Jump to content

Gabori

Recommended Posts

Hahah kakav topic...rancide brate aj nabacicu ti ja neku moju ortakinju na sex(sve moje ortakinje su extra :))/me slaps myself 4 saying extra....ako nista drugo utolice ti glad na neko vreme..onda cemo smisliti nesto drugo :D

e ako rancid netje, ja se dobrovoljno javljam da utolim glad! ;]

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gushi plavusha? :-)

Ako je ovo bilo upuceno meni i odnosilo se na moju devojku, odgovor je NE. Samo sam se po ko zna koji put razocarao u svet i ljude oko mene. Jedva cekam da od sledeceg septembra zapalim u Salzburg. Ne mogu vise da podnesem ovo mrtvo more poremecenih ljudi i sistema vrednosti...

Never underestimate the predictability of stupidity!

'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu!

NOS.gif

TSsaradnik.jpg

Pa, sigurno je manje desavanja i uzbudjenja nego u BGu. Kontam da ako ovde ima tona govana, u BGu moze biti samo vise...(ne mislim generalno nista lose o beogradjanima).Odakle si ti, uzgred receno?

@MiGsa

Da, znam da ce mi nedostajati napad holesterola koji dozivljavam jeduci nasu prefinjenu kuhinju :)))

Edited by Infinity

Never underestimate the predictability of stupidity!

'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu!

NOS.gif

TSsaradnik.jpg

@Infinity: ovde ima puno govana, ali ih bar ima. Ja odem u Novi Sad i u subotu/nedelju uveche NIKOGA nema na ulicama, svi se ponabijali u onih 5-6 kafica koliko ih ima i smrde. U Beogradu kad je najhladnije, knez ti je pun, ljudi su zhivi, svi se krecu, svi neshto jure, ne osecash se samotno u svakom sluchaju.. Ne znam, ne volim Novi Sad, mozhda su moja zapazhanja subjektivna, al' bio sam 4 godine sa devojkom iz Novog Sada, i blejao sam ponekad i po mesec dana tamo, i malo mi je falilo da poludim.. Totalno mi je jasno zashto se u Vojvodini visoka stopa samoubistava/bela kuga...

edit: zaboravih da kazhem, iz Beograda sam..

Edited by Sa1Nt

to je luzerska logika

haha tacno! bar se tu slazemo...

lepo spustanje...

kolko god da sam pijan vidim sta imam ispred sebe, a kad vise ne vidim, znaci da ne mogu ni da stojim a tad mi nije ni do cega a kamoli do riba... mada sam vec zaboravio kako izgleda biti pjan

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...