Hide Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Dakle stalno mi igrica zabada na desktop sa cuvenom porukom "..........send, dont send" Instalirao sam patch ali se opet desava!!!! Ima li leka??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 (edited) Ja sam igrao Es3 i sve je ok radilo...samo me smarale one usrane boje... probaj da nadjes neki drugi cd...posto ne verujem da bi original zabadao... Edited January 2, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 jbg, nasao sam likove na netu koji imaju original, a opet zeza . Kakve boje?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ako igras Elder scrolls 3... sve je nekako tmurno...nemas uopste normalne boje...zato sam batalio igru posle 2. questa:))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 to sam i ja primetio i u pocetku me je nerviralo, ali sam se navikao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Iskljuci sound acceleration.Mene je isto igra izbacivala pa sam u Hacker-u procito da treba to da se iskljuci.Ako to ne radi onda jbg matori.Inace igrica ownuje(mada je mnogo laka)jedva cekam ES4 Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 MNOGO LAKA????? Ili si ti igrao sa warriorom ili sam ja truo ko ker!!! probacu ovo, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 MNOGO LAKA????? Ili si ti igrao sa warriorom ili sam ja truo ko ker!!! probacu ovo, hvala ← DEFINITIVNO je igrao sa warrior orijentisanim likom, sa kakvim sam i ja sabijao (redguard) Sa magijama je MNOGO zajebanije! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 ipak, moj ortak je igrao sa nekim kao battle magom, zao mi ih je bilo sta im je radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Ja sam igru batalio (kao sto rekoh) posle drugog kvesta,... zajebi .... mrzi me da mislim...mada imam neki osecaj da cu uzeti da igram...evo bas pre neki dan doneo ortak expanziju...i seo gajbi da igra... ja ga ujutru pitam:"i kakva je" on:"ma idi u kurac,navikao sam da u WoW-u chatujem sa likovima dok igram...ovo mi smor" rofl Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 mogu da zamislim... Kad je moj burazer uzeo da igra morr pre wow-a jer je "slicno" pa da se "uvezba"... (idiot) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 sve je ok u granicama normale... kad pocne da se drogira tim...ode zivot u kurac... jedan lik iz mog odeljenja je pao godinu zbog WoW-a... i ajde mi reci da li je to normalno? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 mislim da kanterashi imaju mnogo bolje price... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Pa probaj ja sam poceo sa assassinom pa sam reinstalirao windown :( a posto sam tada vec bio preiskusan u ovoj igri napravio sam custom class :)Igraj sa assassinom bilo bi extra jos kad bi upao u onaj guild assassinski morag thong... I imas jedan extra dagger u kanalima ispod onog velikog grada jbt ne mogu da se setim imena TT(seticu se) Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 od tog assassina se neces leba najesti: ne postoji nikakav sneak attack ili tako nesto!!!! ja sam iskreno pokusavao da predjem igru sa stealth likovima ali nisam slavno prosao... teski su im kvestovi u guildovima!!! bar sam jednu stvar izvalio posle ovoliko igranja, enchantment skill je zlata vredan. sta se sve moze napraviti e!!! ^^ Vivec?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ^^ Vivec?? ← Jeste Vivec nisam nikako mogao da se setim mrtvog imena.THANKS DUDE Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 ovako:imas major i minor skilove (jedina razlika je broj poena koji dobijes na pocetku). E sad "budzenjem" neke akcije za taj skil dobijes jedan skil poen (npr ako skaces sobice na acrobatics, ako trcis na atletics, ako je koljes sekirama na axe etc...). 10 dobijenih skil poena su jedan lvl. I da i major i minor skilovi su za lvl, ostali NISU!! sad: svaki skill ima svoj atribut (strenght, agility speed, endurance...) i taj skil se ne moze budziti preko broja svog atributa (ne mozes imati security 60 a intelligence 50)... Te multipliere dobijas kad se levelujes u zavisnosti od toga koliko si taj atribut koristio u toku budzenja... nadam se da sam pomogao!! ako ti jos nesto nije jasno pitaj slobodno (mogu o morronwindu do preksutra) @Duka np! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 morovind sabija..ja preshao prvo sa warrom,pa sa magom,pa sa battlemagom pa sa assasinom(naravno svi custom-made :))) sa battlemagom najlakshe...enchantment sabija...ja sam uspeo da dignem one soul gemove u balmori u mejdz gildu pa mi na pochetku bilo mnogo lako :)) a posle kad sam sabio ench na moj super zajebani mach...uuuu pokolj...a sa assasimo je zajebato igrati..al fun...barem meni poshto uvek igram tako neku klasu u igrama.. Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 @Starbak Mislim da je svejedno.Kad dobijes 1 skill poen napredujes ka lvl-u za jedan,mada mislim da ako buzis te minor ne dobijas lvl nisam bas siguran potpuno sam saboravio sve u vezi igre :P Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 (edited) potpuno je SVEJEDNO koliko budzis kog skilla, dok kod su major ili minor... Edited January 12, 2006 by Hide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrLe. Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ne moras da imas po jedan skill ali gledaj kako budzis skillove svaki skill podpada pod odredjeni atribut npr longblade-strenght heviarmor-endurance tako da nemoj da preterujes samo sa jednim skilom jer ces kad dobijes level imati 5xstrenght a ostale atribute po 1 ili 2x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts