Mare Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Znaci stvarno ne mogu da se setim gde mi je pesma, a nikad se ne bi zasitio iste... Ako neko zna o kojoj pesmi pricam, ako moze da postuje. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Jel mi sad verujete kad vam kazem da se stikiji ne vide!!! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 Hm... Da gledao sam kod caleta gajbi na DC++ wireless, dal ima neko tu pesmu... i NIKO nema,znam da je bila negde, ili je neko preimenovao ali ne mogu da je nadjem... TT [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 3, 2005 Author Report Share Posted December 3, 2005 Hm, nasao sam 5 verzija, zainteresovani nek se jave fala u svakom slucaju. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ja imam house verziju sa ludom zabom :) Crazy Frog - Popcorn (Radio Edit) fina stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Luda zaba je toliko ogavna stvar da je to strasno... inace imam ja neki remix...fina pesmica;))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 pod kljuc. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts