Jump to content

Diskusija o pravilima Nacionalnog kupa

riddium

Recommended Posts

ali jeste na vecini dosadasnjih turnira igrao kao beogradska ekipa jer su udaljeni od metroa oko pola cuke beovozom sa kartom od oko 50 dinara. (nisam dugo isao, zadnji put je bila 40)

Vidish kako bjeli zna... kako je lepo informisan... (mislim se neshto u sebi mrsh bre u pm) i tako vidish kako je on kulturan pomaze...

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Ovaj jel ima jos slobodnih mesta? :)

How to become a Genius:

"You must clarify your goals, gain knowledge through spaced repetition, preserve health, work steadily, minimize stress, refuse interruption, and never resist sleep when tired.

This should lead to radically improved intelligence and creativity.

The only cost: turning your back on every convention of social life."

-Piotr Wozniak

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Znam da bi ovo trebalo da bude topik za prijavljivanje ali mora jos nesto da se doda oko pravila turnira .Da tako kazem sad ste jos vise sjebali sve, posebno ekipe iz beograda od kojih dve koje se nadju u cetvrtfinalu,odmah ce igrati sa 4gl-om i kgb-om,dok ce druga dva para cetvrtfinala igrati ekipe iz unutrasnosti????.Znam da ce neke ekipe iz bg-a pre zasluziti ulaz u polufinale nego te 2 ekipe iz unutrasnosti npr gcv,pak itd, a ovako ce verovatno ispati u cetvrtfinalu.Samo mi nije jasno zasto kgb i 4gl NE smeju da se nadju pre finala.Znam da jesu sve osvojile samo te dve ekipe u poslednje 2 godine ali zar nije to fazon uopste igranja turnira,neki kao zreb ,a ne da se recimo odmah igra finale lige sampiona real i celzi ili barselona, da neki favorit ispadne pre finala.U stvari je samo trebalo da igraju 4gl i kgb finale ,da im date kesh i da to nazovete turnirom:DD.A mi ostali pa ko nas jebe:P.Naravno da ce sve ekipe da se bore protiv favorita ali u ovom trenutku cini mi se da nece biti puno iznenadjenja ali to ne isklucuje normalan zreb a ne ovaj tzv. poludirigovani. poz svima

answer...don't know don't care

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...