G!!! Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 u kom smislu sjajna... sjajna sto ce biti extra fudbal.. sranje je jer cemo proci na jedvite jade... ali ako to uradimo kako ce to dobar osecaj biti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 a sto se bojite holandjana ?? oni su klasicni ped*rcici ne vidim nikakvu bojaznost od njih... po mom misljenju oni ce nam biti najlaksi protivnici. ← pazi,mislim da je fora sto su Holandjani odigrali mozda najbolje kvalifikacije u njihovoj istoriji...stvarno nista nisu prepustali slucaju,pokidali su i Cehe i Rumune kao direktne konkurente tako da,mislim da su se oni konacno uozbiljili... [quote name='Ivan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Jeste obala slonovace sa drogbom zajeban protivnika ali ne moze da se poredi sa Hilandijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 ljudi, sha vam je, holandija osvaja mundijal(a u z to nam i ne leze, mada nam ne lezi ni argentina). da smo bili na mestu shvajcaraca sve bilo super, ali eto nam poseban sheshir, za koji su josh neki ljudi prichali da je dobra stvar. takodje sada vidite zasho je holandija morala da bude nosilac. da su nam shpanci umesto njih mogli smo mozda i da prodjemo Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Gotivim ja mnogo Holandiju narucito zbog van nistelrooy-a ali da osvoji mundijal ima male sanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Holandija je napravila sjanu smenu generacije i po meni oni su jedna od ozbiljnijih ekipa na sp2006. ja se nadam da ce mo da dobijemo obalu s. a sa ovima da odigramo neresheno i idemo dalje... chek, shto mi ne bi dobili arg i hol? :) mi se uvek protiv jakih ekipa primimimo, ovi nashi ce imati josh dodatnih motiva... joj... jedva chekam ! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 (edited) Mozemo mi proci grupu, a ako ispadamo - bar da odigramo sa Argentinom ( mada sam se ja nadao Brazilu ili Italiji)... Edited December 10, 2005 by -=[Colonel]=- Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 u kom smislu sjajna... sjajna sto ce biti extra fudbal.. sranje je jer cemo proci na jedvite jade... ali ako to uradimo kako ce to dobar osecaj biti ;) ← Pa ono, ja se ne bih pla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 sad bar nema pljuvanja repke. napreduemo. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 pa nema razloga.. ja odkad pamtim pojam reprezentacije prvi put primecujem da je tamo okruzenje prijateljsko i da su svi fer momci bez drkosha... na zemlji su bez zvezdica.. mogu da odigraju kvalitetno a jos imamo i solidnog selektora... ako se pripremimo valjano + nas zaobidju povrede + ih ne sjebe medijsku hype, ma zabice svima njima zigic po dva komada ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ^ upravo to Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 U ovakvoj grupi po najmanje se paznje daje Obali Slonovace koja je ponajbolja africka ekipa, gledao sam jednu njihovu tekmu sa Kamerunom i izvalio da je idol broj jedan Arturo Boka. Dva iksa i pobeda i bio bi najsrecniji na Svetu ;) NAPRED PLAVI! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 A shta ako svi pobedimo Drgobu, a medjusobno odigramo neresheno, pa na gol razliku budemo 3. ;) ← miner... e onda jebi ga, nemamo srece ;? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Ma prolazimo grupu 100%... Vucinic i Zigic samo kazes AJDE ZDRAVO! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 meni je jedino krivo shto Rambo Petkovic ne igra za nashu repku. ima on 35god. al' igra ko zmaj... ej bre... pa u Brazilu se kunu u njega! poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 meni je jedino krivo shto Rambo Petkovic ne igra za nashu repku. ima on 35god. al' igra ko zmaj... ej bre... pa u Brazilu se kunu u njega! poz ← Mdaj, sta onda brazilci treba ponovo da vrate Romaria koji je najbolji strelac njihove lige zadnjih 100 godina...u brazilskoj ligi radiju kretanja igraca je 10m Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 shoosh pricas gluposti pravo da ti kazem... rambo petkovic je nas najbolji tehnicar ubedljivo,i zato se u brazilu kunu u njega,ej lik uzme i predribla 3-4 brazilca i da gol,pa gde to ima... on ne igra u repki posto je svojevremeno kada je bio pozvan itd. odbio,posto je pametan i nije hteo da slusa one budale u fsj... ne secam se tacno razloga... ali igrao je on u repki valjda 3-4 tekme ukupno.... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 prochitah danas u Kuriru ili Novostima (nisam siguran)... da su Nemci namestili njihovu grupu, naime, Mateus kada je izvlacio kuglice, znao je po toploti kuglice koju da izvuche... e sad da li je to istina ili nije... ne znam ali istina je da Nemci imaju ubedljivo najlakshu grupu na SP'06! poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 pa dovoljno je sumnjivo sto se nasa grupa poklopila dan radnije na probnom izblacenju s tim sto je umesto o.slonovace bila angola... koja je verovatnoca da se u istoj grupi samo dan kasnije opet nadju holandija argentina i scg?!? sto se mene tice, uvek sam i mislio da je sve namesteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 oh maj god,agen teorije zavere on Rur... @dMan definitivno je bio kurir... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 shoosh pricas gluposti pravo da ti kazem... rambo petkovic je nas najbolji tehnicar ubedljivo,i zato se u brazilu kunu u njega,ej lik uzme i predribla 3-4 brazilca i da gol,pa gde to ima... on ne igra u repki posto je svojevremeno kada je bio pozvan itd. odbio,posto je pametan i nije hteo da slusa one budale u fsj... ne secam se tacno razloga... ali igrao je on u repki valjda 3-4 tekme ukupno.... ← nasa repka nema tehniku, dribling, zvezdu... ali zato ima atmosferu koju bi problematican igrac kao shto je Rambo pokvario... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 (edited) Toliko legenda i Mnogo boljih igraca su igrali za repku a on nece Edited December 14, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 nasa repka nema tehniku, dribling, zvezdu... ali zato ima atmosferu koju bi problematican igrac kao shto je Rambo pokvario... ← slazem se apsolutno sa ovim... i bolje je da imamo atmosferu i kolektiv nego zvezde... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Rambo petkovic zvezda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 shoosh pricas gluposti pravo da ti kazem... rambo petkovic je nas najbolji tehnicar ubedljivo,i zato se u brazilu kunu u njega,ej lik uzme i predribla 3-4 brazilca i da gol,pa gde to ima... on ne igra u repki posto je svojevremeno kada je bio pozvan itd. odbio,posto je pametan i nije hteo da slusa one budale u fsj... ne secam se tacno razloga... ali igrao je on u repki valjda 3-4 tekme ukupno.... ← A da tehnicar...covek od metar i zilet, koji svaku loptu koju primi digne sebi iznad glave :PpPp Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts