Rancid Blade Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Kao istaknuti ljubitelj anime (doduse vise volim mangu),moram pitati koja je prva,a zatim koja vam je omiljena anima. Moja prva anima zvala se Ninja Scroll,i moram priznati da mi je bilo cudno da gledam onoliko krvi i ono malo sexualnih perverzija,ali u isto vreme mi se svidelo. Omiljena anima: pricajte sta hocete, Naruto je zakon (do 135 naravno). berserk ima najjacu pricu,ali su tako ukenjali animu,da je Naruto morao biti prvi Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Mislim da je GitS prva anima koju sam gledao. Najbolja mi je Hotaru no Haka (Grave of the Fireflies), a serija Cowboy Bebop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 hmm, naruto je ftw. al ono... kauboj bebop rula isto... berskerk kidaaa :) al zato trigun je zakon... kad bi svi bili kao vash... ahh divnog li sveta :)) For lova en Peace :) onda ful mental alkemista je osto dobar... o starijim cudima da ne pricam... (transf, robotek, voltron, sejber rajder i spejs sherifi, triton-.eee da kad smo kod tritona... da li neko ima pocetak onu ziku intro whateva! ) :)) nazalost nikako da stignem da nadjem i skinem... hellsing... al onda GITS ma anime rulaju:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Jao triton lol...gde se toga seti...daj stvarno nek nadje neko onu zikicu :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Akira..... 95te... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 gits...prva i najbolja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Prva anima mi je bio Tekken a omiljena Street Fighter II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 hahah ,triton zakon :) to sam gledao kad sam bio klinac :) Elem da li zna neko mozda onaj stari crtani koji se emitovao na nasoj televiziji negde pocetkom devedesetih, onaj lik sto ima neki pistolj u koji stavi svoj neki novcic koji drzi oko vrata i onda ga pukne i ovaj nacrta neki pentagram ili zvezdu na podu i iz nje izadje onaj ogroman robot koga on kontrolishe ?? dajte setite se :) , moram znati sta je i imati te serijale da opet gledam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 miloshe, mislim da je to granzord...znam da sam se lozio kao klinac na to opako:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 @Migsa Kraj Triguna,moram reci,je jedan od najboljih krajeva anime serija ikada,ali ep do tih par poslednjih su mi bljutave Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 hahah ,triton zakon :) to sam gledao kad sam bio klinac :) Elem da li zna neko mozda onaj stari crtani koji se emitovao na nasoj televiziji negde pocetkom devedesetih, onaj lik sto ima neki pistolj u koji stavi svoj neki novcic koji drzi oko vrata i onda ga pukne i ovaj nacrta neki pentagram ili zvezdu na podu i iz nje izadje onaj ogroman robot koga on kontrolishe ?? dajte setite se :) , moram znati sta je i imati te serijale da opet gledam! ← Madouou Grandzort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 sta je manga a sta je anima? Dal neko zna koji je crtani u pitanju u spotu grupe cradle of filth ne znam koja je pesma ali se spot dosta vrteo kod nas pre nekih godinu dana.Ja svoj glas dajem Dragon ball-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 anima je latinska rech za dushu. manga je strip forma, a anime je animirana forma. ne secam se da li sam prvo gredao granzorda ili tritona, bash sam bio klinac u to vreme pa se ne secam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Animirani film je Ninja Scroll,od njega su Cradel napravili spot. Edited November 29, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 U.. verovatno granzort mi je prvi.. i dan danas sednem da gledam koju epidozu :) Definitivno mi je najbolj Robotech prvi serijal :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 jel se pushtalo neshto pre tritona na 3K? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 naruto naruto i naruto Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 e to sam cekao kako dobar topic ovako prvo sam gledao ja mislim granzorta al nisam siguran davno to bese jos sam iz video kluba uzimao pre nego sto je islo na 3k, pa sam onda gledao akiru i nisam mogao da verujem koja je to brutalnost gits je definitivno sa najboljom pricom meni bar sto se tice samog crteza iliti animacije tu je neprejebiv poslednji final fantasy a ono sto me u zadnje vreme najvise drzi to je gundam seed destiny, ma u stvari sve od gundama je do jaja... ah da i hellsing je veoma veoma dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Madouou Grandzort ← aaaaaaaaaaaaaaaaa to tot to tot oto to ah kolko anime rulaju :)) rancid...trigun rula:)) jes da je pocetak malko ali malko ovoono... al posle kad krene... pa sa vulfvudom evil cak sam i plakao na jednom delu al ono kad sam odgledao poslednju epizodu... ( )... Edited November 29, 2005 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 GOGO TORITON!! ja rachunam granzorda kao prvi anime jer je ipak triton prilichno amerikoliki. granzord je imao mechove koji su neprejebivi za to vreme (bolji su od power rangera, voltrona, chak i saber ridera) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Cowboy Bebop Samurai Champloo Naruto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Ako tako gledamo, Robotech se prikazivao prvi na TV-u kod nas. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 ja mislim da je prva anima koju smo svi gledali,a nismo ni znali da je iz Japana su Transformersi Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 nego devojke... aj neka neko stavi ziku iz tritona... me needz ittttt :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ghost in the shell I Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts