Ice Q Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Problem je u tome kad u operi ukucam rockstargames.com pojavi mi se da moram da upalim JavaScript ja je upalim ponovo odem na sajt i bude samo belo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Prvo objasni kakve ovo ima veze sa dizajnom :)) probaj sa reinstalacijom. p.s. da li koristiš neki fw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Prvo objasni kakve ovo ima veze sa dizajnom :)) probaj sa reinstalacijom. p.s. da li koristiš neki fw? ← Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 odavno je josh poznato da se opera i java ne vole.jedino shto mozesh da uradish je da otvorish sajt u nekom drugom browseru. na srecu takvih sajtova ima relativno malo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Upravo. Zato i držim Firefox instaliran. Zlu ne trebalo :) Elem ja mnogo više volim Opera v7 nego v8 zbog interfejsa. Kakvi su vaši utisci i koja je verzija sad najaktuelnija? Edited January 15, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 pa 8.51 je najnovija, trebalo bi da promenish ako nishta drugo onda zato shto je radna povrshina(ili kako vec da je nazovem) znatno veca.nishta se tu bitnije nije menjalo, pa ni po pitanju interfejsa, samo je sve malo ushminkanije. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts