Jump to content

koji fleshevi...

Recommended Posts

Desetorica vasih firmasa su posle utakmice pre jedno mesec dana natavali 3 ortaka i mene,dvojica zavrshili u bolnici samo zato sto su imali dugu kosu,nema potrebe da pricam da nisu bili izazvani nicime i sl...tako da te price pricaj nekom drugom.50% ''navijaca'' u ovoj drzavi treba streljati zbog sranja koja prave pre,za vreme,posle utakmice i sl...misle da su jebeni englezi

edit:u jebote koji off...oh well i sam topic je off;))

Ovo sto si ti rekao je 90% laz,jer kao prvo navijaci firme nebi dirali nikoga ko ne nosi neki sal,kao drugo da ih tuku zbog duge kose je cista glupost i nema veze sa vezom,e a sada mozda i jeste istina mada neverujem,cak to mogu i proveriti,a kao trece ja govorim o Red Firmu,a ne o Firmi.... e a samo cu te obavestiti da su zvezdini salovi potpuno isti kao i Firmini samo sto na kraju sala nemaju neki mali grb,dok firmini imaju,a potpuno su isti,a ako su tvoji drugari nosili neki sal onda nema sta da bude cudno.

E sada sto se tice Zvezde nju je stvorio komunizam kao i Partizan....pre bi rekao da ti highl1 nisi upucen u neke stvari...a to pokazuje i sama zvezda na grbu..

Edited by Chobo_Freeman
logo_phpBB.gif

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate, komunisti su oslobodili beograd pre 60 i kusur godina, dok su nas "demokrati" bombardovali. A demokratija ti je komunizam upakovan u lepo pakovanje sa sakrivenom aristokratijom. Barem su komunjare govorile da morash da jedesh njihova govna, dok demokrati ti serviraju govno i indirektno ti ukazuju na to. Jedni su lazovi a drugi mudonje, ali obe strane ti serviraju isto sranje, samo na razliciti nacin.

samo sto je razlika sto u svetu to govno ima ukus bajadere , a kod nas , ehhh jebiga obicnog govneta...

retired...

Brate, komunisti su oslobodili beograd pre 60 i kusur godina, dok su nas "demokrati" bombardovali. A demokratija ti je komunizam upakovan u lepo pakovanje sa sakrivenom aristokratijom. Barem su komunjare govorile da morash da jedesh njihova govna, dok demokrati ti serviraju govno i indirektno ti ukazuju na to. Jedni su lazovi a drugi mudonje, ali obe strane ti serviraju isto sranje, samo na razliciti nacin.

kada su komunisti dosli na vlas ubijen je moj deda njegova zena i njigovo dvoje dece takodje je od mog dede (ovo se desilo njegovom rodjenom bratu) oduzeto preko 300 jutara zemlje (nacionalizacija..) za sta je moja porodica radilama jako dugo i salasi tako da ljudi koji su to pocinili mojoj porodici a i u ovu drzavu uvalili u dug i sve politicke neistomisljenici slani na goli otok ne zasluzuju moje postovanje a partiza ( po imenu kluba) je svi znaju pokret koji je doveo komuniste na vlast a crvena zvezda je simbol komunizma tako da nezelim da imam veze isacim od toga

Edited by Vladica

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

Ovo sto si ti rekao je 90% laz,jer kao prvo navijaci firme nebi dirali nikoga ko ne nosi neki sal,kao drugo da ih tuku zbog duge kose je cista glupost i nema veze sa vezom,e a sada mozda i jeste istina mada neverujem,cak to mogu i proveriti,a kao trece ja govorim o Red Firmu,a ne o Firmi.... e a samo cu te obavestiti da su zvezdini salovi potpuno isti kao i Firmini samo sto na kraju sala nemaju neki mali grb,dok firmini imaju,a potpuno su isti,a ako su tvoji drugari nosili neki sal onda nema sta da bude cudno.

E sada sto se tice Zvezde nju je stvorio komunizam kao i Partizan....pre bi rekao da ti highl1 nisi upucen u neke stvari...a to pokazuje i sama zvezda na grbu..

ja nosim ferre sal i oni me napadnu i to je opravadano ja verujem free-u da su to bile pijane budala navijaci koje su ih navateli i prebile bez ikakvog povoda a sam si reko da je to glupost a znas u dubini da je istina to sto kaze free i da se ti sa takvim ljudima druzis i spadas na njihov nivo

Edited by Vladica

da ih tuku zbog duge kose je cista glupost i nema veze sa vezom

niko nije rekao da nije glupost ;/

a ako su tvoji drugari nosili neki sal onda nema sta da bude cudno.

znaci ako nose sal koji nije vosin treba da ih ispickaju? pa sam si rekao da se navijachi ne tuku :)

ono tuci se sa nekim zbog igre, ili tuci nekog jer ne navija za isti tim kao ti, ili uopste ne navija je suvise nisko, fora je sto nekima od njih ti razlozi nisu vazni, nego eto ukazala se prilika da se istaknu? zar neko sa takvim razmisljanjima moze voleti neki tim na taj nacin na koji ti spominjes? pa daj bre neki od njih ne znaju ni za cega ni zbog cega navijaju.. sramota, ne kazem da nema normalnih ali normalan sebe nece svrstati u takvu "grupu", onaj ko to voli ce otici na tekmu da uziva u njoj jer da bi voleo tim mora voleti i sport, a onaj ko ode da bi brojao koliko puta je nekom jebao kevu, i koliko je njih napickao, koliko je stolica polupao ... ono strasno pa taj nema trunku sportskog duha u sebi, a one price kako je voleti FK VOJVODINA olicenje necije ljubaci prema NS-u je jos vece sranje

Edited by YuRi-

o boze vladice

fakat je da kako vreme prolazi dokazujes da nemas kefalo samo za wc3

ali brate, da li to namerno pravis pravopisne greske, il' je stvar jasna: TI SI NEPISMEN??

ako mislis da si zanimljiv zato sto se "frljas sa izrazima i recima", veruj mi - efekat je suprotan

"vlas" , fale zarezi na dosta mesta, "njigovo", "radilama" "a i u ovu drzavu uvalili u dug" (gde su padezi??)

"suprotnomisljenike" (jos nisam cuo za ovu rec, a vi?) "nezelim" (pise se odvojeno) "isacim" (o boze???)

daj sredi malo to....

ONE & ONLY: XWOLF

o boze vladice

fakat je da kako vreme prolazi dokazujes da nemas kefalo samo za wc3

ali brate, da li to namerno pravis pravopisne greske, il' je stvar jasna: TI SI NEPISMEN??

ako mislis da si zanimljiv zato sto se "frljas sa izrazima i recima", veruj mi - efekat je suprotan

"vlas" , fale zarezi na dosta mesta, "njigovo", "radilama" "a i u ovu drzavu uvalili u dug" (gde su padezi??)

"suprotnomisljenike" (jos nisam cuo za ovu rec, a vi?) "nezelim" (pise se odvojeno) "isacim" (o boze???)

daj sredi malo to....

znaci nisi mogo da opovrgnes ni jednu moju tezu ali si moro nesto da kazes pa ajde da ukazes na moje greske u postu....

ne moram ja da opovrgnem nijednu tvoju tezu, jer sto se tice komunista, demokrata, govana koje nam serviraju.. manje vise se slazem i sa tobom i sa ghostom (mada sa takvim razmisljanjima se ne grade dobri odnosi sa tim istim zapadom - ako hocemo da budemo deo normalnog sveta.. ako cemo da budemo cobani sa balkana koji misle da su najbolji i najpametniji, odabrani od boga - e to je vec druga stvar i problem)

dakle nije problem u tome sto pises, ali ti stalno kucas pogresno i frljas se gramatikom... samo sam sad resio da to i napisem... pa sta mislis sta misle tvoji sagovornici na forumu kad krenes tako, mozes da napises i dokaz ajnstajnove teorije relativiteta e=mc2, a opet ce vecina reci "vidi ga, pravi se pametan - a ne zna da pise i sl."

no nebitno sad ja sam reko zasto necu navijati ni za jedan tim ima veze sa politikom a ima i veze sa tim sto nezelim da se derem i drkam na ljude osnovnog obrazovanja.Kada Savicevic koji je neki baja bio i kao igrac i kao trener sta je vec bio vodio reprezentaciju izadje pred kameru i kaze jebem te u usta skrbave dodji purgeru i jebem ti mamu sve mi govori o obrazovanju fudbalera

ma to si gledao na "utisku nedelje" kad su ga uhvatili u Hrvatskoj da psuje nekog novinara ili koga vec...

ali ok.. mnogi od njih imaju osnovnu skolu i nista vise, ali zato su i postali dobri igrachi, jer su umesto u srednju visili na treninzima ili upisivali sportske gimnazije i odsustvovali stalno zbog treninga..

zato oni sad zaradjuju desetine hiljada evra, a uskoro kad ih kupe stranci - zaradjivace milione...

a mi cemo da sviramo violinu k'o cvrcak iz one basne :D

a sto se tice kulture... zar ne psujemo svi mi tako kao on, pa cak i gore, samo sto to ne radimo u kameru.

i ne psuju samo fudbaleri tako masno. Ko je pomenuo Velju Ilica?

Neki ljudi treba da shvate neke stvari,brate ako su likovi nosili sal Partizana,Zvezde nije bitno,opravdano su dobili batine i tu nista nije cudno!Brate sta ti mislish da oni mene vole i da ce doci i reci svaka cast momak sto nosish taj sal?Pa dali si ti normalan?Lupetash gluposti brate jurice,oni mene razumesh mrze zato sto sam Novosadjanin,zato sto zivim u VOjvodini i jebali bi mi majku svi oni Partizanovci i Cigani da me vide sa salom vojvodine,tako bi i ja njima iz istog razloga..Kao sto i nas brate HRVATI mrze brate mrze nas i tu nema nista cudno...i 90% njih bi ti jebalo mamu,drugim recima sto bi nash drugar targa rekao SRBOMRSHCI...I jako mi je glupo kada ljudi kazu klub nema veze sa gradom(to jest Jurica debil,koji kaze da reprezentacija nema veze sa drzavom i tako josh neke gluposti)...znaci ne mogu ovde vishe da se raspvaljam sa ljudima koji u SVOM jebenom zivotu nisu bili na nekoj utakmici,ili na stadionu...Mozete pricati bilo sta,ali svako ko je iole bio na nekoj utakmici upoznao neke navijace ce promeniti svoje misljenje...I josh nesto vladice nece oni tebe dirati ako nosish jebeni obican sal....vec sal nekog drugog kluba,mada kolko ja znam,kada je bila utakmica vojvodina vs zvezda (kosarka) jedan lik je nosio sal zvezde koga smo presleli i Calusic(vodja manji firme) je skinuo liku sal,a lik nije dobio ni trunku batine,samo mu je skinut sal...Brate i vi svi koji poistovecujete navijaca sa najvecim drustvenim otpadom treba da se zapitate ko su oni ustvari,i da shvate da su i oni neciji sinovi,braca,muzevi i ocevi.Da i kod njih ima studenata,zanatlija,privatnika i direktora i da se mi razlikujemo od tkz. obicnog sveta samo zato sto volimo neki fudbalski klub???Ma ja sam off sa ovim topicom pricajte sta hocete...jer kao sto sam rekao pola vas nije u zivotu otishlo na jebenu utakmicu i onda dodje ovde da prosipa pamet i da filozofira o necemu sto nema blage veze...

logo_phpBB.gif

Freemane to sto neko nosi shal nekog drugog kluba ne mora da znaci da ce dobiti batine...isao sam na tekme od 6 osnovne do 1 gimnazije(dok nisam poceo jebeni wc3),brate to sto ste skinuli sal zvezdinom navijacu (ako ste skinuli) znaci da ce on biti proteran iz grupe i nece moci da dolazi na tekme vise u zivotu...redjenim ocima sam video kad dolazi prebijen navijac zvezde i kae vodji,jbg-a uzeli mi zastavu tukao sam se ali bilo ih je preko 15,vodja poceo da ga bije po glavi i psuje,proterao ga iz grupe i rekao mu da mu ne izlazi vise na oci etc...tako da ako ste skinuli sal to je bio simpatizer svezde (gricka semenke daleko od severa i gleda tekmu)...takodje svi navijaci sem grobara kad vide drugi sal,samo ga skinu,a grobari jedino biju jer drugacije ne mogu nikog realno.slozio bih se da je ovo isto u svim zemljama,mozda su samo englezi gori sto se tice tih tuca,ali nisu jaci ovo tvrdim 100%...btw ako nekoga zanima sta znaci huligan i sta znaci navijac neka pogleda film "football factory",navijac moze biti i onaj koji ide da gleda tekme i da se bije ,a huligan ide prvenstveno da se bije,npr huligani Celzija i ne gledaju tekme vec samo idu od grada do grada i biju se po ugovorenim tucama...etc

komunizam = najvece zlo koje je svet ikada video,totalna nebuloza od ideologije,koja je odnela vise ljudskih zivota nego svi ratovi zajedno...naime,postoji teorija da su marksa/engelsa finansirali mocni ljudi sa zapada da bi se namerno komunizam progurao u rusiji,jer im je cilj bio sjebati rusiju,pa onda,u II svetskom ratu su nemci u dogovoru sa saveznicima pustili saveznicke trupe u berlin,da ne bi rusi u svom naletu pregazili preko berlina i dosli mozda do brisela/pariza??!? a eto onda crvene zvezde u parizu?!?! sta vam to govori?!?! koliko ljudi godisnje umre u koreji od gladi i nedostatka lekova?? libiji,kubi...do skora a i sada na zalost u iraku,vijetnamu,kambodzi.....zato sto se neki matori bradonja istripovao da su svi ljudi jednaki?!?!?! vladice,podrzavam te skorz..ne kazem ni da je demokratija koju nam servira zapad dobra,daleko od toga...ali ipak..trebamo da se ugledamo na japan,i taj narod..kod njih od 46g vlada jedna stranka?!?! a ipak su demokratska zemlja,kapitalisticka??? kako,pa metni ljudi...o ovoj temi moze da se prica danima....toliko od mene...

sto se tice navijaca: napraviti reda kao sto su englezi uradili i civilizovali svoju stoku. ko udje na teren,baci baklju..2.3 godine klavira i dozivotna zabrana posecivanja stadiona^ pa ko voli neka izvoli..

pozdrav svima i srecna svima 2006-a

kljuch, ovo je definitivno otislo u gadan offtopic

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...