LZ Master Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 ovaj king kong je po ovom novom filmu Petera Jacksona a GUN je kao GTA na divljem zapadu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Izasle su obe. King Kong je mnogo dobra,bas dobra.Imas osecaj da si u filmu.Vodis prvo ljudski lik pa onda King Konga,tojest kroz igru ih vodis naizmenicno.Meni se igra dopala,jednostavna je.Ili pucas na stvorenja ili bacas koplja i povremeno trazis drvo da bi se otvorila neka vrata.Igra je prilicno kratka,neznam tacno ali za jako malo vremena sam dosao do 65 %. Sto se tice Gun-a,hmmm neznam meni se nije svidela.Grafika mi je odvratna a i igrivost bas i nije neka.Gadjanje je otprilike kao u onoj mini igri sto izlaze kokoske po ekranu a ti ih obaras,nevidjeno glupo. Inace King Kong ima starforce zastitu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LZ Master Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 shta ima king kong? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ma to mu je specijalna magija, priziva zvezde i ubija protivnike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LZ Master Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 wooooooow :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts