Shale Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 znachi imao sam XP prof. OS (naravno piratski) i na njemu instaliran ADSL preko beotela koji je sarvsheno dobro radio, medjutim su me virusi sabili poshto jel'te AV nije bio i bash neki. I tako ja dovatim da reinstalliram OS, kad nema diska. I shta cu, odemo do ortaka, uzmem XP home (originalan), installiram ga, sve moguce drivere, ali ADSL jednostavno nece. CD sam dobio sa instalacijom koja sve odradi, na meni je samo username/pass da ukucam i to je to, ali nije :P Morao sam sa modemom da se smaram da bi ovaj post bio sada ovde :P ako neko zna do chega je plz neka postuje, Da li mrtvi home ne podrzhava ADSL, ili mi fali neshto da bi podrzavao :P plz plz shto pre ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 koje servis pakove imas sada a koje si imao pre reinstalacije Dakle pogledaj da nije u tome zez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 @SoulStormM jel ims uplacen ovaj mesec? i jel si cuo za firewall(zone alarm npr.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 @SoulStormM jel ims uplacen ovaj mesec? i jel si cuo za firewall(zone alarm npr.) jok, jok :P af kors da jesam... @stator: imao sam XP SP1, a sad na Homu imam isto SP1, nikada nisam ni video SP2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts