XyHTeP Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) Skoro sam cuo za njega, i kao aj da poslusam. Pali dece+plus. "The sound of revenge" (2005). Prava mjuza za kola :) Preporuka. Ceo album je extra (komercijalni hop) Mypicks : "Turn it up" , "Frontin" , "Void in my life", " Ridin Dirty". komentari? edit - sad sam video RAP topic...al' nemojte da me prebacujete tamo, bar ne odma... Edited November 25, 2005 by XyHTeP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Whoa, evo teme koju nisam očekivao na RURu. Dobar je kamilion, peva kao nejt dog a jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 za ovo služi topik "playlist" ali nećemo da cepidlačimo.. skinuću album (sa napstera naravno) pa ćemo videti.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 preslušah album dok sam usisavao :D.. štajaznam, može da se sluša ali zvuči previše generički.. kvalitetna produkcija, dobar stil repovanja, od tekstova mi se na prvo slušanje đasvi onaj u kome mu se celu pesmu jada neka riba pa se na kraju ispostavi da je njegovog ortaka zarazila sidom.. mada možda nisam dobro čuo, pa ako sam sad ispao glup, to je zbog usisivača, keve mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts