De1Rekt0n Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Ja cu upravo za pola sata da migriram sa warlockom, a palu cu da ostavim na dunemaulu jer cepam mc,zg... A to sto ima horde pun kurac to je do jaja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Ma samo neka prelazi alijansa sa dunemaula ionako ih ima pun k**** :)))) Zao mi samo sto 24/7 nije presao :(( mada sam cuo da su se raspali...A to sa prebacivanjem mi nekako glupo...svi ortaci su mi ovde a i znas vec sve ljude po serveru cim ih vidis kakav je ko-koje china farmer ko ne ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Ne znam da li su se raspali ali ja sam video da guild jos postoji pre neki dan!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted December 2, 2005 Author Report Share Posted December 2, 2005 lol ti si malo pomesao GoF se raspao a ne 24/7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 lol ti si malo pomesao GoF se raspao a ne 24/7 ← Tele ko je sve preshao od nasheg ''drushtva''? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted December 3, 2005 Author Report Share Posted December 3, 2005 messer, tomalak, komarica, dexta ,foxyfish ,simmon(promnio ime u venomblade) mozda jos neko i ceki igra stalno sa altom na tom serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 NOOOOOOOO Foxyyyyyyyyyyy Pozdravi ih sve. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 lol ti si malo pomesao GoF se raspao a ne 24/7 ← Znam da se gof raspao,nego mi neko rece i 24/7 a video sam onog njihovog warlocka Aboo bez gilde pa sam mislio da je to 100% tacno :) Pozdravite komarca i uradite mu /spit od mene kada ga vidite :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Znam da se gof raspao,nego mi neko rece i 24/7 a video sam onog njihovog warlocka Aboo bez gilde pa sam mislio da je to 100% tacno :) Pozdravite komarca i uradite mu /spit od mene kada ga vidite :P ← Nije to komarac, to je buva. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 e ovako u petak su migrirali i butdaunwise , vorow i mnea ali je mnea promenio ine u nesto slicno unknowentity ali posto nije moglo da stane tako dugo ime neka slova je izbacio i pozdravio sam ih sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ftw... najveca fora bi bila da je ceo dunemaul preshao i da je executus postao overpopulated a dunemaul low i opet sve po starom... isti ljudi isti queue... al bi se ismejao Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 najveca fora bi bila da je ceo dunemaul preshao i da je executus postao overpopulated a dunemaul low executus je low, dunemaul high, kao i dragonmaw. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Bash puka suprotnost executus je ostao low a dunemaul je jos uvek na high, cak jos moram da cekam na red stim sto vishe ne cekam 200 ljudi vec 20 znaci da i nije puno migriralo... Ali executus je milina bre herbalizam sam nadrko za 2 dana 90 poena jer kako idem tako se samo pojavljuju, ne stizem ni sve da obrstim a na dunu sam morao da trazim 100 godina da nadjem ovako samo usput kupim i sasvim mi je dovoljno da napravim sta necu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 (edited) *double post sry Edited December 5, 2005 by Fillerco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Speaking of executos! Tako ti ja, sa jos jedno njih 10 odlucim da predjem sa dmaw-a, posle migracije ispostavilo se da je preslo nas troje. IF - vrzmaju se uvek poneki nema ih mnogo ali ih ima. U casu dosade odem da posetim BG da vidim kakva je situacija - AB off, AV off, WSG samo 1. Ok, reko tek su dosli pa treba vremena. Treci dan, samo wsg - ni u jedno doba dana i noci nista drugo. Za 3 dana - 5 guildova promenjenih. Srbija me upozna sa nekim cudnim pravilom rollovanja sa dunemaula, upoznah gomilu idiota za ta 3 dana i radih ono sto u zivotu nisam radio. Jedan guild sve coinse od ZG cuva u banci pa ko je najaktivniji taj ih dobija, drugi guild clanovi ne kupuju regeants-e za instancu da ne bi trosili pare, treci guild clanovi izlaze na pocetku MC-a jer ih mama/tata psuju, cetvrti guild ima ventrilo server al nema mozak i glavna stvar je bio smeh na whipe-u kod gianta. Srbija moze da potvrdi, juce u lbrs bas igram sa 2 druida lvl 59. Jedan od njih sve zelene iteme sa enchantom +40 armor kao najjacim, a drugi ima prsten iz deadmines onaj za lvl 12! Motw ne znaju sta je, cak ni sami sebe ne buffuju, a jedan od njih healuje sa nesto vise od 4000 mane. Da ne duzim pricu i izrazavam nezadovoljstvo, kontaktirao sam technical support da mi postave bilo kakve uslove da se vratim, a ako ne moze - reroll. Server je jedno opste sranje, bez premca. Pored 10% normalnih ljudi skupio se sljam sa oba servera jer nisu mogli naci guild na dune/dmaw. Oni koji su se razmisljali da predju i nisu - skidam vam kapu, jer ste napravili dobar potez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qoou Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Speaking of executos! Tako ti ja, sa jos jedno njih 10 odlucim da predjem sa dmaw-a, posle migracije ispostavilo se da je preslo nas troje. IF - vrzmaju se uvek poneki nema ih mnogo ali ih ima. U casu dosade odem da posetim BG da vidim kakva je situacija - AB off, AV off, WSG samo 1. Ok, reko tek su dosli pa treba vremena. Treci dan, samo wsg - ni u jedno doba dana i noci nista drugo. Za 3 dana - 5 guildova promenjenih. Srbija me upozna sa nekim cudnim pravilom rollovanja sa dunemaula, upoznah gomilu idiota za ta 3 dana i radih ono sto u zivotu nisam radio. Jedan guild sve coinse od ZG cuva u banci pa ko je najaktivniji taj ih dobija, drugi guild clanovi ne kupuju regeants-e za instancu da ne bi trosili pare, treci guild clanovi izlaze na pocetku MC-a jer ih mama/tata psuju, cetvrti guild ima ventrilo server al nema mozak i glavna stvar je bio smeh na whipe-u kod gianta. Srbija moze da potvrdi, juce u lbrs bas igram sa 2 druida lvl 59. Jedan od njih sve zelene iteme sa enchantom +40 armor kao najjacim, a drugi ima prsten iz . . . HAHAHA Z I V A ISTINA sve si tacno napisao ovi sto su presli sada je*u mamu onom ko ih nagovorio server je otpad od ljudi koji ne kapiraju pvp server pa kao idu na drugi da "na miru da rade pve" HAHA tezak zajeb ko je presao pa se sad tese kao milina i to e svaka cast jos jednom na postu ne verujem kako si sve tacno rekao lol naravno ko neveruje nek opravi lika tamo pa se lako i brzo moze uveriti.... cu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 nama je do jaja nema ko da nam smeta za outdoor bosseve horda je poprilichno prlsa sabijamo ih u AB-u mc radimo za 4-5 sati trenutno... ne moze server da bude dobar sam od sebe... da guild nije prelazio ja nikad ne bi preshao Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts