LZ Master Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 jel ima jos neki tako saren-lep RPG kao Fable? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 (edited) Poenta RPG-a nikad nije bila u grafici, narocito ne u sharenilu... Fable je po tome jedinstven, chini mi se, samo je problem sto nije bas dogurao daleko na lestvici naj RPG-ova. Stvarno mi nista ne pada na pamet... Na sajtu playfate.com imas za download igru Fate, ona je lepa, sarena, a nepunih 30 MB ja velicina.Trebace ti i licenca :-) , a ako imas bolju konekciju, skini 100+ MBajtni file, gde je jos sarenije i lepsa (tako kazu) Ali, kao to rekoh, posto je tebi u RPG-u bitan sharenish, mozda da se ipak drzis nekog Hari potera... Edited December 13, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
stralee Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Ne znam da li si igrao "Sudeky" Izasao je u isto vreme kada i fable. mogu ti reci da je dosta sarena igra :) Quote chicks magnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LZ Master Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 Ne znam da li si igrao "Sudeky" Izasao je u isto vreme kada i fable. mogu ti reci da je dosta sarena igra :) ← kada sam doshao tog dana u radjnu pitao sam lika koji tu radi,jel ima neki novi RPG,on mi rece da su stigla dva nova naslova Fable i Sudeki,meni nijedan ni drugi nisu bili poznati,a imao sam kinte samo za jedan naslov,tako da sam sistemom eci-peci-pec izabrao FABLE... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 You have chosen wisely :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LZ Master Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 sure i did :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stralee Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 pa,da,moze se reci da si dobro izabrao Quote chicks magnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 @ovdasnji RPG cistunci: Ljudi, ne znam za vas, ali ja taj Fable nikad ne bih nazvao RPG-om, jer je smesan u odnosu na ono sto PRAVI RPG-ovi pruzaju. Fable je pre neka sarena akciona 3D avantura sa osrednje izrazenim RPG elementima... A za takvo nesto jos nisam cuo... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 jel ima jos neki tako saren-lep RPG kao Fable? ← mislis,jel ima jos neki glupa igra kao fable?:) igrao sam jedno 3-4dana..sem one dobre ideju o razvoju lika od deteta do jeroja( a to traje pola sata ,i totalno je glupo reseno) ostalo je za jedna 2 (ili jedva 6,ako ste na studijama)....jos malo pa ko da je dizni radio tu igru:) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts