MiGsa Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 (edited) vidis smajli, taj znaci da se zezam.... nemoj da se vredjas, ne budi primitivan jer to svi mozemo, a ne mozemo svi da se kontrolisemo ili da iskuliramo. ← ne vredjam vec dolazim do zakljucka da si budala (ako te to vredjash (a verujem da te boli patka, i glumish ludilo) tvoj problem)... makar ovde na forumu u rl\u te ne poznajem... a iskreno ne bi ni zeleo da te upoznam... za mene si kako da kazem ovde jedan obican virus... (al jebiga ciklus je to... ) primitivan nisam... makar sebe ne smatram za primitivnu osobu, al ono na drugima je da to zakljuce... ( )... Edited December 14, 2005 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Mighsa, on je samo ljubomoran :) Ne obracaj pazhnju .. relax and smile :D Gledaj to ovako, gledash njegove postove, i zahvaljujesh se bogu shto nisi takav :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 cekaj bre admini, sto ne banujete darijana? u cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 hahaha darijane ja mislim da migsha govori za veci deo foruma..to sto on ne moze da se kontrolishe je njogov "problem".mnogi ljudi misle kao on (o tebi naravno :)) samo sto ih mrzi da odgovaraju na tvoje postove(npr ja),jebe im se za tebe,ili npr nece da se spustaju na taj nivo pa da se raspravljaju sa tobom...anyway poenta ovoga je:ako te neko ovde ishejtuje samo cuti i kuliraj :)) A glede topica...sta je tacno papuca...ja zene mnogo volim i pazim ih i mazim i kupujem cvece van osmog marta i te stvari...al ne pustam da me zajebava(to ne dopustam nikom doduse al ajde :))i sad sam ja kao papuca sto mi nije frka da izrazim svoje emocije,da joj kazem da je volim i sl...glupost :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 Mighsa, on je samo ljubomoran :) Ne obracaj pazhnju .. relax and smile :D Gledaj to ovako, gledash njegove postove, i zahvaljujesh se bogu shto nisi takav :) ← da! slusaj sta ti covek kaze... uvek treba slusati mudrije ja sam ljubomoran na sve vas... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 aaahaha koji topik : ))) zao mi sto ga nisam odma na pocetku overila,ovde je uglavnom sve receno... sto se mene tice zlatna sredina je najbolja,ne valja kad je tip bezobrazan ili tako nesto,al isto tako ne valja kad nema bRe svoje ja i kad mi govori da sam u pravu i kad lupim najvecu glupost samo da mi se uslihta...a bilo je takvih...dosta... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 da! slusaj sta ti covek kaze... uvek treba slusati mudrije ja sam ljubomoran na sve vas... ← a stani zbog cega takvi postovi... ? elem... shlihtanje itd. sakzzz, izigravati baju nad bajama i spushtati druge josh vishe sakz...(devojke itd itd) biti normalan i luckast ... rula :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 a stani zbog cega takvi postovi... ? elem... shlihtanje itd. sakzzz, izigravati baju nad bajama i spushtati druge josh vishe sakz...(devojke itd itd) biti normalan i luckast ... rula :) ( )... ← a ti si luckast? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ja dajem svecanu rec da cu zavestati RUR-u oba bubrega, samo da neko.. iko.. odsece darijanu ruke, ne bi li vise mogao da kuca. dok je bilo intresantno, bilo je.. sad je postalo bljutavo. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Shta zaveshtavash?To malo shto je ostalo chitavo od alkohola? Da mu sechete ruke ne verujem da ce uspeti.Qcao bi on i nosom. btw Ch1zra je promenio avatar . Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Ja sam svinja u papucama. i veoma dobro nabijam na koleno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 zaebano vece. al lepo ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Papucic sam, ali dobro jebem. ← Nisam ni hteo dalje da citam topic. Kolega . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 a ti si luckast? ← a shta ti mislish? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 a shta ti mislish? ( )... ← pa ne znam. kad te upoznam... kontam da jesi, ali ono, u granama normale. sto sam do sada video. nista ne mislim ;) ( )... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ja dajem svecanu rec da cu zavestati RUR-u oba bubrega, samo da neko.. iko.. odsece darijanu ruke, ne bi li vise mogao da kuca. dok je bilo intresantno, bilo je.. sad je postalo bljutavo. ← nema potrebe za bubcima odraditju ti to na crtu nego, stvarno, sad me je stvarno smorio i iscrpio, tako da ... prvi i nadam se jedini... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 zaebano vece. al lepo ;>. ← a sto? Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 ahahahah... izuzeci potvrdjuju pravilo :D inace prave se na veoma podmukao nacin...pustis da vlada i onda preuzmes dominaciju lagano i podmuklo...i caaaaaaaao :DDDDDDDDDDDDDD dugotrajan i mukotrpan proces, al uspeva :D ← uspeva ako si bruka dojaja riba Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ne vec ako si bruka do jaja PAMETNA riba. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 dobro, a koji je tvoj onda nachin ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 hvala igz...zlatan si :P Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 (edited) ma znash da te ja volim, nego samo volim da malo potpaljujem klinkice. tad su mi onako najsladje, male jezicare. Da sam malo mladji gluplji i sam bi te muvao... Edited December 15, 2005 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ahahahhahahaah...volim i ja tebe igz...zato ti i oprastam...nervozan si zbog kolokvijuma...;) eeeeee...inace....kad dolazis sutra na faks...ae ako dodjes do jedan da mi doneses sve radove iz konstrukcija plzzzzzzzzzzz...ove krovove...plzzzzzz...trebaju mi resetkasti nosaci:))))) ajde ajde ajde... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 cika igi je dao sve to svom rodjenom bratu tukiju,tvom kolegi sa godine, koji je to izgubio...ali ako imash neka pitanja, navataj me preko icq-a ili dodji na rhh ili cekaj ponedeljak da ti objasnim (sutra nisam na faksu, jer sam prepodne na aerodromu a poslepodne se odmaram od tri kolokvijuma u nedelju dana. To i ja spremam za januarski rok, tako da se svega secam Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 au bre...opet izlazis na konstrukcije...bah :(((((( ajde mozda banem sutra da te malko izmaltretiram...tnx enivej :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts