Highl1 Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 thx, skinuću i isprobaću, pa javljam utiske. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 jel ima neki DEMO PES6, ili neki trailer. svi pricaju o PES6 a nema nicega(barem ja nisam video). dajte neki link da vidimo kakvo ce to cudo biti, PES5 mi je bruka, nadam se da ce 6-ica biti jos bolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 nema pes6 demoa jo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Lyon : ) Sa Ajax-om igram samo kada igram protiv drugara, pa neko uzme Lyon Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Highl pls kad bude izashao patch postavi link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Highl pls kad bude izashao patch postavi link no prob. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Highl ajd' poshalji link za download nekog super patcha, po mogucstvu sto noviji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 www.soccergaming.tv www.pesfan.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 (edited) @ Highli da, moja greska sto sam koristio rech "patch" a ne option file :) ql, znam za Super Patch. ali ovo je Option File i nikako se nisam cimao da ja skinem SuperPatch pa da vidim onda sta mogu da uradim , btw. kad bude PES6 u funkicji updajtovacu lepo patch i raditi na njemu da bi nama u Srbiji bilo QL , da igramo sa nashim ekipama :) - kezman nije u rep. zbog crvenog kartona protiv Argentine (al kontam da ce biti , jer on je hteli ili ne uvek nekako tu:) ) , Djordjevic je izjavio da zeli da igra za srbiju i nekako mi je bilo zao da ga izbacim (a i ne znam koga bi stavio...) - dres partizana :) eh posebna pricha , protiv maribora nosili 1, posle u prvenstvu neki drugi.... pa onda opet.... neki... i ja sam tu stao uradio sam tako kako sam video (tj.verujte mi da je samo tako moglo...) i onda... posle 2 dana od kacenja OptionFile-a , vidim novi dresevi sa (Woltswagen sponzorom) ... jbg-a..... - PES6, ocekujte da uradim sve vezano za Srbiju , tipa :czv,pfc,ofk-u. izvinjavam se sto u [a] Other Leagues, postoji club Neighbourhood , sa mojim ortacima :( , jbg-a jednostavno sam zaboraqvio na to :) , izbacio bih njih i vratio na LOkomotiva moskvu kao sto je i bilo . al zaboravih :) - Hvala za pohvale , vezane za trud . (okacio bih ga i ranije..ali prelazni rok traje do 1. septembra) vidimo se u pes6 ! [ocekujte 2 patcha - jedan posle zimskog p.roka i 2-posle letnjeg prelaz.roka] + Serbia Stuff i naravno potrudicu se da ga sredim/radim preko super patcha , kad cela ta Pes6 pricha izadje. Edited September 17, 2006 by sly_komar Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 nashao sma na netu Official Superpatch 4 jel to najnovija verzija ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 to ti je samo kits, tj dresevi evo ti ovde link za dl SP 4.0 http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...ge=12&pp=15 mrzi me da editujem, a zaboravih da odgovorim sly_komaru: Znam da je ono vashe samo option file, ali poenta je da on nije kompatibilan sa kits serverom koji dolazi uz SuperPatch 3.0, zato je moj predlog da sad uzmesh option file od SP 4.0, editujesh one timove u Other teams B, i sredish to sa novim kitserverom koji ima ubedljivo najbolje uradjene dreseve ikad, imash sve da vidish na gornjem linku. Josh jednom svaka chast. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 chuo sam da super patch 4 ima 2gb? HAJLI ... jel to tachno ??? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 da, 1.8gb Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 (edited) auu :) , nesto mi se ne isplati da skidam :) pogotovo sad kad imam 64k :) ..jbg-a evo ipak sa mpokrenuo DL. Edited September 18, 2006 by sly_komar Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts