Highl1 Posted December 3, 2005 Author Report Share Posted December 3, 2005 e gogo aj smiri se leba ti, a i proshao ti je laku noc deco.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Nemoj me zajebavati ja se strecnuo da sam propustio, kad ono subota a neide subotom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 koji vam je kurac goga pravi milione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 nedirajte mi gogu da vas ne obesim za muda!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ne dirajte* space mi se ubagovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 LOL @ mile Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 @Vladica & Goga : Uplaceno vam je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 (edited) @Vladica & Goga : Uplaceno vam je ← thx my love :) c u at lan Edited December 4, 2005 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceDjaNi Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Jedna molba za organizatora Ako nije problem da me stavite u neku kasniju grupu posto je subota zena mi radi pa nema ko da cuva decu pre podne pa da nebi bilo ko izda pizda moleo bih da mi molba bude uslisena Unapred zahvalan Ice>GaChe Ovo sam prepisivao sa molbe da me vrate u osnovnu kolu kada su me izbacili tada je upalilo mozda ce i sada pozrav heheheheheehhehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 pa nece biti kasnijih grupa, u subotu prve 4 grupe ce pocheti oko 11h, i zavrshice se za sat-dva, u nedelju isto. Jedino mozes da budesh u nedelju ako bash zhelish, ili ti je lakshe. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Highl1 ,prebrojao sam i ima 19 igraca iz BGa,kako mislis da svi igraju u Subotu? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceDjaNi Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Hvala u svakom slucaju danas idem da dam pare a sutra ako nije kasno da ti javim za nedelju mislim ako moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 nije naravno,ali ako dash pare i ne mozesh da dodjesh, ja necu moci da ti vratim pare, jer ja sa tim delom oko uplata nemam nishta, samo prenosim naredbe sa vrha :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 samo prenosim naredbe sa vrha :) ← ovaj hajli vodonosha Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceDjaNi Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 MA U REDU JE ZA 300 KINTI JA CU DOCI U SVAKOM SLUCAJU DA SE OPROBAM SA VRHUNSKIM IGRACIMA USPUT JER CE BITI ANTI DOPING KONTROLA ZBOG THC AURE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 MA U REDU JE ZA 300 KINTI JA CU DOCI U SVAKOM SLUCAJU DA SE OPROBAM SA VRHUNSKIM IGRACIMA USPUT JER CE BITI ANTI DOPING KONTROLA ZBOG THC AURE ← ma kakva kontrola, bitje zandarmerija, vide da si stondiran i samo po kolenima Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Evo josh jedne molbe za organizatore Ako mozete da izbacite listu igracha koji su vec prijavljeni da se mi sa liste chekanja bar nadamo da cemo igrati na turu Hwala unapred i poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 listu igracha imash na prvoj strani, za one koji znaju da gledaju dalje, igrachi iz bg-a koji ne budu u subotu,igrace u nedelju normalno, ne pravi se glup zeroxe (a mozda se i ne pravish ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 E jbg kasno sam saznao za ovaj ESL ( tek mi u petak reche Zerox, a nisam imao vreme za net da vidim ranije ) bedak Nek ti je sa srecom i dobro se zabavi debeli :) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 iju Highl1 sta ti rekao za konstituciju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Ja se izvinjavam mislio sam na igrache koji su vetj dali 300 kinti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 iju Highl1 sta ti rekao za konstituciju :P ← u rechenici pominje samo tebe zeroxe, pa je i na tebe mislio :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 u rechenici pominje samo tebe zeroxe, pa je i na tebe mislio :) ← vas dvojca ste u zabludi, on je mislio na vladicu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 ghost = Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 (edited) hajli = bwahaha Edited December 6, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts