Highl1 Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Finale sezone 8, se odrzava ovaj vikend u Kelnu Mechevi - Subota u 11h 4K - Mouz SK - T.MH 4K igra bez FoV-a, Mouz bez philbota ali sa Shortroundom, SK bez Deadmana ali sa Zacardom i HoT-om, i T.MH bez Lucifera ali sa svim Koreancima (Storm, Bera, Susi, Eve) Da je Lucifer tu, rekao bih da je su "makersi" novi shampion, ali teshko, sve mirishe na 4K koji ce opushteno proci mouz (osim ako se ne poklopi da short dobije grubbyja, i da mouz uzme 2on2, onda ce mouz mozda i proci). Drugi mech, dosta izjednachen, ali prednost dajem MYM-u. Finale winnera : 4K vs MYM (opet prednost za 4K po meni) loser: Mouz - SK (SK favorit) finale luzera MYM vs SK (mym dobija) i veliko finale 4K vs MYM josh jedna vest, mtw je i zvanichno ostao bez internacionalne sekcije, tj izbacheni su Didi, Winner, Zerter i Zubie, i mtw ce se od sada samo skoncentrisati na nemachku ekipu, koja ce izgleda sama igrati u wc3l (davin, bash, tak3r + verovatno aod-manus , gab-corugnoll i josh neki) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 mislim da cemo se iznenaditi opet.....favorit je 4k ali.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 pa ako ne uzme 4k, uzece mym sk i mouz su mi nekako preslabi, sk zbog svog nesretnog 2on2 (koji uvek gube), plus bez deadmana, zad je u dobroj formi ali ce ga grubby neutralisati ;) a hot igra toplo-hladno. Zaboravih duck-a koji nije tu, Evenstar ne znam ni shto je dolazio kad je neaktivan 100 godina. Inso je truba naravno. meni je mnogo zao mTw-a, sigurno najgotivniji tim svih vremena, josh od cs vremena sa njihovom nemachkom postavom (tad su drali mouz na keca, postava ash-koj-kracken-giant-sebbo), a posle i u warcraftu, ko se seca sezone 5 kad su iz luzera dvaput dobili 4k (duo aether-wizard, kad je wizard 2x u finalu tukao grubby-ja), i ove sezone su imali gotivan tim, ali jebiga winner nije pokazao puno na netu, iako je extra igrach, dok je didi nestabilan,ali jebiga, i sledece sezone navijam za njih :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 sk moj favorit. zakard je u odlicnoj formi. finale sk vs 4k Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 hajli kada smo vec kod mtw-a , sta se desava sa ghostridahom ? jel znas mozda ? jbg ovo je off -topic ali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 hajli kada smo vec kod mtw-a , sta se desava sa ghostridahom ? jel znas mozda ? jbg ovo je off -topic ali... ← ghostridah je neaktivan ihaha, ima ga na ircu gde kenja neshto chesto sa hemanom i hazeemom :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 bas mi je zao sto nisu svi u full sastavima tt :(...navijam za 4k :).Da su svi u full sastavima bilo bi zaista chupavo do samog kraja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Bedak za mTw stvarno, posebno jer je ovo drugi dobar tim u par dana koji gasi wc3 diviziju (bar u obliku u kojem je bila do sada). Shto se finala tiche, moja prognoza je ista ko Hajlijeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 skoro sam siguran da 4k osvaja. imaju mentalitet pobednika i to ce da presudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ftw sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ipak go-go-go mTw.....:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Ma Impulse sa cuvenim ''Belim magom'' (osecam da ni ne zna koga su tako zvali ? :)) osvaja ! :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 voleo bi da osvoji mouz jer od SKa nema nista kao i uvek,4K smara,oni su kao partizan,niko ih ne voli a stalno pobedjuju,dok se zvezda(SK) ne probudi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 voleo bi da osvoji mouz jer od SKa nema nista kao i uvek,4K smara,oni su kao partizan,niko ih ne voli a stalno pobedjuju,dok se zvezda(SK) ne probudi :P ← Ti si debil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Ti si debil. ← Sharky legenda :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 GO 4K GO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ti si debil. ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) iskreno 4k-u nece biti lako imaju toda fury-a i grubija stim da fjurija lako mogu tuci mnogi igraci iz ovih klanova mym je mnogo jak sa koreancima susi storm eve bera po izvanredan igrac svake rase moze se lako desiti da ova 4 divljaka polude i pregaze sve nije mi jasno sto mouz ulaze tolike pare u hasuobsa i spell-a pored toga sto su nemci nista nisu pokazai hasu obs je bio u kor "naskilovao" se otisao na wcg i popusio u grupi u clan warovima nisam video isto da blista spell je uzeo neki online turnir pa ga je taker koji neigra ihahaj ispampracio 2-0 a spell nije ni bio na wcg-u stvarno mi nisu jasni postupci mouza umesto da ucvrste ugovor shourt rounda phillbota i debeli izgubili moon-a koji je kratar period igrao za njih btw zacard apm i hot mogu da biju sve isto bice gusto :) mada mouz mislim da nemam nikakve sanse ista da uradi sem shourtround nemaju zveda... jel im igra romeo? Edited November 26, 2005 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ne igra im Romeo, ali ne dolazi ni SK-u Deadman. Zato je meni logichno da ce SK da ispushi, takodje mouz (Shortround chak i da uzme jednu, opet). A 4K ima dovoljno opet igracha...ToD, Grubby, FuRy, Zeus, Grubby & ToD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 zao mi je sto Lucy nece da igra, btw gogo MYM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ne igra im Romeo, ali ne dolazi ni SK-u Deadman. Zato je meni logichno da ce SK da ispushi, takodje mouz (Shortround chak i da uzme jednu, opet). A 4K ima dovoljno opet igracha...ToD, Grubby, FuRy, Zeus, Grubby & ToD. ← greenche veruj mi ovi su dobri ali biju i ona 4 koreanca ;) ito jako :)) zeusa svaki kasikom a fury-ja i toda isto lako moze da se desi :) mada grubera tesko da moze da dobije iko Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ma brate sto i igraju kad nece da im dodju glavni tj najaci igraci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 desice se sto se stalno desava zeus i fury svaku izgube, a onda grubby i tod dobiju 1na1 i na kraju odlucuje 2v2 gde su grubby i tod ubedljivo najjaci. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) 4K.Grubby vs. mouz.Shortround 0:0 Replays: 4K.FuRy vs. mouz.Romeo 0:2 Replays: (Default win) 4K.ToD vs. mouz.HasuObs 0:0 Replays: 4K.Zeus19 vs. mouz.Spell 0:0 Replays: 4K.ToD & 4K.Grubby vs. mouz.Spell & mouz.HasuObs 0:0 Replays: Total score: 0:1 prognoza Grubs vs Short x:X - imho short dobija ovo, mislim izgleda da je pogodio zlatni strat abjuz :) i vec je dobio grubby-ja tako da. Ali opet, grubby je grubby Fury vs Romeo 0:2 - ovo je def win dunno zasto Tod vs Hasuobz 2:0 Zeus vs Spell 1:2 - Spell koliko mi se cini igra aktivno i da je u formi, tj ne znam da li je nastavio sa treningom od onog turnira gde je dobio sve. Dok zeus, nije bas u formi imho Tod&Grubs vs Spell&HasuObs 2:0 ----- da podvuchem crtu imho, klan pobednika iz Grubs vs Short ce biti taj koji prolazi dalje :D Edited November 26, 2005 by Snou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Kad pocinje taj cw po nasem vremenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts