Highl1 Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Na skoro svim forumima (pa i ovde) pravila se samo koriste za neku potporicu za teranje ljudi koji se ne sviđaju administratorima. U su Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) To je zato sto te admini ne vole, bas zato sto te znaju Ma nemoj! Dobro dobro, pakovacemo mi opet stvari sa WCG-a pa ces videti :)))))))) Ale, ja ti nikad nista nisam rekao!!! To je zato sto sam pohvalio tvoj izuzetan dar za ples :))))))))) Edited January 7, 2006 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Bah shto se muchite i odgovarate liku koji hejtuje pola 4uma :P Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 ^^Zezanje :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Meni administracija isto ne deluje fer. Čujem da sam dobio mi Edited January 7, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 jeste.. i mene su naterali da promenim avatar.. glupa demokratija :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Bili su uzasnuti tvojom lepotom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ko je za da ch1zra vrati avatar:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ch1zr4 stavi josh bolji!!! ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 e aj neko da kaze sto se junk raspao...nikad to nisam saznao...znam samo da je bilo obavestenje kao : hvala memberima koji su unistili sajt ili tako nesto Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 hmmm... 1) Drago mi je sto je dokazano da nisam lud... 2) Hejtujem pola foruma lol bre....cekaj hejtovo sam onog lol lika kako bese vec Sting ili kako vec jer je lupetao neke gluposti koje 500% nemaju veze ni sa cim a sa mozgom pogotovo i to je bilo davno mozda pre god dana ili vise...hmmm...hejtovo sam jos neke likove koji su u fazonu kao "im so pro and stuff" a u stvari su samo "wanna be godly" aka boolje...nista zlonamerno vec samo bacanje fakata pravo na sto...ako sam pogresio nek me neko ispravi 3) NE ZELIM da se forum pretvori u anarhiju ili mesto gde ce ljudi da se istresaju jedni na druge kad im se digne kobas niti mi je to bila namera goreispisanim postom vec sam samo ukazao na neke stvari koje mi se ne svidjaju i nisam jedini koliko vidim 4) ovo nije pokusaj pobune vec samo BRATE PRETERALI STE JBT daj malo da se ischilira "lets be friends and stuff LoL" Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) jebote brate ovo ono brate LoL wanna be ko ti drma kavez ? wannabesomebody Edited January 8, 2006 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Ali najjace je "Kad se nekom DIgne kobas" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Pravila ova pravila mojne ovo mojne ono pazi reklamacije avatar nepogodan blablabla mojne hejtujes mojne spamujes mojne dises mojne karas....Aaaaaaaaaaaaaaaaaa zasto tako kad moze prosto i jednostavno na srpski nacin...ajmo pisite sta milite mozda sam ja jedini retard a vi svi normalni ← hmmm... 1) Drago mi je sto je dokazano da nisam lud... 2) Hejtujem pola foruma lol bre....cekaj hejtovo sam onog lol lika kako bese vec Sting ili kako vec jer je lupetao neke gluposti koje 500% nemaju veze ni sa cim a sa mozgom pogotovo i to je bilo davno mozda pre god dana ili vise...hmmm...hejtovo sam jos neke likove koji su u fazonu kao "im so pro and stuff" a u stvari su samo "wanna be godly" aka boolje...nista zlonamerno vec samo bacanje fakata pravo na sto...ako sam pogresio nek me neko ispravi 3) NE ZELIM da se forum pretvori u anarhiju ili mesto gde ce ljudi da se istresaju jedni na druge kad im se digne kobas niti mi je to bila namera goreispisanim postom vec sam samo ukazao na neke stvari koje mi se ne svidjaju i nisam jedini koliko vidim 4) ovo nije pokusaj pobune vec samo BRATE PRETERALI STE JBT daj malo da se ischilira "lets be friends and stuff LoL" ← znachi te neke stvari koje ti se ne svidjaju su: "mojne da dishesh, mojne da karash, i tome slichne stvari svaka chast, evo ga naslednik gotenxov, iliti darijanov polubrat, a mozhda i sin fragorov Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Gotenx tj sasuke je fino momce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Dečko se brine za našu budućnost a vi ga hejtujete...ccc .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Gotenx tj sasuke je fino momce ← Za shta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 glavni baja moze da stavi kakva hoce pravila, jer pazi ovo... ovo je njegov ebeni forum i on nalazi sredstva za njegovo odrzavanje... ne svidjati se? jebga... bice nam drago da te negledamo vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ^ 1.lepo recheno 2. svidjati = svidja ti 3. mega hate Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Gotenx tj sasuke je fino momce ← ovo su teshke rechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ^ ... 2. svidjati = svidja ti ... ← odakle izronishe ovoliki pravopisni moljci... btw u pitanju je greskaukucanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ^Naravno da jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 LOL Carma me pomenuo. Kao neko ko je licno bio hejtovan od Carme i takodje ga upoznao u RL moram da vas obavestim o jednoj stvari: Lika koji je vishe izgubljen u vremenu i prostoru nisam video nikad :). Voleo bi da mogu da kazem "nishta licno" ali stvarno je nemoguce :D. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ovde je pocheo da se pojavljuje jedan chudan fenomen. naime, kad neki chovek sa malo postova iskazhe svoje mishljenje koje se razlikuje od onog koje preovladava na forumu krenu svi da ga pljuju a najvishe oni koji su i sami predmet ismevanja (manje vishe opravdano). takvo ponashanje vishe govori o vama nego o njemu, jer dechko nije rekao nishta uvredljivo vec samo iskazao svoje mishljenje a slozhicete se da to i jeste svrha postojanja ovog foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ovde je pocheo da se pojavljuje jedan chudan fenomen. naime, kad neki chovek sa malo postova iskazhe svoje mishljenje koje se razlikuje od onog koje preovladava na forumu krenu svi da ga pljuju a najvishe oni koji su i sami predmet ismevanja (manje vishe opravdano). takvo ponashanje vishe govori o vama nego o njemu, jer dechko nije rekao nishta uvredljivo vec samo iskazao svoje mishljenje a slozhicete se da to i jeste svrha postojanja ovog foruma. http://rev.users.sbb.co.yu/tolerancija.jpg ← Ne nije on iskazao drugo misljenje, nego je napljuvao administraciju/moderaciju foruma u prvih 10 postova. To je tipican "srpski sindrom" ja znam najbolje sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts