ZIVP Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Probao sam juce da se konektujem na sbb server,nikog nije bilo a meni je ping bio 140-130 sa modemom 56k. A danas kad sam usao na server bilo je oko 15-20 igraca i imaosam ping 450-400. Da li postoje neke komande za optimizaciju konekcije tipa Rate itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Potpuno je logicno da imas veci ping kada je vise ljudi na serveru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ali ono sto nije normalno je da ti je ping 47 - 60, igrash nesmetano, odjednom skoci na 999 i tu ostane :( Dok ortak pored mene nastavlja da se zeza na svojih 95 ... ne /reconnect ne pomaze ostaje 999 dok mu taj trip sam od sebe ne prodje. Neko ko moze ovo da mi pojasni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts