Ciklon Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 (edited) Svi ti sajtovi za download koji su nabrojani u gore navedenom "Links links" traze registraciju i neku sugavu clanarinu za koju nema kesa jer sam se i ovako ostao bez cvonjka u dzepu dok sam kupio igru, izvadio visu-virtuon, stavio na racun 40 evrica, uplatio internet, nadogradio masinu ... pa vas pitam dali postoji neki sajt sa koga mse moze skinuti taj patch 1.8, a da nemora da se placa neka glupa registracija !? Edited December 4, 2005 by Ciklon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Pa sa svakog? :) Odes na zvanicni sajt i nadjes link, ako ti to iz nekog razloga ne odgovara onda www.3ddownloads.com, www.3dgamers.com, www.gamershell.com itd itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 (edited) Hvala, konacno sam nasao sajt sa koga moze lepo da se download-uje, Gamershell . Edited December 4, 2005 by Ciklon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Drago mi je da sam bio od pomoci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 Reci mi molim te jos par stvari vezane za patch-eve, koja je razlika izmedju US i UK(EU) patch-eva, i kako da resim problem kad skinem patch 1.6.1-1.7.0 sledeci pise samo za 1.8.0, ali nece da mi ga instalira jer nemam 1.7.1 patch, koji nemogu da nadjem, sta da radim !? Nemoj mi samo reci da skidam full verziju 1.8.0 posto sam na netu preko modema i jos nesto nigde nema 1.8.3 koji je ujedno i poslednji patch, dali ce mi se on istalirati dok budem igrao ili ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 ja sam se sa time zajebavao pre jedno 2-3 dana..te male verzijice tipa 1.7.1(ili 2 etc.) ili 1.8.1/2. se kolko sam ja video ne mogu naci na sajtovima jer ih uopste ne racunaju kao nove verzije vec te mrtve zakrpice za bugove :( nisam probao da skidam sa tih sajtova 1.8.0 vec ono standard udjes u igru sve porenes itd i krene sam...jbg ja bi ti preporucio da sledecih par noci ostavih da skida polako i molis se da ne pukne veza :(,a ako ce ta 1.8.0 100% raditi(sa tih sajtova) onda nedji najbolji link i kreni da skidas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Ili uradi kao ja...skini hard, idi kod nekoga ko ima WoW, presnimo ceo WoW direktorijum ( bez prethodnih instalacija a ako imash instalirano obrishi ), izbrishi njegove addonove i stavi svoje i uzivaj... jedini problem je shto nekad hoce a nekad nece da downloaduje sledeci patch koji izadje pa cesh morati opet da skidash hard da bi presnimio ali bolje i to nego da se molish bogu da ti ne pukne veza :P Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 (edited) Vise mi se odgovara prva varijanta. P.S. Neveznao za wow, kako izvlacis kontekst necijeg komentara ili ti odgovora ??? Edited December 5, 2005 by Ciklon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Neveznao za wow, kako izvlacis kontekst necijeg komentara ili ti odgovora ??? Kliknes na quote ili prosto napises [ quote ] [/ quote ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ali morash na add reply, a ne na fast replay... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 najlaksi nacin. udjes na server i on ti sam downloaduje -.- Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciklon Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 (edited) Planiram da uvedem bezicni (to je jedina varijanta boljeg interneta u mom selu), da li bi 128 kpbs omogucilo igranje bez stucanja ? (za ovo cu morati da se napnem ko zabac koji je hteo da bude ...) Edited December 6, 2005 by Ciklon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts