Rancid Blade Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) Odlucih se da igram pirata. Tu nastade problem,program wowfe koji aktivira piratski server je radio savrseno dok ne promenih language sa blank na english. sada kada pokusam da pokrenem program,on mi javi ''Can't find lang files''. probao sam reinstalaciju,drugu verziju programa,prosto ne radi Aj pomoc vazno obavestenje: usled velikog broja retardiranih ljudi,opis topica je promenjen Edited December 9, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Cela prica oko originalnog wowa i pirata je krs,logicno je da ce da se ljute ljudi koji platise na ove koji ne platise To nije tachno. Stvarno me ne interesuje da li neko placa ili ne placa wow, njegova stvar kako zheli da igra. Problem je u tome shto neki koji igraju na piratskim serverima jer nisu u mogucnosti da placaju wow krenu da seru kako je piratski wow skoro isti kao original i kao ne vidi zashto mi placamo wow n bullshit like that. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Upravo like that ... to sto oni ne mogu da probaju to je njihova stvar , koju nazalost ti ljudi istresaju ovuda . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 I da dodam, cini mi se da ovde tesko da ces da nadjes odgovore na takva pitanja, jer svi igramo original.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 mozda je neko pokrenuo svoj priv server PRESTANITE DA SERETE,BOLI ME DUPE ZA VASE MISLJENJE,samo hocu pomoc oko ovog programa,nista vise Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) roflmao a fucktard Edited December 8, 2005 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 PRESTANITE DA SERETE,BOLI ME DUPE ZA VASE MISLJENJE Ccc, pa sto nas onda pitas, strasno kakvih nepismenih ljudi ima, nadam se da neki mod/admin. cita ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 roflmao a fucktard ← /sign Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_nsw Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ahahah koji vam je k .. sta se svadjate jbt :) evo da ja napisem nesto... ja sam prvo igrao piratski wow jer nisam imo dovoljno kesha i toliko sam se nervirao danima da sam poceo da verujem da je wow shit .... i onda jednog dana kad sam skupio kesh za orig. i kupio ga video sam da se orig. i pirat ne mogu porediti .. prvo i najvaznije sto mi je na piratu ping uvek bio oko 2.000 i kad je takav ja budem srecan a ostalo je sto je sve izdeformisano i hp kripova i sve ostalo... tako da mani te se pirata ako nemate kesh jbg bolje nemojte ni igrati ili ponekad u igraoni i to je to... jbg sta da se radi(kolko para tolko muzike) Quote .......O Pepelguzi ovo bila je balada Ka*ala se dok je bila mlada. Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi ali svome princu jos presrecna pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nby Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Ha ha super jos nisi poceo da igras pirata a vec si zakljucio da je to isto i onda se ljutis kad ti neko kaze da to nema veze jedno sa drugim.Posto volis pirate igraj Pirates argrr daj mi tvoje blago hi hi ... he he navukao si se na original pa se sad ljutis na ceo svet sto nemozes dalje da igras Tesko je to kad se navuces Amose napravicu ti ambush Quote Nobody is perfect i am nobody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Amose napravicu ti ambush Idi bre radi nesto pametno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 (edited) hm,treba mi pomoc oko wow fe-a,bash me briga kakav je pirat,bas me briga da li je bolji od originala,spomenuo sam usput,i to je sve,samo postujte ako znate resenje problema Ok,da ponovim NE PITAM DA LI JE ORIG BOLJI OD PIRATA,PITAM DA LI NEKO ZNA KAKO DA RESIM OVAJ JEBENI PROBLEM!!! Edited December 8, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Pitao si to ali si takodje i rekao neshto shto nije tachno na shta sam morao da odgovorim. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nby Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 @ SirNeo procitaj prvu recenicu.Sta ce mu ta recenica? Mogao je lepo da kaze treba mi to i to i gotovo,a ne iznese soje misljenje i kao boli me sta vi mislite,valjda imaju ljudi pravo da kazu sta misle? @Rancid nauci da postavis pitanje kako treba, a ne da ti prva recenica bude totalna laz pa kao sta reagujete bas me briga. BTW mislim da ovde nema vise od 10 ljudi koji igraju pirata procitaj malo postove pa probaj njih da kontaktiras.Iskljuci caps i bez nervoze mlad si ti za tako nesto,popij pivo. Quote Nobody is perfect i am nobody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 ja stvarno ne znam sta je sa ovima,ono gore sam napisao u kontekstu,to je sve a da,sacu da popijem pivo Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 ja stvarno ne znam sta je sa ovima,ono gore sam napisao u kontekstu,to je sve a da,sacu da popijem pivo ← Ajde lepo popi pivo, pa pitaj roditelje za kintu i pravo po original. JEBO TE PIRAT>MRCVARIS SEBE I NAS. NEMA ODGOVORA NA TO PITANJE> GUSARU!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Ajde lepo popi pivo, pa pitaj roditelje za kintu i pravo po original. JEBO TE PIRAT>MRCVARIS SEBE I NAS. NEMA ODGOVORA NA TO PITANJE> GUSARU!!!! ← ma i on sam zna to.... sqpice on kesh nekako veruj mi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Ako nastavi da pije pivo.. teshko :P Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlepa Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Kako se zove server??? puno ime ??? kazhesh dobro radi? bolje od xilence? Poz Quote Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts