Goga[TT] Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Vidim da dota pocinje da preovladju na nashoj wc3 sceni, pa me interesuje poshto pravim yucup ( online turnir u wc3-u svake subote neshto kao incup koji bi bio za ex yugoslaviu ( znachi svi koji mogu da se sporazumeju sa srbima: makedonci, bosanci, hrvati. ) pa me interesuje da li bi zeleli da napravim neku dota ligu koja bi se igrala recimo svake nedelje. Sezona bi trajalo recimo neka 3 meseca, pa me interesuje da li ima dovoljno ekipa u svakom slucaju mozemo pokushati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 lepo,lepo :) nego to ce biti kao onaj internacionalni incup jeli? znaci samo recimo subotom uvece ili tako bice neki uvek zakazan termin? bas bi bilo lepo da se nesto tako organizuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Lepa ideja GOGOGO ;) Sta ce od toga biti , videcemo. Vidimo se sutra na tur-u pa cemo se dogovoriti..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 dota u hrvatskoj je mrtva ... niko ne zeli da igra, evo lik neki ostavio turnir u zg prijave ajmo ajde i niko nista... ( btw igra se 4v4 -ar O_o ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Aj sad da mi objasnite, posto nisam u fazonu s tim ligama, kako se to igra? Internet? Kontam da ako igramo s Ljubljanom, npr, da nema TEORIJE da za vikend "skoknemo" do Slovenije, itd... Jos jedna stvar... Uceshce, nagrade, da li to postoji? znaci samo recimo subotom uvece ili tako bice neki uvek zakazan termin Vec petkom igramo, sad ne treba ni subotom da izlazim? U svakom slucaju, ideja je dobra. Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 Petak / Subota su vreme za izlaske, tako da bih ja to ostavio za nedelju uveche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 svejedno je... napravicemo ladder system slican clanbase-u i igrace se kad ekipe to budu htele ( zajednicki termin ) ... mislim da ne bi trebalo da bude problema... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 ok, ali ti stvarno mislish da srbi mogu da se dogovore?, svake nedelje mora biti jedno kolo, tako da neverujem da cemo moci to da postignemo sem ako nekazemo svake nedelje 8 : 00 se igra ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 dobra ideja.aj samo da ne bude nedeljom izmedju19-21 posto imamo taddrugu ligu :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Sto rece Igor, dota scena danas podseca na CS od pre par godina :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 a kako bi resili problem hostovanja? malo ljudi ima net od kuce skojim moze da kreira a da ostalim ne laguje a nisam siguran da li ima neka igraona u ns-u gde se moze kreirati? milsim nije ko 1x1 nadjete nekog random lika i pikate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 a kako bi resili problem hostovanja? malo ljudi ima net od kuce skojim moze da kreira a da ostalim ne laguje a nisam siguran da li ima neka igraona u ns-u gde se moze kreirati? milsim nije ko 1x1 nadjete nekog random lika i pikate :) ← Sa tobom nema sanse niko da igra(ni 1v1) jer uvek "ispadnesh"...plugzor... -_- :PPPP Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ja kontam da bi copavci ucestvovali ... pls nedelja posto imamo dota night u petak + treba para .... a subota izlazak tnx ... Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 @Spellbound(BTD) Zanimljivo sto u najvecem broju slucajeva kad "plugujem" budem najbolji ? ne ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 Problem hostovanja?, pa kontam da bi najbolje bilo da svaka ekipa ima jednog svog hosta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ok, ali ti stvarno mislish da srbi mogu da se dogovore? ne. to je glavni problem srba. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 rtd nemogu da se dogovore ... najveci problem je host -.- Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ma nadje se neko sa 512 adsl-om uvek :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 @Spellbound(BTD) Zanimljivo sto u najvecem broju slucajeva kad "plugujem" budem najbolji ? ne ?:) ← Nemoj da lazes... Najbolji bude onaj,ma znas ga,onaj imba-dota-go Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 pa genralno ekipa platoplus je za samo da se vidi tacno koji bi bili termini za igranje i dal nam odgovaraju. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Nemoj da lazes... Najbolji bude onaj,ma znas ga,onaj imba-dota-go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Bilo bi stvarno vrh da se to ogranizuje,samo jbg neko treba da se i potrudi oko toga.Gogo,ako treba neki help,javi m,mogu u dosta toga da pomognem... Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 2, 2005 Author Report Share Posted December 2, 2005 Trebace help oko admina, nadam se da cu naci neke pouzdane ljude, za sada mi je najveci problem da se uradi tournament deo sajta u php-u, ali bice gotovo posle metro esl cupa. Josh mi onda ostaje samo hosting ali cu to ja uplatiti poshto mi treba za vishe stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Pa mozemo se cuti ili videti,pa se dogovorimo.Nikako tebe da sretnem Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Trebace help oko admina, nadam se da cu naci neke pouzdane ljude, za sada mi je najveci problem da se uradi tournament deo sajta u php-u, ali bice gotovo posle metro esl cupa. Josh mi onda ostaje samo hosting ali cu to ja uplatiti poshto mi treba za vishe stvari. ← Za admine i to, racunaj na mene. Najmanji je problem adminovati mech. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts