Kole Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 znam ja dobro sta si ti hteo, no ja sam nekim chudom usvojio neverovatne kanone ponashanja kao u normalnom svetu gde je pitati nekog za pare u bilo kom obliku vrhunac nevaspitanosti. kao zhenu za godine (ili staru babu za njen tajni recept ;oP) - to se ne radi. iza tvog posta bilo je jedno od tipichnih domacih prokletstava "uf majkumu vidi onog koliko ima", a ne, ko sto rekoh, "uf majkumu vidi koliko on radi". takodje, to kako neko drugi igra igru i iz kojih razloga je igra i kako se zanima u igri nije neki predmet tvoje brige. on chovek igra wow od februara proshle godine i da mu to sto radi nije zabavno ne bi to radio...e sad to sto si ti pomenuto pitanje njemu postavio kao shalu i sto si mene krenuo da vredjash (a, realno, poredjenje sa pandurima jeste vredjanje) bez upotrebe prostakluka ne znachi da si nesto extra dovitljiv, a ovaj lepo smihsljen post si napisao zato sto si bio brisat kada si, mashala, opsovao. takodje rechenica "Meni je WoW totalno nebitna stvar u zivotu..." je takodje (ne iteresuje me dal svesno ili ne) smishljena kao uvreda jer ti si "opusten" i igrash igru "iz razonode" a neko drugi je "frik"/opterecen/whatnot...mada, kad malo bolje razmilslim, poslednjih nedelju dana kad god sam se zatekao online i ti si bio tamo, bio je i kha i xyz drugih ljudi...ok, u 3 ujutro se opustash uz igru ili si sigurno u "pauzi izmedju ucenja,vidjanja sa devojkom i izlazaka..." (see? bez psovke a vredjamo...) daklem, ono prvo zaista nije bilo nista lichno tako da je moja preporuka da se ne zhestish i nastavish dalje i, naravno, kad sledeci put kliknesh na reply na forumu da cesh pre toga da napishesh ovako lep, semikonstruktivan post, a ne one liner psovku. naravno, kad stavish ovakav post kao gore onda ochekuj i odgovr kao ovaj, akcija i reakcija & stuff... neke stvari nekim ljudima tolerishem, pogreshno si procenio stanje stvari u datom trenutku. PS posle svega zhelim da ti se zapravo zahvalim za celu ovu situaciju, izvukao si iz mene post kakav nisam stavio na forum godinama, lepo je znati da josh uvek mogu da se iscimam tako nesto da napishem pps edit: Scione, budalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Nebitno, to za padure se nije odnosilo na pamet ako si na to mislio nego na autoritet... A za kesh, ma daj, necu da se raspravljam o tome a i nebitno je skroz!!! P.S. Ne mislim da je neko freak ako igra WOW 6 sati dnevno, pa i ja igram bar toliko ako ne i vise. A pityanje za njegov kesh nije bilo zlonamerno, nadam se da Kha bar nije to tako shvatio a za ostale me z... i ne vredjam ljude po forumima, zbog cega bi to radio??? Samo kazem da si ti jedini ozbiljno shvatio sve ovo (verovatno si taj tip coveka) ! P.S. Mrzim da se raspravljam sa moderatorima i pandurima jer jedni mogu da ti brisu postove a drugi... tako da nema svrhe sa tobom da raspravljam kad ce u svakom slucaju post biti izbrisan!!!!! Edited January 7, 2006 by mija... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 koliko para, bojim se da ce to ostati jedna onih nikad nereshin zivotnih mysterija .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Ajde Kha ne pravi se sada nevest.....nezvanicno sam saznao da si pokrenuo akciju kupovine nekretnina na haomarushu.....pola silithusa i ceo Cenarion Hold! (a la Las Vegas - to je i dalje manje-vise pustara, pa mislim da ces tamo da otvoris par kazina, poneki kupleraj i naaaajveci AH na svetu :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 i naaaajveci AH na svetu :D ) ← Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ne, nego ti ochigledno ne umesh da shvatish sta neko zheli da kazhe svojim postom... ← smajli , dechko , smajli... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 kole > mija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 kole .. brate .. svrati na afterrhh da te chastim da odmorish malo od tog wowa vidi u kom si ti balonu kad si na ovja nachin objashnjavao Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 Ajde Kha ne pravi se sada nevest.....nezvanicno sam saznao da si pokrenuo akciju kupovine nekretnina na haomarushu.....pola silithusa i ceo Cenarion Hold! (a la Las Vegas - to je i dalje manje-vise pustara, pa mislim da ces tamo da otvoris par kazina, poneki kupleraj i naaaajveci AH na svetu :D ) ← /lol To sam i ja cuo... Hoce da izbegne oporezivanje na exta profit koji je Trall uveo proslog meseca, pa seli celokupno poslovanje izvan Orgrimara. Vidis da je vec izdejstvovao da se AH otvori i u drugim gradovima (kakav je to lobista)... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 kole .. brate .. svrati na afterrhh da te chastim da odmorish malo od tog wowa vidi u kom si ti balonu kad si na ovja nachin objashnjavao ← Maude kakvi su to secret smajliji!? Sto ih nema na listi? Nemam access toj strani Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) e, jel mogu ja da radim kao krupije u tom kasinu? ajde kha prijatelju, nemam prebijene pare i jos nesto: mija - koji ti je in game nickname na haumu? nikako da povezem ovu celu pricu i razlog tvoje zavisti prema njegovim parama Edited January 9, 2006 by Chale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Maude kakvi su to secret smajliji!? Sto ih nema na listi? Nemam access toj strani ← morash da imash alhemiju na 320 za te smajlije ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 i herbalizam od 350 ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ili specijalan ability Call Lerdi - Summons a lerdi with a random sack of goodys Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Ma imam taj ability ja odavno , al' me zeza ovaj herbalisam...jbg udarila mi vlas' lvl cap na 150 Herbalisam. Sve preko toga mi je nedostupno Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 probaj na crackovanom serveru Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Il' to ili prebacivanje na NL realm pod hitno! Tamo su GM-ovi u parlamentu malo popustljiviji...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) koliko para, ko ce ga znati , mada skoro sve shto imam investiram u neki ench , rep Edited January 10, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Prvo, najiskrenije me ne zanima koliko kha ima para u igrici, TO JE SAMO JEDNA IGRA i nista vise, namena topica je bila da se nasalim na Kha-ov racun i na njegovo ← lololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololo lololololololololololololololollololololololololololololololololololollololololollololl Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 aj ko je razumeo ovo neka mi objasni da se smejem i ja malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ma prs'o lik On zivi WoW, a igra RL (povremeno). Nema veze. Za par meseci ce i on da postavi Prodajem WoW topic ovde. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 moj bivshi zelenash salac je sad preuzeo njegov posao :))) ( )... ← Migsa gde si nestao? nemam kome da zajmim pare choveche, vracaj se odma ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Migsa gde si nestao? nemam kome da zajmim pare choveche, vracaj se odma ! ← kekekke ma evo me u silithusu samo su mi ukinuli kontakt sa ostatkom wow sveta trenutno nemam net, al ono za nekih 10\ak dana dobijam pa se vracam da farmam silithus (silithus najjache mesto, nema puno ljudi... umeju interesantne stvarcice da padnu i tako, nemojte da idete tamo! only migshas alaud! :D ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 icu ja tamo sa tobom :) to ce biti nezaboravan put Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 azda moj kompenjon... elem kertridzi! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts