FATA Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 hahahaha drama Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Tiesto > Drama definitivno. Iako ta muzika mene smara, bice to smotra extra riba, i dojajne atmosfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Tiesto > Drama definitivno. Iako ta muzika mene smara, bice to smotra extra riba, i dojajne atmosfere. ← Extra je drama, samo smara sto ima 1000 C tamo... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 E hajli otpisi me sa liste jel nemam finan. sredstava da dodjem do bg-a tako da .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Extra je drama, samo smara sto ima 1000 C tamo... ← Jeste, i meni se skroz svidja, ali sutra ce biti bolje na Tiestu realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 drama je extra ako oces da poziras, normalno da ce biti bolje grine Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) Fato ne mislimo na trafiku "Drama" ispred koje ti cirkas Edited December 17, 2005 by ZeRoX- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 drama je extra ako oces da poziras, normalno da ce biti bolje grine ← Poziras ? Sta mu to dodje u danasnje vreme... Ne vidim nista lose u tome da odes na fensi mesto, gde znas da ce biti brdo extra riba i dobre muzike... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 ma tiesto ce biti riba ali zajebi to kad ja u drami mogu lepo da sednem i da narucujem pice a tamo da se guram sa 1milionom njih od kojih je pola nadrogirano sve u svemu kao happening treba videti ali ono nisam uzeo kartu mada ko zna mozda odemo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Poziras ? Sta mu to dodje u danasnje vreme... Ne vidim nista lose u tome da odes na fensi mesto, gde znas da ce biti brdo extra riba i dobre muzike... ← ne sporim ja ni muziku ni ribe, ali pogledaj vladicin post. prvo sto je napisao jeste da bi seo mislim dovoljno, vladica = pozer Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 sto je vladica pozer zato sto ima para sebi da priusti da se negura sa masom nego moze da sedne i da pije jebiga konformista sam u zivotu i hedonista sta da radim jace je od mene i moze mi se :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Hahahaha, dobar si Vladice . Ne znam samo Fatalko shta ti ne smatrash poziranjem onda, poshto tamo imash 2 stvari da radish: 1. igrash (muvash neshto eventualno, to podrazumevam pod igrash), 2. sedish (mozesh i ovde da muvash, valjda). Brdo ljudi igra, brdo ljudi sedi...svi poziraju? Nisi u pravu. Otishli smo u OT... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 da ne zaboravim, svi ponesite drugi deo uplate (300 din takodje) koje dajete meni lichno tnx! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) da ne zaboravim, svi ponesite drugi deo uplate (300 din takodje) koje dajete meni lichno tnx! ← ja sam odlucio da exchendzujem moju uplatu, u velike kolicine prshute i domatjeg sira, za vishe informacija obrati se vulfu Edited December 17, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ochaj Ochaj!! Najgori tur ikada organizovan!! DA DA 15-torici ste osigurali mesto (a zbog chega.... na kvalifikacijama wcg 05 vise od pola njih nije prosla ni grupe.. bruka .....stalno ista imena a samo njih 2-3 vrede kao igrachi...Green,Fata.. ) a ostali kitu!! Sve mi se chini da bi i Goga bolje organizovao tur!!!! 32 igracha.. Bruka za organizaciju!! Posle dosta vremena... jos jednom chestitke organizatorima wcg-kvalifikacija... posebno shonetu..!! A sada opet idemo nizbrdo..umesto uz brdo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 mogli bi rezovi da padnu neki ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ochaj Ochaj!! Najgori tur ikada organizovan!! DA DA 15-torici ste osigurali mesto (a zbog chega.... na kvalifikacijama wcg 05 vise od pola njih nije prosla ni grupe.. bruka .....stalno ista imena a samo njih 2-3 vrede kao igrachi...Green,Fata.. ) a ostali kitu!! Sve mi se chini da bi i Goga bolje organizovao tur!!!! 32 igracha.. Bruka za organizaciju!! Posle dosta vremena... jos jednom chestitke organizatorima wcg-kvalifikacija... posebno shonetu..!! A sada opet idemo nizbrdo..umesto uz brdo!!! ← FTW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ochaj Ochaj!! Najgori tur ikada organizovan!! DA DA 15-torici ste osigurali mesto (a zbog chega.... na kvalifikacijama wcg 05 vise od pola njih nije prosla ni grupe.. bruka .....stalno ista imena a samo njih 2-3 vrede kao igrachi...Green,Fata.. ) a ostali kitu!! Sve mi se chini da bi i Goga bolje organizovao tur!!!! 32 igracha.. Bruka za organizaciju!! Posle dosta vremena... jos jednom chestitke organizatorima wcg-kvalifikacija... posebno shonetu..!! A sada opet idemo nizbrdo..umesto uz brdo!!! ← Ajde idi na neki drugi forum. Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 bitch, ovaj tur je bas bolje organizovan nego neki drugi. mislim zamisli da su svi morali da chekaju jedan dan itd A drugo... cim si naveo Green-a, ja sam shvatio o cemu pricamo ahahahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Ochaj Ochaj!! Najgori tur ikada organizovan!! DA DA 15-torici ste osigurali mesto (a zbog chega.... na kvalifikacijama wcg 05 vise od pola njih nije prosla ni grupe.. bruka .....stalno ista imena a samo njih 2-3 vrede kao igrachi...Green,Fata.. ) a ostali kitu!! Sve mi se chini da bi i Goga bolje organizovao tur!!!! 32 igracha.. Bruka za organizaciju!! Posle dosta vremena... jos jednom chestitke organizatorima wcg-kvalifikacija... posebno shonetu..!! A sada opet idemo nizbrdo..umesto uz brdo!!! ← a zamisli kad je organizacija wcga i ovoga ista? koji obrt u prichi a? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 a zamisli kad je organizacija wcga i ovoga ista? koji obrt u prichi a? ← a shone je hajlijev polubrat blizanac Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 a shone je hajlijev polubrat blizanac ← shone realno oko wc3a nije nishta radio ja sam proshirio broj na svoju shtetu, pravio kosture, grupe, satnice, i sve ostalo. Shone je samo proverio ziro rachun, i napravio spisak onih koji su uplatili. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 bitch jedan od poznatijih gamer-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 a zamisli kad je organizacija wcga i ovoga ista? koji obrt u prichi a? ← Kao na filmu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Daj objavite rezultate prvog dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts