cairus Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 = napravio bih mapu... slicnu doti kako da namestim da startna jedinica bude wisp hero vs hero kao dota, x hero siege... itd... sve u vezi toga... unapred tnx... i josh neshto... Da li postoji sajt gde mogu skinuti neke nove ikonice za magije u WC, nove jedinice, gradjevine... ... fsn ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Ti si bas pocetnik, a? na www.wc3sear.ch ces naci i vise nego sto ti zasad treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Brate ne bi da te demoralisem,ali ja sam krenuo da pravim mapu pre jedno dve godine... To je bila arena,i sve je bilo ok(kao moj razred i taj shit),samo sto nisam mogao da namestim trigger da pocne duel.Popizdeo sam...Sve je bilo perfektno osim toga...odustao sam.. :( Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 e ovako vec ima "srpska dota" koju je napravio decko iz nase igraonice ali ima 5 linija i SVI su heroji imba etc... da oces neverujem da mozes bolje od dote ili da dostignes toliki balans barem priblizan ... u svakom slucaju gl don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Ako su svi heroji imba, onda su izjednaceni? :) But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Bilo je mnogo pokusajam...stvorene su mnoge dobre mape... Nego sho ocesh da pravis nalik doti? Ja bi pre uradio neki RPG... Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Ja bi pre uradio neki RPG... ← Znam sta mislis, i ja sam hteo isto... RPG je profi ali dobar je samo prvi put kad igras ;( @cairus kako da namestim da startna jedinica bude wisp Jel zelis da wispom pickujes heroja? ako je tako onda ispred svakog tipa heroja napravis region koji radi Event-unit enters region actions - bla bla bla, tipa create 1 unit type=(tip koji odgovara regionu) for owner of entering unit itd itd. moras sam da provalis @sve u vezi toga... Pa malo je tesko reci sve u vezi toga :P ja mogu da ti pomognem ako kazes konkretno sta ti treba? mozda mogu cak i da ti napisem trigger ali nemam crack za editor! treba mi crack editor!!! gde ima da se skine? PMujte me molim VAS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Za taj start point ti je najbolje da ucis sam... Znas kako sam ja naucio(tj. zaboravio sam sad vec... -_-)? Otisao sam na hero arenu i pogledao pazljivo triggere,i sam sam skontao sta se radi,samo sam izpizdeo zbog tog duala... :) Sto se tice rpg-a,mogli bi da se skupimo,ili da radimo ovako preko neta,i da napravimo super tablu... :) Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 e ovako vec ima "srpska dota" koju je napravio decko iz nase igraonice ali ima 5 linija i SVI su heroji imba etc... da oces neverujem da mozes bolje od dote ili da dostignes toliki balans barem priblizan ... u svakom slucaju gl ← Sta je "srpska dota"? MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Ajde zalepite na net da downloadujem... Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Znam sta mislis, i ja sam hteo isto... RPG je profi ali dobar je samo prvi put kad igras ;( @cairus kako da namestim da startna jedinica bude wisp Jel zelis da wispom pickujes heroja? ako je tako onda ispred svakog tipa heroja napravis region koji radi Event-unit enters region actions - bla bla bla, tipa create 1 unit type=(tip koji odgovara regionu) for owner of entering unit itd itd. moras sam da provalis @sve u vezi toga... Pa malo je tesko reci sve u vezi toga :P ja mogu da ti pomognem ako kazes konkretno sta ti treba? mozda mogu cak i da ti napisem trigger ali nemam crack za editor! treba mi crack editor!!! gde ima da se skine? PMujte me molim VAS! ← nemoj da skidash crack, nego samo napravi virtual image u daemon tools-u, tako da netjesh morati da koristish cd za wc3 a naravno sluzi za zilion drugih igara Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Nisam dao dovoljno informacija, as the matter of fact, ne posedujem original wc3, na svu nesrecu :( a sa crackom nemam bas srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 nema spominjanja crackova na forumu! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts