Jump to content

Kristijan jos 6 godina robije

Recommended Posts

moro sam ovo da pejstuem sa komentara na b92

NAIME njega i treba da stiti zakon zato sto je on ugrozena sup kulturna vrsta. on je poslednji dinosaurus, cudoviste iz loh nesa. jeti veliko stopalo. on je POSLEDNJI AUTENTICNI SABAN. svi ostali ili su umrli ili su postali biznismeni ili su poceli da se bave politikom.
[roflmao]

salt wat fish fresh wat fish?

...osisani skoro do glave,trenerke u farmerkama,mis'im,to je kutura neka...sacuvaj boze.Jedan tako osisani covek sa trenerkom od 150,200,300 maraka uvucenom u farmerke,svaki i najobicniji saobracajac,policajac na ulici bi ga na zapadu legitimisao,proverio,ispitao...

Jel ovo :)) jbg ima ih mnogo ova mi je samo prva pala na pamet :D

Mrzi me...

sakrite topic od gotenksa ;) ima da poludi kad vidi da njegov idol mora da odlezi jos 6 dina :D

drago mi je? :)

pa ti si dragan mora i da ti bude drago :D :D

ovaj komentar sa b92 je vrh,nasmejao me je bas za dobro jutro...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Jao bre, ne mogu nikako da se setim njegove krunske rechenice iz "Chitulje", secam se samo da sam se pola sata valjao od smeha...

Mozda: Jedan pirke je morao biti ubiven...k,b,h (ili tako neka 3 slova mucanja [:)]), samo po cenu da se 10 ljudi rani. A ja vam dajem sigurnu, proverenu informaciju, da taj pirke...mogli sa da ubiju kad god su hteli, i gde god su hteli. Pa sudija Falkone je ubiven sa 100 kilograma eksploziva, i? Poginuli su samo on.......i ljudi iz njegovog obezbedjenja.

Ali dobar je...prochitao sam 2500 hiljade knjiga, decu sam vadio iz kriminala. Ispade na kraju prosvetitelj...

Ma ima ih josh ziwih, i kod mene na Zwezdari, ali su ispali iz igre... Medjutim, Kristijan je jedina ziwa legenda tog perioda...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!