolio Artemija Lebedeva (ruskog dizajnera) i ne zna se da li ce ovo chudo ikada biti proizvedeno. Sorry Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 pa zar ne postoji vec ona lcd tastatura gde ne postoje tipke nego kao tachskrin tastatura pa ti uchitash shta hocesh Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 aj da ne otvaram novi topic,vec cu da stavim ovde da Deda Mraz ne mora da trazi po forumu...ja sam skroman treba mi ovo ili ovo da bih mogao jos bolje da izdrkavam ovo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 brate, koji to kvejker skache na space ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Krule jel svetli ona u mraku !?!?!? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Ali PS i Q...jebeno dobro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 E BILO JE LOL Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 brate, koji to kvejker skache na space ? :) ← lexer, pele ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 jebiga u moje vreme kad sam ja igrao (99-a) svi su skakali na mouse2 :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 bato, ova dvojica su igrali 99e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 aje kad ste vetj krenuli deda mraze, donesi mi bilo shta od ovog: Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 metalac svira les paul? oh, give me a break Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Ovo poslednje si stavio onako, chisto ako se deda mraz sluchajno za'ebe? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 metalac svira les paul? oh, give me a break ← ma ono kao, u krajnjem sluchaju skinuo bi mu magnete i nabudzio ih na jackson-a!!! mada, nezgodne su visoke solazhe na "rogatim" gitarama, tako da bih verovatno stavio jackson-a u vitrinu Ovo poslednje si stavio onako, chisto ako se deda mraz sluchajno za'ebe? ← kamo sretje da se zajebe i zapaqje mi to i stavi ispod jelke za ovo gore bi nekako sqpio kinte, ali ove ne idu preko american express-a Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 oke, ako se vec igramo :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 kako ste svi neskromni neke kule i gradove ... ja bi samo jednu tekilu: » Click to show Spoiler - click again to hide... « [:p] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 axam... ja bih samo stan i posao u Nishu :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 moja zelja i nemora previse da se iscimava da donosi...opusteno mogu i ja da odem po "paketic" :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts