DontFear Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ja sam Ud, kako da dobijem jebene orkove koji idu ovu foru:Na pocetku smaranje sa FS, fast upgrade t2, zatim izvuku TC i idu na masovno ptice...I sad ako probam Gargoyle oni imaju kamikaze, ako odem na paukove opet me oderu sa TC i sa njegovim stomp-om ili Sw...Sve u svemu ne moze se protiv ovoga...(ali stvarno!!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 masa buba i gulova, ko shto radi winner, nadji ako mozes winner-grubby iz finala prolecnog incup-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 masa buba i gulova, ko shto radi winner, nadji ako mozes winner-grubby iz finala prolecnog incup-a ← Daj mi neki link, neki rep, bilo shta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Probaj na www.incup.de, www.wcreplays.com ili www.replayers.com. Sigurno ima tog repa na nekom od ovih siteova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ides ghoulove do 30 pop,posle 2 crypta i mass gargoyla i fast tech na t3,vadis licha ,posle dodas orb i par destrosa,kad krene fajt,pustis prvo destrose napred da ih skuca sa batovima,a posle sa novom i gargsima lako izubijas wyverne...gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Lich ti je najvazniji (drugi heroj). Sa novom mu gadjaj wywerne. Inace, idi na fiendove i gulove, a posle ih zameni sa abminatorima. Orci su stvarno jaci od undeadova (60:40 je odnos za orkove) ali moze da se dobije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 lol... za stratove jedino @Highl1 word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 lol... za stratove jedino @Highl1 word ← lol za Fova...bravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porky. Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ako imash dobar mikro: Idesh standard dk i findove i cim ti se rodi statua i lich nabudzish frost armor i odmah kod orka u selo ja tako dobijem 90% partija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 vs toga se nemoze !!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ma idi CL + DK + 5 fienda izvuci 2 statue i jedno 2 Frosta. Ako ima mnogo wyverna izbaci i licha kao 3 heroja i josh koju bubu. Upgrade armora 0-2 ili 0-3 i sabicesh ga... Ovo ti je ono bash prosto. Ima tu josh mnogo stratova mozhe ovo i shto je rekao Highl1 sve zavisi od tebe... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ma idi CL + DK + 5 fienda izvuci 2 statue i jedno 2 Frosta. Ako ima mnogo wyverna izbaci i licha kao 3 heroja i josh koju bubu. Upgrade armora 0-2 ili 0-3 i sabicesh ga... Ovo ti je ono bash prosto. Ima tu josh mnogo stratova mozhe ovo i shto je rekao Highl1 sve zavisi od tebe... ← Da jeste :) evo ja ti prelazem da idesh direkt tech na mass wyrmova i ubijesh ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 lol za Fova...bravo ← fov sa tim stratom redovno gubi od grubbyja ili orcova (rotterdam npr?) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Da jeste :) evo ja ti prelazem da idesh direkt tech na mass wyrmova i ubijesh ga :) ← pa tako si ubio grubbera papane :), znaci dl, par gulova, mass wyrm + destro ne salim se!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ako sam dobro razumeo neki nas UD (freeman ?) je dobio grubby-ja...ajde molim vas ko boga ako eko ima taj mec bez obzira za koju verziju warcrafta je ...da ga okaci ovde da ga i mi smrtnici vidimo....znam da je offtopic ali sam morao da kazem...... Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 pa tako si ubio grubbera papane :), znaci dl, par gulova, mass wyrm + destro ne salim se!!! ← To je ono kad mu je prekinuo 32:0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ako sam dobro razumeo neki nas UD (freeman ?) je dobio grubby-ja...ajde molim vas ko boga ako eko ima taj mec bez obzira za koju verziju warcrafta je ...da ga okaci ovde da ga i mi smrtnici vidimo....znam da je offtopic ali sam morao da kazem...... ← Tog repa nema nigde,jer ja sam igroa iz igraone i savovao sam ga naravno :),i kada sam sutradan ili posle 2,3 dana doshao opet da igram i taman da prebacim rep,dobio sam odgovor da su sve mashine formatirane u VIPU.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 znachi nemash dokaza, a prdish naokolo? e moj frimene Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Da,i sad mi kao verujemo da je freeman dobio grubera =PPPPPPPPP :D Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 fov sa tim stratom redovno gubi od grubbyja ili orcova (rotterdam npr?) ← ne lupaj,FoV ga je izbacio iz inCupa gde je ovaj na kraju napisao "eswc.....",a igrao je onaj "moj" strat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 taj isti strat je igrao i sad i na eswc-u.. to na incupu je jedna partija point: me > u Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 wrong.kad god je FoV dobijao isao je na gore navedeni strat.gubio je sa onim smaranjem,2 finda,40 gulova vs 300 wyverna,sto samo on zna kako dobije nekog boljeg orca. me>u :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 zeroxe pochecu da ti brishem postove majke mi, jer samo hoces da pokazesh kako si tvrdoglaviji od mene i partije koje je gubio je gubio na te gluposti, uvek ide isto, findove veoma veoma retko (ako je jednom odigrao vs grubbyja u 2xbo3) Znachi gledao sam repove, glup si i ne javljaj se vishe samo kako bi dokazao da si pametan, i kako je fov do jaja (poshto je frog batalio,sad ga drkash na fova ochigledno). A da kazemo da je tu jednu shto je dobio ishao taj strat, a sve shto je gubio ishao na drugi. Ko bi normalan sa 2g mozga samo jednom ishao na strat koji dobija, a svaki sledeci put na neshto sa chim gubi? To ama bash nema nikakve jebene logike. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Ultra je tesko dobiti boljeg orka sa bilo kojom kombinacijom koja ukljucuje ghoulove.DK Lich i findovi ili CL DK i findovi rade posao (sa kasnijim destrosima naravno:) samo sto treba pogoditi tajming i nekako blokirati gruntove,boriti se na uskom prostoru ili sl jer kad ork uleti medju jedinice to je kraj:) Ps.Javlja se ne da bi se sa tobom raspravljao nego da bi budzio postove kao i uvek...skontaj vec jednom:) Edited November 28, 2005 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Fov igra vs Orca Ghouls DK + Licha (sa Orbom) i 1-2 bube + 1 statua = 50 populacije. Vuche tih 50/50 dok ne sqpi 1000/1000 zlata/drva i posle izbacuje bube/gulove... Ali Highl1 ne znam da li se secash Fov je igrao na Turtle-u vs Shortround-a ovo shto je Zerox prichao Gargs/Destros... On je koristio obe taktike... Tako da ni jedan ni drugi ne greshite... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts