Trans-Lucky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Mass Mutilation Deranged hate-filled killer Random Savage murder Stabbing, cutting, hacking Choking, slashing, chopping Brutal bloody rampage Psychopathic death rage Igram i JA [evil2].znaci stavi me na listu Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 hajli ako ima mesta stavi me na listu dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Mass Mutilation Deranged hate-filled killer Random Savage murder Stabbing, cutting, hacking Choking, slashing, chopping Brutal bloody rampage Psychopathic death rage Igram i JA [evil2].znaci stavi me na listu ← satane, to je neki hip hop iz skeri muvija ili? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) evo kako moze da se skupi 32 coveka u roku od 2 sata edit: mali djole potvrdio Edited November 29, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 Takodje ako se popuni lista, a hoce vrlo brzo jer ima josh 3 mesta, slobodno se dodajte ovde pa cemo da napravimo i listu chekanja, jer ce sigurno neko da ispali. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Hajli hvala na uruchenom pozivu i sachuvanom mestu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Pisi mene ali bez potvdjenog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Ako ne bude tura u doti, igracu na tom turu, ako bude makar cemo se videti tamo. Dolazim da mi se smuci koka kola ko prosle godine, kad sam oko 1 nudio ljudima koka kolu LEDENU i svi kao "bezi od mene" . Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 e aj pishi bloodmoney i kiki Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 potvrdljujem Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Potvrdjujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 e aj pishi bloodmoney i kiki ← bloodmoney ili kiki, ima samo jedno mesto josh. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Pishi i mene nema veze ako nema mesta stavi me na lisu cekanja... nick:Let[me]trY i jos jednog: nick:TmRe.Who-WeCan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Highl1 ffs stavi da potvrdjujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 stavi mene na listu cekanja !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Stavi i mene na listu chekanja !!!! nick : Mrsha- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 E POTVRDJUJEM da cu biti u nedelju 18.12.2005. na turu u Metro-u ispod Vukovog spomenika :)) Vidimo se tamo. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Stavi na listu chekanja i mog druga !!! nick : Enu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vunda. Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Pisi teh Vunda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 sta ako neko ispali i nedodje.... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 nishta bice prazno mesto,a tog cu da zapamtim, pa kad bude doshao wcg ili eswc, ima da popije karu :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Pu jebote, odem do igraonice, vratim se i vidim da ce biti neki tur, otvorim topik ono sve puno i jos 10 njih na listi chekanja :) Ma nishta, pocheo sam da igram wow... nishta od wara jedno vreme... Btw, edituj prvi post... ako nisam neshto pogreshno shvatio, trebalo bi da pishe 8 grupa po 4 igracha, a ne 4 grupe po 8 igracha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Javljam se za listu chekanja :(( Jedno pitanje @Highl1: Zashto opet problem oko broja igracha i za wcg je bilo limitirano na 32,pa kad duke nije medju tih 32 igracha proshirena je prijava! Dakle zashto 32 kad znate da ima mnogo vishe ljudi koji ce da igraju nego na proslom metro cup-u?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 E stavi i mene na listu...Nick Own Maker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts