Pana Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Da li ste culi za neke naslove igara koji kod nas nikad nisu izasli.Kao neke igre GTA.Na puno mesta sam cuo o GTA Meksiku,moj drug ima GTA Tokio koji je dobio od strica iz amerike.Cuo sam i za Mafiju2 za koju nisam siguran da postoji.Da li znate za neke druge igre koje nisu izasle kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Pazi, slobodno mogu reci da nema teorije da neka igra izadje u svetu, a ne dodje kod nas. Pogotovo sad, kad je "brzi" internet dostupan sirokim narodnim masama. Jer, od trenuta kad se igra pojavi ne nekom torrentu, bice nasa ;). Za te GTA serijale nisam cuo nista ni na zvanicnom sajtu GTA ( mada nisam bio mesec-dva ), pa se ne bih obazirao na te price. A za Mafiju 2 sam cuo da ce tek izaci, a ne da je izasla... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Da li ste culi za neke naslove igara koji kod nas nikad nisu izasli.Kao neke igre GTA.Na puno mesta sam cuo o GTA Meksiku,moj drug ima GTA Tokio koji je dobio od strica iz amerike.Cuo sam i za Mafiju2 za koju nisam siguran da postoji.Da li znate za neke druge igre koje nisu izasle kod nas ← Verovatno si mislio na gta liberty city storie koji je izashao za PSP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 (edited) Verovatno si mislio na gta liberty city storie koji je izashao za PSP ← On ce izaci ali za PSP i bice ga kod nas,ali mozda ga prebace na verziju za PC i PS2 Edited January 3, 2006 by Pana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 (edited) =-,Jan 3 2006, 20:01]Pazi, slobodno mogu reci da nema teorije da neka igra izadje u svetu, a ne dodje kod nas. Pogotovo sad, kad je "brzi" internet dostupan sirokim narodnim masama. Jer, od trenuta kad se igra pojavi ne nekom torrentu, bice nasa ;). Za te GTA serijale nisam cuo nista ni na zvanicnom sajtu GTA ( mada nisam bio mesec-dva ), pa se ne bih obazirao na te price. A za Mafiju 2 sam cuo da ce tek izaci, a ne da je izasla... ← Za gta meksiko sam cuo na jednom hrvatskom forumu neko je reko da ga je kupio u nekoj njihovoj radnji cak je ostavio i adresu te radnje ne znam nista vise o tome, taj forum sam otkrijo tako sto sam ukucao sifre za GTA. Edited January 3, 2006 by Pana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 On ce izaci ali za PSP i bice ga kod nas,ali mozda ga prebace na verziju za PC i PS2 ← Laki da li si to ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Laki da li si to ti ← Sto me to pitas javno posalji mi poruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 (edited) =-,Jan 3 2006, 20:01]Pazi, slobodno mogu reci da nema teorije da neka igra izadje u svetu, a ne dodje kod nas. Pogotovo sad, kad je "brzi" internet dostupan sirokim narodnim masama. Jer, od trenuta kad se igra pojavi ne nekom torrentu, bice nasa ;). Za te GTA serijale nisam cuo nista ni na zvanicnom sajtu GTA ( mada nisam bio mesec-dva ), pa se ne bih obazirao na te price. A za Mafiju 2 sam cuo da ce tek izaci, a ne da je izasla... ← U pravu si sad se sve skida sa interneta ali zasto ja nikad nisam video te igrice Edited January 3, 2006 by Pana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 U pravu si sad se sve skida sa interneta ali zasto ja nikad nisam video te igrice ← Mozda su to obicne lazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Nisu javicu tina PM sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Nisu javicu tina PM sajt ← Ti mislis da nisu lazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Za tokio nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 (edited) Brate pana jel si ti na nekim lekovima? Ako jesi uzmi dozu,a ako nisi potrazi strucnu pomoc, posto su ti topici konfuzni do jaja... Edited January 4, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Jujuju ... sta se sve izrodi kad covek nije na forumu par dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Bez yvrede ali mislim da je Pana rtd. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts